Bergkristal trommelstenen (mt1) (oplaadmix)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Bergkristal trommelstenen (mt1) (oplaadmix), p/kg

Elke bergkristal trommelsteen is doordrenkt met positieve energie en kan een bron van helderheid en balans zijn in je leven. Of je nu op zoek bent naar spirituele verlichting, emotionele stabiliteit of fysieke vitaliteit, bergkristal is een veelzijdige metgezel op je reis naar welzijn.

€ 58,50 Inclusief belasting

€ 48,35 Exclusief belasting

€ 65,00 -10%

Omschrijving

Bergkristal trommelstenen oplaadmix (mt1) p/kg kopen

Ontdek de kracht van bergkristal trommelstenen - jouw sleutel tot helderheid en energetische zuivering! Onze zorgvuldig geselecteerde bergkristal stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke pracht volledig tot uiting komt. Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen en wordt beschouwd als de 'meestergenezer' van kristallen.

Elke bergkristal trommelsteen is doordrenkt met positieve energie en kan een bron van helderheid en balans zijn in je leven. Of je nu op zoek bent naar spirituele verlichting, emotionele stabiliteit of fysieke vitaliteit, bergkristal is een veelzijdige metgezel op je reis naar welzijn.

Gebruik bergkristal trommelstenen tijdens meditatie om de geest te kalmeren en spirituele verbindingen te versterken. Plaats ze in je leefruimte om een aura van zuiverheid te creëren. Of draag ze als een sieraad voor een constante stroom van positieve energie.

Online bestellen

Bestel vandaag nog jouw bergkristal trommelstenen en ervaar de helende kracht van deze prachtige edelsteen. Laat bergkristal je begeleiden op je reis naar helderheid, balans en positieve energie!

De werking van Bergkristal

Bergkristal, een veelgeprezen edelsteen, staat bekend om zijn diverse en krachtige energetische werking. Het kristal bezit reinigende eigenschappen, absorbeert negatieve energieën en transformeert ze tot zuivere, positieve energie. Deze zuiverende kracht maakt bergkristal geschikt voor het zuiveren van ruimtes, andere kristallen en zelfs aura's.

Naast zuivering bevordert bergkristal helder denken en concentratie. Het kristal wordt geassocieerd met het verhelderen van de geest en het verschaffen van inzicht. Het draagt bij aan energetisch evenwicht, harmoniseert chakra's en ondersteunt een gezonde stroom van levenskracht.

Bergkristal fungeert als een krachtige versterker van intenties en wordt vaak gebruikt bij meditatie en spirituele groei. Het helpt doelen te manifesteren en werkt samen met affirmaties en visualisaties.

Daarnaast wordt bergkristal gezien als een steen van spirituele groei en bewustwording, die intuïtie versterkt en diepere spirituele verbindingen bevordert.

Naast zijn spirituele aspecten biedt bergkristal bescherming door negatieve energieën af te weren en een beschermend schild rond de drager te creëren.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Bergkristal? Deze kan je vinden op onze pagina Bergkristal - Zuiverend en Inspiratie

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen- cm
Gewicht1 kg
MateriaalBergkristal
KleurWit
ChakraAlle chakra's
SterrenbeeldLeeuw - Steenbok
VerzorgingBergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226696625
34 Items
8718226696625
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)