Bach producten Elixirs&Co

Bach producten Elixirs&Co

Bach Bloesems van Elixirs & Co, voorheen Fleurs Essences & Harmonie, zijn ontwikkeld volgens de principes van Doctor Bach, ze zijn ambachtelijk en biologisch


Disclaimer: Deze producten zijn geen vervanging voor behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut wanneer dit nodig is. Bij twijfel over uw (geestelijke) gezondheid, raadpleeg uw huisarts.

Aanbieding!-10%
Bach elixer voor comfort huisdieren BIO 10 ml
Sommige situaties kunnen bij dieren stress of angst opwekken: een nieuwe eigenaar, een verhuizing, deelname aan een wedstrijd, wanneer vreemden hun territorium betreden...
€ 13,46
€ 14,95
Aanbieding!-10%
Bach elixer voor transport huisdieren BIO 10 ml
Net als bij mensen kan reizen buiten hun omgeving een bron van angst zijn voor dieren. Ze zijn gehecht aan hun territorium en houden niet van onderbreking in hun routine, te veel afstand van hun territorium, een cascade aan nieuwe geuren...
€ 13,46
€ 14,95
Aanbieding!-10%
Bach badzout Félicité - ontspanning 300 g
Badzout Félicité maakt van je bad een echt ontspannende ervaring, dankzij de specifieke combinatie van anti-stress Bachbloesems.
€ 20,25
€ 22,50
Aanbieding!-10%
Bach badzout Audace - stimulerend 300 g
Stimulerend badzout dat je ondersteunt om te durven, zeggen, handelen en spreken zoals jij wenst, dankzij de specifieke mix van Bach-bloesemessences.
€ 20,25
€ 22,50
Aanbieding!-10%
Bach badzout Harmonie - kalmerend 300 g
Kalmerend badzout dat je bad tot een werkelijk aangename ervaring maakt en zal helpen vrijheid, lichtheid, enthousiasme en levensvreugde terug te vinden, met behulp van deze unieke mix van Bach bloesem essences.
€ 20,25
€ 22,50
Aanbieding!-10%
Bach bodylotion Vivacité vitaliteit 200 ml
Rijke, vochtinbrengende lotion met een exclusieve mix van biologische Bach bloesems, die een aangenaam verkwikkend en opbeurend gevoel geeft.Maakt je huid zacht en is subtiel geparfumeerd.
€ 35,55
€ 39,50
Aanbieding!-10%
Bach douchegel Harmonie kalmerend 200 ml
Dankzij de unieke mix van Bach-bloemessences en watermeloen- en vijgenoten, helpt deze douchegel bij het herstellen en kalmeren van je huid en je geest. De formule herstelt de pH-balans van de huid en is verrijkt met aloë vera. Reinigt en hydrateert de droge huid.Een exclusieve mix van Bach-bloesems: Clematis, Star of Bethlehem, Scleranthus, Roch-Rose, Impatiens, Crab Apple, Cherry Plum.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach douchegel Audace stimulerend 200 ml
Dankzij de unieke mix van Bach-bloemessences en de frangipani en ylang-ylang tonen, helpt deze douchegel om het zelfvertrouwen te herstellen. De formule herstelt de pH-balans van de huid en is verrijkt met aloë vera. Reinigt en hydrateert de droge huid.Een exclusieve mix van Bach-bloesems: Wild Oat, Centaury, Gentiane, Scleranthus, Elm, Larch, Cerato.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach douchegel Allégresse energie 200 ml
Dankzij de unieke mix van Bach-bloesems en verbena en bergamot-tonen, verhoogt deze douchegel je energielevel en vitaliteit. De formule herstelt de pH-balans van de huid en is verrijkt met aloë vera. Reinigt en hydrateert de droge huid.Een exclusieve mix van Bach-bloesems: Centaury, Hornbeam, Oak, Wild, Rose, Olive.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach douchegel Félicité ontspanning 200 ml
Douchegel die dankzij de unieke mix van Bach-bloesems en lavendel en salie-tonen, helpt kalmte en sereniteit terug te brengen. De formule herstelt de pH-balans van de huid en is verrijkt met aloë vera. Reinigt en hydrateert de droge huid.Een exclusieve mix van Bach-bloesems: Agrimony, Oak, Impatiens, White Chestnut, Pine, Crab Apple, Vervain.
€ 21,65
€ 24,05
Aanbieding!-10%
Bach douchegel Vivacité vitaliteit 200 ml
De vloeibare textuur en tonische geur van deze douchegel stimuleren je lichaam en geest. De vrolijke en kruidige geur van het Vivacité(s) de Bach-assortiment en de exclusieve mix van biologische Bach bloesems, geven een opbeurend gevoel van hernieuwde energie en vertrouwen.
€ 24,75
€ 27,50
Aanbieding!-10%
Bach badzout Vivacité vitaliteit 300 g
Verzachtend badzout verrijkt met een unieke Bachbloesem melange die lichaam en geest stimuleert, waardoor u zich weer energiek en vitaal voelt.
€ 20,25
€ 22,50
Aanbieding!-10%
Bach badzout Présence aanwezigheid 300 g
Verzachtend badzout met een unieke mix van Bach bloesemremedies om van uw bad een aangename en ontspannende ervaring te maken, terwijl u uw huid reinigt en kalmeert.
€ 20,25
€ 22,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de toilette Harmonie kalmerend 30 ml
Een vrolijke en verslavende geur van weelderige groene vijgen, met topnoten van watermeloen op een vanille-basis. Dit parfum biedt onmiddellijke rust en comfort en helpt om in het nu te leven.Met een unieke mix van Bach-bloemessences: Clematis, Star of Bethelhem, Scleranthus, Rock Rose, Impatiens, Crab Apple, Cherry Plum.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de toilette Audace stimulerend 30 ml
Dit parfum ademt een kostbare geur van witte frangipani samen met ylang-ylang op een pittige basis. Durven, zeggen, doen, spreken, verleiden ... om het zelfvertrouwen te herstellen en de regier over je eigen leven te nemen.Met een unieke mix van Bach-bloemessences: Wild oat, Centaury, Gentian, Scleranthus, Elm, Larch, Cerato.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de toilette Allégresse energie 30 ml
Een frisse en verkwikkende geur gebaseerd op de geur van verbena met een zweem Bergamot en een houtachtige basis. Voor hernieuwde energie en enthousiasme, dag in dag uit.Met een unieke mix van Bachbloessems: Centaury, Hornbeam, Oak, Wild Rose, Olive.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de toilette Félicité ontspanning 30 ml
Een natuurlijke rustgevende geur op basis van salie en lavendel. Breng rust en sereniteit terug dankzij een exclusieve mix van Bach-bloemen: Agrimony, Oak, Impatiens, White Chestnut, Pine, Crab Apple, Vervain.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de parfum Vivacité vitaliteit 30 ml
Eau de parfum met biologische Bachbloesem essenties om je innerlijke gevoelens te transformeren met positieve energie en vitaliteit.
€ 31,05
€ 34,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de parfum Présence aanwezigheid 30 ml
Eau de parfum met biologische Bachbloesems om je in harmonie te voelen met jezelf en de omgeving. De essences in dit frisse en bloemige parfum helpen je om welzijn, balans en harmonie te ervaren.
€ 31,05
€ 34,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de parfum Délice vreugde 30 ml
Eau de parfum met biologische Bachbloesems die je licht en vrolijk maken. Een geur die openend werkt door de frisheid van mandarijn, omhuld met de warmte van sandelhout en ceder.
€ 31,05
€ 34,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de parfum Volupté sensualiteit 30 ml
Eau de parfum met biologische Bachbloesems die helpt de aandacht van de ander te trekken door je sensualiteit te vergroten. Een geur waarbij de sprankelende mix van bergamot en citrus het aantrekkelijke viooltje ontmoeten.
€ 31,05
€ 34,50
Aanbieding!-10%
Bach set Loslaten
Duo verpakking van 1 Bach combi elixer en 1 essentiële olie synergie voor loslaten.Op basis van de authentieke Bach remedies.
€ 29,66
€ 32,95