Barnsteen kopen - Opbeurend en Tevredenheid

Barnsteen - Opbeurend en Tevredenheid

Geschiedenis Barnsteen

Barnsteen is een organisch materiaal dat miljoenen jaren geleden is ontstaan uit verhard hars van prehistorische naaldbomen. De geschiedenis van barnsteen gaat duizenden jaren terug en heeft een rijke culturele betekenis. Hieronder volgt een overzicht van de geschiedenis van barnsteen:

Prehistorie: Barnsteen werd al duizenden jaren geleden door prehistorische mensen ontdekt en gewaardeerd vanwege zijn opvallende kleur en glans. Het werd gebruikt voor sieraden, amuletten en spirituele doeleinden.

Oudheid: In de oudheid was barnsteen een waardevol handelsproduct en werd het verhandeld over lange afstanden. Het was populair in Egypte, Griekenland en Rome, waar het werd gebruikt voor sieraden, kunstvoorwerpen en medicinale toepassingen.

Middeleeuwen: Tijdens de middeleeuwen geloofde men dat barnsteen magische krachten had en bescherming bood tegen boze geesten en ziekten. Het werd vaak gedragen als amulet of talisman.

Maritieme geschiedenis: In de maritieme geschiedenis speelde barnsteen een belangrijke rol. Het werd gebruikt voor handelsdoeleinden en was een waardevol handelsproduct tussen de Oostzee en Middellandse Zee. Barnsteen dat aanspoelde op de kusten werd ook gebruikt als betaalmiddel.

Volkslegendes en folklore: In verschillende culturen werden mythen en legendes gecreëerd rond barnsteen. Sommigen geloofden dat het de zonnestralen vasthield en een stukje zonlicht was dat op aarde was gevallen.

Hedendaags gebruik: Vandaag de dag wordt barnsteen nog steeds gewaardeerd om zijn schoonheid en mystieke eigenschappen. Het wordt gebruikt in sieraden, decoratieve voorwerpen en als een natuurlijke remedie in alternatieve geneeskunde.

Barnsteen heeft door de geschiedenis heen altijd een speciale plaats ingenomen in verschillende culturen en wordt tot op de dag van vandaag gewaardeerd om zijn unieke uiterlijk en spirituele betekenis.

Oorsprong en samenstelling van Barnsteen

Barnsteen is een organisch materiaal dat miljoenen jaren geleden is ontstaan uit verhard hars van prehistorische naaldbomen, voornamelijk van de soorten Pinus succinifera en Pinus sylvestris. Het proces van het vormen van barnsteen begint wanneer bomen verwond raken door bijvoorbeeld insectenbeten of barsten in de schors. De bomen produceren hars als een natuurlijke afweerreactie om de wonden te genezen.

De hars die uit de bomen sijpelt, kan dan fossiliseren en verstenen over een periode van miljoenen jaren onder invloed van druk en warmte. Gedurende dit proces verliest het hars zijn vluchtige bestanddelen en wordt het uiteindelijk barnsteen.

Barnsteen heeft een chemische samenstelling van C10H16O, wat betekent dat het voornamelijk bestaat uit koolstof, waterstof en zuurstof. Het is een organische verbinding, wat betekent dat het koolstofatomen bevat en afkomstig is van levende organismen.

De kleur van barnsteen kan variëren van lichtgeel tot diep oranje, en soms kunnen er ook inclusies zoals plantenresten, insecten of luchtbellen in worden aangetroffen. Deze inbegrepen fossielen maken barnsteen niet alleen mooi, maar ook waardevol voor wetenschappers omdat het inzicht kan geven in lang vervlogen ecosystemen en biodiversiteit.

Barnsteen wordt voornamelijk gevonden in gebieden rond de Oostzee, zoals Polen, Rusland, Litouwen en Duitsland, maar ook in andere delen van de wereld, waaronder de Dominicaanse Republiek, Mexico, Canada en de Verenigde Staten. Het is een van de meest bekende en gewaardeerde organische edelstenen ter wereld vanwege zijn unieke ontstaansgeschiedenis en prachtige uitstraling.

Vindplaatsen Barnsteen

Barnsteen wordt op verschillende plaatsen over de hele wereld gevonden, maar de meest bekende en productieve vindplaatsen zijn te vinden in gebieden rond de Oostzee. Hier zijn enkele van de belangrijkste vindplaatsen van barnsteen:

 • Oostzee-regio: Landen zoals Polen, Rusland (Kaliningrad), Litouwen, Letland en Estland hebben een lange geschiedenis van barnsteenwinning. De kustlijnen van deze landen zijn rijk aan barnsteen en worden beschouwd als een van de meest voorkomende bronnen.

 • Dominicaanse Republiek: Het eiland Hispaniola, waar de Dominicaanse Republiek deel van uitmaakt, is ook een belangrijke vindplaats van barnsteen. Hier wordt vaak blauw en groen barnsteen gevonden, wat vrij zeldzaam is.

 • Mexico: Mexico staat bekend om zijn barnsteen uit Chiapas, een staat in het zuiden van het land. De Mexicaanse barnsteen is vaak donkerder en kan ook prachtige inclusies bevatten.

 • Canada: In Canada is barnsteen te vinden in de provincies Alberta en British Columbia. De barnsteen uit deze regio staat bekend om zijn rijke rode kleur.

 • Verenigde Staten: In de Verenigde Staten wordt barnsteen gevonden in staten zoals New Jersey, South Dakota en North Carolina. Amerikaanse barnsteen is over het algemeen lichter van kleur.

 • Myanmar: In Myanmar (voorheen bekend als Birma) worden ook barnsteenafzettingen gevonden, vaak met prachtige inclusies van insecten en planten.

Het verzamelen en delven van barnsteen is een eeuwenoude activiteit, en veel van deze vindplaatsen hebben een lange geschiedenis van barnsteenwinning. Tegenwoordig wordt barnsteen niet alleen gewaardeerd vanwege zijn schoonheid, maar ook vanwege zijn wetenschappelijke waarde als een venster naar het verleden, waarin fossielen van planten en insecten bewaard zijn gebleven in het verharde hars.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Barnsteen op het mentale niveau

Op het mentale niveau staat barnsteen bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Het werkt als een natuurlijke stressverlichter en helpt de geest te ontspannen. Barnsteen kan helpen om angst en zorgen te verminderen, waardoor de geest helder en rustig wordt. Het stimuleert ook positieve gedachten en bevordert een optimistische kijk op het leven.

Daarnaast wordt barnsteen vaak gebruikt om de concentratie en het geheugen te verbeteren. Het kan helpen bij het verlichten van geestelijke vermoeidheid en mentale blokkades, waardoor het gemakkelijker wordt om nieuwe informatie op te nemen en helder te denken.

Barnsteen staat er ook om bekend dat het de creativiteit en het intellect stimuleert. Het kan helpen om nieuwe ideeën en inzichten te bevorderen, waardoor het een waardevolle steen is voor kunstenaars, schrijvers en andere creatieve mensen.

Over het algemeen helpt barnsteen bij het in balans brengen van de geest en het bevorderen van een gevoel van welzijn en harmonie. Het is een uitstekende steen voor mensen die behoefte hebben aan mentale ondersteuning en een positieve mindset willen bevorderen.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Barnsteen op het fysieke niveau

Op het fysieke niveau heeft barnsteen een aantal heilzame eigenschappen. Het staat bekend om zijn pijnverlichtende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen, met name bij aandoeningen zoals artritis, gewrichts- en spierpijn.

Barnsteen wordt ook gebruikt om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te ondersteunen bij het bestrijden van infecties. Het heeft een zuiverende werking en kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam, waardoor het een gunstig effect heeft op de algehele gezondheid en het welzijn.

Daarnaast wordt barnsteen gebruikt om de spijsvertering te bevorderen en maagklachten te verlichten. Het kan helpen bij het verminderen van maagzuur en het kalmeren van een opgeblazen gevoel.

Barnsteen wordt ook wel "zonne-energie in steenvorm" genoemd vanwege de verwarmende eigenschappen. Het wordt gebruikt om het lichaam te verwarmen en de doorbloeding te verbeteren, waardoor het nuttig is bij het verlichten van koude handen en voeten.

Bovendien staat barnsteen bekend om zijn eigenschappen voor tanden bij baby's en jonge kinderen. Het wordt vaak gebruikt als een natuurlijk middel om het ongemak van doorkomende tandjes te verlichten.

Over het algemeen is barnsteen een waardevolle steen voor het bevorderen van de fysieke gezondheid en het welzijn. Het heeft een breed scala aan toepassingen en kan op vele manieren worden ingezet om het lichaam te ondersteunen en in balans te brengen.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Barnsteen op het spirituele niveau


Op spiritueel niveau wordt barnsteen beschouwd als een krachtige steen die positieve energie kan aantrekken en negatieve energie kan transformeren. Het staat bekend om zijn kalmerende en stabiliserende effecten, waardoor het de geest helpt te verlichten van stress, angsten en depressie.

Barnsteen wordt vaak geassocieerd met zonne-energie en wordt beschouwd als een steen van warmte, vreugde en vitaliteit. Het stimuleert een positieve houding en helpt om een gevoel van welzijn en geluk te bevorderen.

Deze steen staat ook bekend om zijn beschermende eigenschappen en wordt vaak gebruikt als een amulet om negatieve invloeden af te weren en het aura te reinigen. Het kan helpen om psychische aanvallen en energiezuigers af te weren, waardoor je beter in staat bent om je eigen kracht en positieve energie te behouden.

Barnsteen wordt ook geassocieerd met het loslaten van het verleden en het bevorderen van zelfvertrouwen en zelfexpressie. Het kan helpen om blokkades op te heffen en creatieve energie te stimuleren, waardoor je je ware potentieel kunt ontdekken en volledig kunt benutten.

Op spiritueel niveau kan barnsteen ook een diepe verbinding met de natuur en het universum bevorderen. Het wordt beschouwd als een krachtige meditatiesteen die kan helpen om een hoger bewustzijn te bereiken en spirituele inzichten te verkrijgen.

Over het algemeen wordt barnsteen beschouwd als een steen van licht en positiviteit, die de spirituele groei en transformatie ondersteunt. Het kan een waardevol hulpmiddel zijn voor iedereen die op zoek is naar spirituele heling, bescherming en verlichting.

Stenen en materialen die bij Barnsteen passen


Barnsteen staat bekend om zijn unieke en warme uitstraling, en het past goed bij verschillende stenen en materialen die complementair zijn aan zijn energie. Hier zijn enkele stenen en materialen die goed samengaan met barnsteen:

 • Bergkristal: Bergkristal is een zeer krachtige en heldere steen die de energie van barnsteen kan versterken. Samen kunnen ze een harmoniserende en balancerende werking hebben, zowel op fysiek als spiritueel niveau.

 • Rookkwarts: Rookkwarts heeft een aardende en beschermende energie, waardoor het goed samengaat met de positieve en opbeurende eigenschappen van barnsteen. Het kan helpen om negatieve energieën af te voeren en een gevoel van stabiliteit te bevorderen.

 • Carneool: Carneool heeft een vrolijke en energieke uitstraling, wat goed past bij de warmte en vitaliteit van barnsteen. Samen kunnen ze een krachtige combinatie vormen om positieve energie te stimuleren en creatieve impulsen te versterken.

 • Tijgeroog: Tijgeroog staat bekend om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Samen met barnsteen kan het helpen om moed en vertrouwen te versterken, terwijl het negatieve energieën afweert.

 • Citrien: Citrien staat bekend om zijn zonnige en opbeurende energie, vergelijkbaar met die van barnsteen. Samen kunnen ze positieve gedachten en zelfvertrouwen stimuleren.

 • Rozekwarts: Rozekwarts is de steen van liefde en mededogen. In combinatie met barnsteen kan het helpen bij het openen van het hartchakra en het bevorderen van emotioneel evenwicht.

 • Labradoriet: Labradoriet staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en het vermogen om energie af te buigen. Samen met barnsteen kan het helpen om een energetische schild te creëren en negatieve invloeden af te weren.

 • Groene aventurijn: Groene aventurijn heeft een kalmerende en rustgevende energie. Samen met barnsteen kan het helpen om stress te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen.

 • Maansteen: Maansteen staat bekend om zijn verbinding met vrouwelijke energie en intuïtie. In combinatie met barnsteen kan het helpen om een evenwichtige energiestroom te bevorderen en de intuïtieve gaven te versterken.

 • Lapis Lazuli: Lapis Lazuli staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en het vermogen om wijsheid en inzicht te bevorderen. Samen met barnsteen kan het helpen om spirituele groei en bewustzijn te stimuleren.

 • Goud: Vanwege de zonnige en warme uitstraling van barnsteen, past het goed bij gouden sieraden of accenten. Goud symboliseert rijkdom en verlichting, wat goed overeenkomt met de spirituele betekenis van barnsteen.

 • Hout: Barnsteen wordt vaak geassocieerd met de natuur, dus het past goed bij natuurlijke materialen zoals hout. Houten kralen of accenten in sieraden kunnen de aardende en harmoniserende eigenschappen van barnsteen versterken.

 • Zonnekwarts: Zonnekwarts heeft een vergelijkbare energie als barnsteen, omdat het ook geassocieerd wordt met zonne-energie en positiviteit. Samen kunnen ze een krachtige synergie creëren om het hart te openen en vreugde te bevorderen.

 • Koper: Koper wordt vaak gebruikt in sieraden en edelsteeninstellingen vanwege zijn geleidende eigenschappen. Het kan de energie van barnsteen versterken en verspreiden, waardoor het effectiever wordt in het bevorderen van welzijn en genezing.

Deze combinaties kunnen persoonlijke voorkeuren en intuïties weerspiegelen, dus het is essentieel om te kiezen wat resoneert met jouw energie en intenties bij het werken met barnsteen.

Hoe kan je Barnsteen reinigen en opladen?

Om barnsteen te reinigen en op te laden, kun je verschillende methoden gebruiken. Omdat barnsteen een organische edelsteen is, is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het reinigen om beschadiging te voorkomen. Hier zijn enkele veilige en effectieve manieren om barnsteen te reinigen en op te laden:

Reinigen Barnsteen:

 1. Spoelen met zacht water: Spoel de barnsteen voorzichtig af onder zacht stromend water. Gebruik een milde zeep of een druppel milde vloeibare zeep om eventuele olieresten te verwijderen. Dep het daarna voorzichtig droog met een zachte doek.

 2. Zoutwaterbad: Vul een kom met lauw water en voeg een beetje zeezout toe. Plaats de barnsteen in het zoutwaterbad en laat het een paar uur weken. Spoel het daarna af met schoon water en droog het af.

 3. Rookreiniging: Gebruik een milde rookbron, zoals witte salie, ceder of palo santo, om de barnsteen voorzichtig te reinigen. Houd de steen boven de rook en laat de rook de negatieve energie verwijderen.

Opladen Barnsteen:

 1. Zonlicht: Plaats de barnsteen voorzichtig in direct zonlicht gedurende een paar uur. Zorg ervoor dat de steen niet te lang wordt blootgesteld aan direct zonlicht, omdat dit de kleur kan vervagen.

 2. Maanlicht: Leg de barnsteen 's nachts buiten in het maanlicht om het op te laden. Maanlicht is een zachte en veilige manier om de energetische eigenschappen van de steen te herstellen.

 3. Bergkristal of seleniet: Plaats de barnsteen op een bed van bergkristal of seleniet om het te reinigen en op te laden. Deze stenen hebben een reinigende en versterkende werking op andere stenen.

Het is belangrijk om te vermelden dat barnsteen gevoelig is voor hitte en chemische stoffen. Vermijd daarom het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, ultrasoon reinigen, stoomreiniging of blootstelling aan hoge temperaturen. Als je twijfelt over de beste reinigingsmethode voor jouw barnsteen, kies dan voor de zachte methoden zoals zonlicht, maanlicht of bergkristal. Zo blijft je barnsteen in goede conditie en behoudt het zijn energetische eigenschappen.

Het gebruik van Barnsteen

Barnsteen heeft door de geschiedenis heen verschillende toepassingen gehad vanwege zijn unieke eigenschappen. Hier zijn enkele manieren waarop barnsteen wordt gebruikt:

 1. Sieraden: Barnsteen wordt vaak gebruikt om prachtige sieraden te maken, zoals kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Het warme en natuurlijke uiterlijk van barnsteen maakt het een geliefd materiaal voor sieradenontwerpers en draagsters.

 2. Lithotherapie: Barnsteen wordt ook veel gebruikt in de lithotherapie, waarbij edelstenen en kristallen worden ingezet voor hun helende eigenschappen. Barnsteen staat bekend om zijn kalmerende en reinigende eigenschappen, die kunnen helpen bij het verlichten van stress en negatieve emoties.

 3. Tandjes krijgen: Barnsteen kralenkettingen worden soms gebruikt voor baby's die tandjes krijgen. Het idee hierachter is dat het natuurlijke barnsteen een kalmerend effect heeft op het tandvlees en kan helpen bij het verminderen van pijn en irritatie.

 4. Bescherming: In sommige culturen wordt barnsteen beschouwd als een amulet voor bescherming tegen negatieve energieën en het boze oog. Het wordt gedragen als talisman om geluk en welzijn aan te trekken.

 5. Decoratie: Naast sieraden wordt barnsteen ook gebruikt als decoratief element in interieurontwerp. Barnsteenstenen kunnen worden gebruikt als decoratiestukken in woningen, kantoren en andere ruimtes.

 6. Aromatherapie: Barnsteen kan worden gebruikt in combinatie met essentiële oliën voor aromatherapie. De steen kan enkele druppels essentiële olie absorberen, waardoor een subtiel en langdurig aroma ontstaat.

 7. Energetische healing: Sommige spirituele beoefenaars geloven dat barnsteen kan helpen bij het herstellen van energetisch evenwicht in het lichaam en de geest. Het wordt gebruikt tijdens meditaties, energiewerk en helende sessies om positieve energie te bevorderen.

Barnsteen wordt vaak gewaardeerd vanwege zijn warme uitstraling, zijn helende eigenschappen en zijn connectie met de natuur. Het gebruik van barnsteen kan variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en overtuigingen, maar het blijft een geliefde en veelzijdige edelsteen met een rijke geschiedenis van toepassingen.

Barnsteen Kristallen Grid

Een Barnsteen Kristallen Grid kan worden gemaakt door gebruik te maken van de krachtige energieën van barnsteen in combinatie met andere stenen om een specifiek doel te bereiken. Hier is een voorbeeld van een Barnsteen Kristallen Grid voor balans en welzijn:

 1. Plaats een Barnsteen steen in het midden van de grid. Barnsteen staat bekend om zijn kalmerende en reinigende eigenschappen, die kunnen helpen bij het in balans brengen van emoties en het bevorderen van een gevoel van welzijn.

 2. Omring de barnsteen met Amethist stenen. Amethist staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen, en het kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en spirituele groei.

 3. Plaats een Rozenkwarts steen aan de ene kant van de barnsteen en een Groene Aventurijn steen aan de andere kant. Rozenkwarts staat bekend om zijn liefdevolle energie en het bevorderen van zelfacceptatie, terwijl Groene Aventurijn helpt bij het versterken van het hartchakra en het bevorderen van emotioneel evenwicht.

 4. Voeg een Hematiet steen toe aan de grid om te helpen bij het aarden van de energieën en het in balans brengen van emoties.

 5. Plaats tot slot vier Bergkristal punten rond de randen van de grid om de energie te versterken en te verspreiden.

Zodra de stenen op hun plaats zijn geplaatst, kun je je intenties uitspreken voor het grid en het activeren door er zachtjes overheen te blazen of je handen erboven te bewegen om de energie te verbinden. Dit Barnsteen Kristallen Grid is bedoeld om balans en welzijn te bevorderen door de energieën van de stenen samen te brengen en te versterken. Het kan worden gebruikt tijdens meditatie, healing sessies, of gewoon als een prachtige decoratieve display om positieve energie in je leefruimte te brengen.

Sterrenbeeld Barnsteen

Barnsteen wordt traditioneel geassocieerd met het sterrenbeeld Leeuw. Leeuwen zijn geboren tussen 23 juli en 23 augustus. Ze worden geregeerd door de zon, de planeet van creativiteit, zelfvertrouwen en warmte. Barnsteen heeft deze eigenschappen ook, waardoor het een goede match is voor Leeuwen.

Barnsteen kan Leeuwen helpen om hun natuurlijke creativiteit en expressie te versterken. Het kan hen ook helpen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en hun doelen te bereiken. Daarnaast kan barnsteen Leeuwen helpen om hun emoties te beheersen en hun innerlijke kracht te vinden.

Chakra's en Barnsteen Zonnevlecht chakra

Barnsteen staat bekend om zijn krachtige verbinding met de zonnevlechtchakra, ook wel het derde chakra genoemd. Dit chakra bevindt zich net boven de navel en is gerelateerd aan onze wilskracht, zelfvertrouwen en persoonlijke kracht. Barnsteen kan helpen om dit chakra in balans te brengen en te activeren, waardoor het zelfvertrouwen wordt versterkt en negatieve emoties zoals angst en twijfel kunnen worden verminderd.

Daarnaast wordt barnsteen soms ook geassocieerd met het sacraal chakra, dat zich bevindt in het gebied van de onderbuik. Dit chakra is gerelateerd aan emoties, creativiteit en seksualiteit. Barnsteen kan helpen om dit chakra te openen en emotionele blokkades los te laten, waardoor een gevoel van vreugde en vitaliteit kan ontstaan.

Hoewel barnsteen niet direct gerelateerd is aan andere chakra's, wordt het soms gebruikt om een algehele balans en harmonie in het energiesysteem te bevorderen. Het dragen van barnsteen kan helpen om positieve energie door het lichaam te laten stromen en de chakra's in evenwicht te brengen, wat kan leiden tot een gevoel van welzijn en innerlijke rust.

Ontdek meer over het zonnevlecht chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 3e Chakra in spirituele groei

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Barnsteen blauw ruw nr.074
Laatste items in voorraad
Mooi ruw Barnsteen stuk van 9 x 6 x 4,5 cm. Dit stuk krijgt een blauwe kleur wanneer je het onder UV licht houdt.
€ 235,00
Barnsteen blauw ruw nr.107
Laatste items in voorraad
Ruw stuk Barnsteen van 8,5 x 6 x 6 cm. Dit stuk krijgt een blauwe kleur wanneer je het onder UV licht houdt.
€ 235,00
Barnsteen stuk nr.22
Laatste items in voorraad
Een stuk Barnsteen van 62 gr. van 11.5 x 8 x 2 cm
€ 290,00
Barnsteen doorboorde hanger aan leren koord
Edelsteen hanger van Barnsteen (Amber). Deze Barnsteen hanger is ca. 2-3 cm lang en heeft een geboord gat voor een koord. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. 
€ 37,50
Barnsteen 5 gr. trommelstenen (mt2)
Ontdek de betoverende wereld van barnsteen trommelstenen - een unieke reis naar warme energie en tijdloze schoonheid! Onze zorgvuldig geselecteerde barnsteen stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke pracht volledig tot leven komt. Elk stuk barnsteen is doordrenkt met de geschiedenis van de natuur en straalt een warme gloed uit, waardoor het niet alleen een visueel genot is, maar ook een krachtige metgezel voor energetisch welzijn.
€ 26,95
Barnsteen babyketting cognac
Barnsteen babyketting met veiligsheidssluiting, deze kan makkelijk opengetrokken worden.Barnsteen staat bekend om zijn natuurlijke kalmerende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt als traditioneel middel om ongemak bij baby's te verminderen. Onze barnsteen babyketting is speciaal ontworpen met zorgvuldig geselecteerde barnsteen kralen, die een warme en rustgevende energie uitstralen.
€ 24,95
Barnsteen babyketting geel
Barnsteen babyketting met veiligsheidssluiting, deze kan makkelijk opengetrokken worden.Barnsteen staat bekend om zijn natuurlijke kalmerende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt als traditioneel middel om ongemak bij baby's te verminderen. Onze barnsteen babyketting is speciaal ontworpen met zorgvuldig geselecteerde geel barnsteen kralen, die een warme en rustgevende energie uitstralen.
€ 24,95
Barnsteen mini 10 gr. (mt0)
Barnsteen staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van vitaliteit en emotionele balans. De warme tinten en tijdloze schoonheid van barnsteen maken het een geliefde metgezel voor meditatie en spirituele reizen.
€ 1,98
Barnsteen babyketting multi
Barnsteen babyketting met veiligsheidssluiting, deze kan makkelijk opengetrokken worden.Barnsteen staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt als traditioneel middel om ongemak bij baby's te verminderen. Onze barnsteen babyketting is speciaal ontworpen met zorgvuldig geselecteerde multi gekleurde barnsteen kralen, die een warme en rustgevende energie uitstralen.
€ 24,95
Barnsteen edelsteen hanger
Laat je fascineren door de natuurlijke pracht en helende eigenschappen van de Barnsteen edelsteen hanger. Deze schitterende hanger is gemaakt van hoogwaardig barnsteen en straalt een warme en positieve energie uit.
€ 7,60
Collier Barnsteen model 10
Laatste items in voorraad
Collier Barnsteen met onregelmatige kralen in gele en bruine kleuren.
€ 39,00
Collier Barnsteen model 4
Laatste items in voorraad
Collier Barnsteen, 3 strengen met kleine getrommelde kralen in diverse kleuren Barnsteen.
€ 39,00
Barnsteen geel splitarmband + kaart
Barnsteen edelstenen split armband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 20,80
Barnsteen gezondheids hanger
Gezondheidshanger Barnsteen. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 9,60