Barnsteen geel splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barnsteen geel splitarmband + kaart

Barnsteen edelstenen split armband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

€ 20,80 Inclusief belasting

€ 17,19 Exclusief belasting

Omschrijving

Barnsteen geel splitarmband + kaart kopen

Barnsteen edelstenen split armband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

De werking van Barnsteen

Barnsteen (ook wel Amber genoemd) wordt onder de edelsteen geschaard, maar is eigenlijk een fossiele hars van naaldbomen. In tegenstelling tot een edelsteen voelt Barnsteen warm in je handen in plaats van koud. De jongere variant van Barnsteen wordt overigens Copal genoemd. Barnsteen is vaak ouder dan 1 miljoen jaar en Copal een stuk jonger. Copal is daarom vaak lichter van kleur. Copal kent wel een gelijke werking. Barnsteen is erg zacht en licht en kan beschadigen of smelten onder invloed van zuren, oplosmiddelen en vuur. Kleine stukjes Barnsteen worden soms verhit en samengeperst tot een groter stuk voor de verwerking van sieraden.

Doordat natuurlijke Barnsteen kostbaar is, wordt het regelmatig nagemaakt van kunststof/hars. Echte Barnsteen kan je moeilijk van namaak onderscheiden. Met Barnsteen haal je het zonnetje in huis. Barnsteen is namelijk een krachtig en reinigend instrument wat negatieve energie en pijn kan omzetten in positieve energie. Barnsteen bevordert de intuïtie, stabiliteit, creativiteit, vrolijkheid, spontaniteit en de genezing van wonden. Hij heeft een positieve werking op de maag, darmen, milt, nieren, keel, galblaas en slijmvliezen. Barnsteen vermindert de neerslachtigheid, stress en depressie die kunnen leiden tot suïcidaliteit. Hij heeft een heilzame werking bij astma, zenuwpijn, griep, hoesten, malaria, rugpijn, gewrichtsklachten en de ziekte van Lyme. 

Disclaimer 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online 

Past deze Splitarmband Barnsteen perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan reiniging en positieve energie die Barnsteen jou te bieden heeft? Bestel de Splitarmband Barnsteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Basischakra (1e) en Zonnevlecht chakra (3e)

Sterrenbeeld 

Leeuw (23 juli tot 23 augustus) 

Verzorging

Barnsteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226691699
11 Items
8718226691699
Je bent misschien ook geïnteresseerd in