barnsteen-babyketting-multi
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barnsteen babyketting multi

Barnsteen babyketting met veiligsheidssluiting, deze kan makkelijk opengetrokken worden.

€ 24,95 Inclusief belasting

€ 20,62 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Barnsteen babyketting met veiligsheidssluiting, deze kan makkelijk opengetrokken worden.

 

Barnsteen is gefossiliseerd, verhard dennenhars waar in je soms ingesloten luchtbelletjes of fossielen(insecten) ziet zitten. Het is een zeer krachtige reinigende steen die negatieve energie makkelijk tot positieve energie omzet. Barnsteen schenkt je evenwichtigheid en stabiliteit. Hij versterkt een open en zorgeloze houding wat maakt dat je vrolijk en vol zelfvertrouwen in het leven staat.

 

Barnsteen is heel erg zacht en licht en kan beschadigen of smelten onder invloed van zuren, oplosmiddelen en vuur. Kleine stukjes Barnsteen worden soms verhit en samengeperst tot een groter stuk voor verwerking in sieraden. Doordat natuurlijke barnsteen kostbaar is, wordt het nagemaakt van kunststof/hars. Echte barnsteen kan moeilijk van namaak te onderscheiden zijn. 

 

Wilt u meer weten over de werking van deze steen? Kijk dan in onze mineralen databank aan de rechterkant van deze pagina.

Datasheet
8718561043511
1 Item
8718561043511
Edelsteen
Barnsteen
Gewicht
0
008
Kleur
Bruin / geel
Omschrijving
Barnsteen babyketting met veiligsheidssluiting
deze kan makkelijk opengetrokken worden.
Werking
Barnsteen bevordert de intuïtie
de creativiteit en geeft je meer vrolijkheid en spontaniteit. Hij versterkt het gevoel van zorgeloosheid en geeft je meer zelfvertrouwen. het is een verwarmende steen die reinigend werkt. Barnsteen heeft een positieve werk