Bergkristal hart hanger 20 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bergkristal hart hanger 20 mm

Ontvang positieve energie en tijdloze schoonheid met onze Bergkristal Hart Hanger van 20 mm. Voeg een vleugje puurheid toe aan je sieradencollectie met dit prachtige kristallen hart. Elk stuk is met zorg gesneden en gepolijst om de natuurlijke helderheid van bergkristal te accentueren.

€ 2,56 Inclusief belasting

€ 2,12 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen harthanger 20 mm Bergkristal kopen

Ontvang positieve energie en tijdloze schoonheid met onze Bergkristal Hart Hanger van 20 mm. Voeg een vleugje puurheid toe aan je sieradencollectie met dit prachtige kristallen hart. Elk stuk is met zorg gesneden en gepolijst om de natuurlijke helderheid van bergkristal te accentueren.

Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met helderheid en harmonie. Met dit verfijnde hart draag je niet alleen een elegant accessoire, maar ook een symbool van zuiverheid en positieve energie dicht bij je hart. De bescheiden 20 mm grootte maakt het perfect voor dagelijks gebruik.

Of je nu op zoek bent naar een spiritueel sieraad of een betekenisvol cadeau, de Bergkristal Hart Hanger is een tijdloze keuze. De natuurlijke transparantie en zuivere uitstraling voegen een subtiele glans toe aan elk hart.

Breng balans en helderheid in je leven met de Bergkristal Hart Hanger van 20 mm. Bestel vandaag nog en omarm de helende kracht van dit prachtige kristal in je dagelijkse stijl.

Let op: Elke Bergkristal Hart Hanger is uniek en kan variëren in patronen en helderheid in vergelijking met de getoonde afbeelding.

De werking van Bergkristal:

Bergkristal, een prachtig kristal met een heldere uitstraling en een rijke geschiedenis van zuiverende energie. Dit kristal wordt gewaardeerd om zijn associaties met helderheid, harmonie en energetische reiniging.

In de wereld van kristallen staat Bergkristal bekend als een krachtige reiniger van negatieve energieën. Het dragen van dit kristal wordt vaak geassocieerd met het zuiveren van de geest en het creëren van een heldere, positieve atmosfeer.

Op spiritueel vlak staat Bergkristal bekend als een versterker van energie en bewustzijn. Het kan helpen bij het verhelderen van gedachten, het verbeteren van spirituele groei en het bevorderen van innerlijke balans.

Bergkristal wordt ook geassocieerd met het versterken van intenties en het vergroten van helderheid in besluitvorming. Het kan dienen als een kompas voor positieve energie, waardoor je dichter bij je doelen komt.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Bergkristal? Deze kan je vinden op onze pagina Bergkristal - Zuiverend en Inspiratie

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen2 cm
Gewicht0,004 kg
MateriaalBergkristal
KleurWit
ChakraAlle Chakra's
SterrenbeeldStier
VerzorgingBergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561002372
158 Items
8718561002372
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)