Beryl trommelstenen (mt 3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Beryl trommelstenen (mt3), per gram

Ontdek de magie van Beryl Trommelstenen - jouw toegangspoort tot helderheid en positieve energie! Onze zorgvuldig geselecteerde Beryl stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke pracht volledig tot uiting komt. Beryl, bekend om zijn verscheidenheid aan kleuren, is een kristal dat wordt gewaardeerd om zijn zuiverende en kalmerende eigenschappen.

€ 0,23 Inclusief belasting

€ 0,19 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 100.
Omschrijving

Beryl trommelstenen (mt3), per gram kopen

Ontdek de magie van Beryl Trommelstenen - jouw toegangspoort tot helderheid en positieve energie! Onze zorgvuldig geselecteerde Beryl stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke pracht volledig tot uiting komt. Beryl, bekend om zijn verscheidenheid aan kleuren, is een kristal dat wordt gewaardeerd om zijn zuiverende en kalmerende eigenschappen.

Elke Beryl trommelsteen draagt de unieke energie van deze edelsteenfamilie en kan een bron van inspiratie en helderheid zijn in je leven. Of je nu op zoek bent naar een betere mentale focus, emotioneel evenwicht of gewoon wilt genieten van de esthetiek van deze prachtige stenen, Beryl trommelstenen zijn veelzijdige metgezellen op je reis naar welzijn.

Gebruik Beryl trommelstenen tijdens meditatie om de geest te kalmeren en positieve energie te bevorderen. Plaats ze in je leefruimte om een kalmerende atmosfeer te creëren. Of draag ze als een sieraad om de helende kracht van Beryl de hele dag bij je te hebben.

Online bestellen

Bestel vandaag nog je Beryl trommelstenen en laat je omringen door de prachtige energie en helderheid die deze unieke kristallen te bieden hebben. Laat Beryl je gids zijn op je pad naar welzijn en positiviteit!

De werking van Beryl

De intrigerende werking van Beryl strekt zich uit over diverse aspecten van welzijn. Deze prachtige edelsteenfamilie, met zijn gevarieerde kleuren zoals Smaragd, Aquamarijn, Goudberyl en Morganiet, wordt gewaardeerd om zijn helende eigenschappen en spirituele invloed.

Beryl staat bekend om zijn vermogen om mentale helderheid te bevorderen. Het wordt geassocieerd met het verhelderen van gedachten en het stimuleren van intellectuele activiteiten, wat kan leiden tot een scherpere focus en helderheid van geest.

Op emotioneel gebied biedt Beryl kalmerende eigenschappen die bijdragen aan het bereiken van emotioneel evenwicht. Bijvoorbeeld, Aquamarijn, een variant van Beryl, staat bekend om zijn kalmerende effecten en het bevorderen van innerlijke rust.

Spiritueel gezien wordt Beryl vaak beschouwd als een krachtige bondgenoot voor spirituele groei en bewustwording. Het kan intuïtie versterken en spirituele kanalen openen, waardoor het een waardevol instrument wordt voor degenen die hun spirituele reis verdiepen.

Beryl wordt ook gewaardeerd vanwege zijn algemene helende energie, die wordt verondersteld het fysieke welzijn te bevorderen. Het kan dienen als ondersteuning bij meditatie om de algehele gezondheid te ondersteunen.

Afhankelijk van de kleur en variant van Beryl kunnen specifieke eigenschappen naar voren komen. Bijvoorbeeld, Aquamarijn wordt geassocieerd met duidelijke communicatie, terwijl roze Beryl, zoals Morganiet, verbonden is met liefde, compassie en het openen van het hartchakra.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Beryl? Deze kan je vinden op onze pagina Beryl - Liefde en Romantiek

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen2 - 4 cm
Gewicht0,100 kg
MateriaalBeryl
KleurGroen
ChakraDerde oog chakra (6e)
SterrenbeeldTweelingen - Schorpioen
VerzorgingBeryl kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561026293
2294 Items
8718561026293
Je bent misschien ook geïnteresseerd in