Beryl kopen - Liefde en Romantiek

Beryl - Liefde en Romantiek

Beryl edelstenen kunnen ondoorzichtig tot doorschijnend zijn met een glasachtige glans. 

Werking Beryl

Beryl vermindert angst en de neiging om te veel na te denken. Het wekt liefde en romantiek op in langdurige relaties.

Beryl is een geweldige steen om je leven te vereenvoudigen en het minder stressvol te maken. Het helpt u afleiding weg te filteren, zodat u zich kunt concentreren op uw doelen. Het is gunstig voor moed, stress en overanalyse.

Helpt moedeloosheid en twijfels weg te nemen. Het is een hele daadkrachtige steen die de mens meer doelbewust en efficiënt maakt. Stimuleert het lichaam te genezen van ontstekingen en helpt bij de ontgifting. Helpt bij een slecht gezichtsvermogen en mondproblemen.

Gebruik van Beryl

Beryl kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Beryl gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Agaat wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Beryl bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Beryl is geschikt voor het openen van alle chakra's

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) en Schorpioen ( 24 oktober tot 22 november ) 

Verzorging

Beryl kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Vrouwen power armband split - Love Gems
Een Vrouwen Power splitarmband van ca. 18 cm lang met splitsteen kralen van de edelstenen Aquamarijn / Beryl / Morganiet, geregen op elastiek.
€ 14,25
Aanbieding!-10%
Armband beryl 2 stuks
Prijs per stuk : 7,88 €Beryl werkt kalmerend, vermindert (de gevolgen van) stress en maakt doelgericht en helder van geest.
€ 15,75
€ 17,50
Beryl, 166 ct., nr. 76
Laatste items in voorraad
Beryl, volledig gefacetteerd gepolijst uit Madagaskar, 166 ct., 41 mm. Nergens anders te vinden.
€ 2.500,00
Beryl gezondheids hanger
Gezondheidshanger Beryl. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 7,20