Backflow wierookkegels en wierookbranders kopen

Backflow wierookkegels

Backflow wierook kopen

Backflow wierookkegels en wierookbranders. Backflow wierookkegels zijn een unieke en adembenemende manier om je huis te parfumeren. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hebben een heerlijke, aromatische geur.

Hoe werken backflow wierookkegels?

Backflow wierookkegels werken op een eenvoudig principe. De wierookkegel wordt in een speciaal ontworpen wierookhouder geplaatst. De wierookkegel heeft een kanaal in het midden dat naar een waterbak leidt. Wanneer de wierookkegel brandt, smelt de wax en druppelt deze in het waterbakje. De wax vormt dan een soort van waterval die de wierookrook naar boven voert.

Voordelen van backflow wierookkegels

Backflow wierookkegels bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele wierookstokjes:

  • Ze zijn een stuk veiliger. Traditionele wierookstokjes kunnen gemakkelijk omvallen en brand veroorzaken. Backflow wierookkegels zijn veel stabieler en vallen minder snel om.
  • Ze hebben een mooiere uitstraling. Backflow wierookkegels creëren een adembenemende waterval van rook die je huis een unieke sfeer geeft.
  • Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan geuren. Of je nu houdt van een rustgevende geur, zoals lavendel, of een meer energieke geur, zoals sandelhout, er is altijd wel een Backflow wierookkegel die bij je past.

Backflow wierookkegels voor elke gelegenheid

Backflow wierookkegels zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze zijn ideaal om te gebruiken tijdens een meditatie of yogasessie, maar ook om je huis te vullen met een heerlijke geur na een lange dag.

Backflow wierookkegels voor een ontspannende sfeer

Backflow wierookkegels zijn een geweldige manier om je huis een ontspannende sfeer te geven. De rustgevende geuren helpen je om te ontspannen en te genieten van het moment.

Backflow wierookkegels voor een sfeervolle sfeer

Backflow wierookkegels zijn ook een geweldige manier om je huis een sfeervolle sfeer te geven. De waterval van rook creëert een unieke en elegante uitstraling.

Backflow waterval wierookbrander Olifant
De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect. Kan ook voor het branden van dunne wierookstokjes worden gebruikt.
€ 29,99
Backflow waterval wierookbrander Boeddha
Backflow waterval wierookbrander met Boedddha. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect.
€ 15,10
Sandelhout backflow wierookkegels
Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect.
€ 14,99
Witte salie backflow wierookkegels
Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect.Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes.
€ 13,90
Palo Santo backflow wierookkegels
Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect.Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes.
€ 13,90
Nag Champa backflow wierookkegels
Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect.Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes.
€ 14,95
Backflow waterval wierookbrander Lotushand
Backflow waterval wierookbrander van een hand met lotus. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect.
€ 19,20
Backflow waterval wierookbrander Lotus
Backflow waterval wierookbrander met Lotus. De rook stijgt niet op, maar vloeit als een waterval naar beneden. Creëert een prachtig sereen effect.
€ 17,80