Barnsteen gezondheids hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barnsteen gezondheids hanger

Gezondheidshanger Barnsteen. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.

€ 9,60 Inclusief belasting

€ 7,93 Exclusief belasting

Omschrijving

Gezondheidshanger Barnsteen kopen

Barnsteen edelstenen hanger op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje. Let op! De Barnsteen hanger kan verschillend bevestigd zijn. De hanger kan geboord of geplakt zijn.

Barnsteen is gefossiliseerd, verhard dennenhars waar in je soms ingesloten luchtbelletjes of fossielen(insecten) ziet zitten. Het is een zeer krachtige reinigende steen die negatieve energie makkelijk tot positieve energie omzet. Barnsteen schenkt je evenwichtigheid en stabiliteit. Hij versterkt een open en zorgeloze houding wat maakt dat je vrolijk en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Barnsteen is heel erg zacht en licht en kan beschadigen of smelten onder invloed van zuren, oplosmiddelen en vuur. Kleine stukjes Barnsteen worden soms verhit en samengeperst tot een groter stuk voor verwerking in sieraden. Doordat natuurlijke barnsteen kostbaar is, wordt het nagemaakt van kunststof/hars. Echte barnsteen kan moeilijk van namaak te onderscheiden zijn. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718226694225
23 Items
8718226694225
Je bent misschien ook geïnteresseerd in