Bergkristal splitarmband cluster
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bergkristal splitarmband cluster

Splitarmband Bergkristal, hier zijn de stenen geclusterd geregen splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 11,70 Inclusief belasting

€ 9,67 Exclusief belasting

Omschrijving

Bergkristal splitarmband cluster kopen

Splitarmband Bergkristal, hier zijn de stenen geclusterd geregen splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Bergkristal

Bergkristal is verreweg een van de meest bekende en geliefde edelstenen! Samen met Amethist en Rozekwarts behoort Bergkristal tot de Gouden driehoek. Bergkristal staat bekend om haar zuiverende, reinigende werkingen.

Bergkristal is zeer geschikt voor energetisch werk. wordt gebruikt bij healing, meditatie, reiki, massage. Bergkristal kun je op de voorhoofdchakra leggen bijvoorbeeld bij migraine ef door het dragen van bergkristal als ketting of hanger. Laad de steen op in de zon. Bergkristal wordt veel gebruikt in combinatie met andere stenen als elixer omdat hij de werking van de andere geneeskrachtige stenen versterkt en zorgt voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

Bergkristal werkt zuiverend op alle chakra's en heft energetische blokkades op. De steen versterkt je aura, ontwikkeld je derde oog en vergroot je intuïtie. Ook geeft dit kristal je inzicht in jouw patronen en drijfveren zodat je kunt zien waardoor er bepaalde problemen zijn ontstaan, of waarom een thema vaker terugkomt in je leven. Bergkristal maakt je doelgericht en wilskrachtig en helpt je afstand te nemen van negatieve patronen en overtuigingen. Bergkristal brengt balans en helpt je liefdevol naar jezelf te kijken. Fysiek zorgt de steen ervoor dat je zelfhelende vermogen toeneemt, en helpt hiervoor bij vele klachten. Ook is de steen goed te gebruiken bij darmklachten, hoofdpijn en misselijkheid. Door de hoeveelheid siliciumdioxide in Bergkristal werkt de steen goed voor huid, haar, botten en tanden. Bij botbreuken, gespleten haarpunten of zwakke nagels biedt Bergkristal daarom een uitkomst.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online 

Past deze Bergkristal splitarmband cluster perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan balans en positieve energie die Bergkristal jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Bergkristal werkt zuiverend op alle chakra's

Sterrenbeeld 

Stier (21 april tot 21 mei)

Verzorging

Bergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561010216
103 Items
8718561010216
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)