Beschermengelen - Parelmoer

Beschermengelen

De Goudsbloem heeft een prachtige serie parelmoer beschermengelen op displaykaartjes. Voor elke maand van het jaar hebben wij een beschermengel. Deze beschermengelen zijn een perfect cadeau-artikel. Vele duizenden zijn hiervan al verkocht.

Deze beschermengelen symboliseren bescherming en ontferming over al diegenen die jou lief zijn. En wie wil dat nou niet? Elke beschermengel hoort bij een specifieke maand en heeft zijn eigen kleur.

Beschermengel januari

roze

Beschermengel februari

paars

Beschermengel maart

licht groen

Beschermengel april

zwart

Beschermengel mei

donker groen

Beschermengel juni

bruin

Beschermengel juli

oranje

Beschermengel augustus

wit

Beschermengel september

donker blauw

Beschermengel oktober

blauw

Beschermengel november

geel 

Beschermengel december

licht blauw

Beschermengel September op kaartje
Een zilverkleurig engeltje op kaartje van 3.5 cm met een lichaam van Dumortieriet. Deze engelhanger wordt geleverd zonder ketting.Laat de rustgevende energie van onze Beschermengel Hanger met Dumortieriet je begeleiden, vooral als je in september bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de kalmerende eigenschappen van Dumortieriet, een edelsteen die bekend staat om zijn rustgevende en evenwichtige effecten.
€ 8,06
Beschermengel Augustus op kaartje
Zilverkleurig engeltje op kaartje van 3.5 cm met een lijfje van Bergkristal. Het engeltje wordt geleverd zonder ketting.Ontdek de zuivere pracht van onze Beschermengel Hanger met Bergkristal, speciaal ontworpen voor degenen die in augustus zijn geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de helderheid en zuiverheid van Bergkristal, een edelsteen die bekend staat om zijn zuiverende eigenschappen.
€ 8,06
Beschermengel Oktober op kaartje
Een zilverkleurig engeltje op kaartje van 3.5 cm met een lijfje van sodaliet. Deze engelhanger wordt geleverd zonder ketting.Laat de kalmerende energie van onze Beschermengel Hanger met Sodaliet je begeleiden, vooral als je in oktober bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de harmoniserende eigenschappen van sodaliet, een edelsteen die bekend staat om zijn rustgevende effecten.
€ 8,06
Beschermengel Maart op kaartje
Zilverkleurig engeltje op kaartje van 3.5 cm met een lijfje van Aventurijn groen. Het engeltje wordt geleverd zonder ketting.Ontdek de beschermende pracht van onze Beschermengel hanger met Groene Aventurijn, perfect voor degenen geboren in maart. Deze betoverende hanger combineert de hemelse bescherming van een engel met de kalmerende en evenwichtige energie van Groene Aventurijn, een edelsteen die bekend staat om zijn positieve invloed op geluk en welzijn.
€ 8,06
Beschermengel Januari op kaartje
Een zilverkleurig engeltje op kaart van 3.5 cm met een lichaam van rozenkwarts. Deze engelhanger wordt geleverd zonder ketting.Laat de liefdevolle energie van onze Beschermengel Hanger met Rozenkwarts je omhullen, vooral als je in januari bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de kalmerende en liefdevolle eigenschappen van rozenkwarts, een edelsteen die bekend staat om zijn connectie met liefde en harmonie.
€ 8,06
Beschermengel December op kaartje
Een zilverkleurig engeltje op kaart van 3.5 cm met een lijfje van Amazoniet. Het engeltje wordt geleverd zonder ketting.Ontdek de beschermende kracht van onze prachtige Beschermengel hanger met Amazoniet. Deze betoverende hanger combineert hemelse bescherming met de helende eigenschappen van Amazoniet, een edelsteen bekend om zijn kalmerende en harmoniserende effecten.
€ 8,06
Beschermengel April op kaartje
Beschermengel hanger April op kaartje – een zilverkleurig engeltje van 3.5 cm met een lijfje van Obsidiaan. Het engeltje wordt geleverd zonder ketting.Laat de krachtige energie van onze Beschermengel Hanger met Zwarte Obsidiaan je leiden, vooral als je in april bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de aardse eigenschappen van zwarte obsidiaan, een edelsteen die bekend staat om zijn beschermende en reinigende effecten.
€ 8,06
Beschermengel Februari op kaartje
Een zilverkleurig engeltje op kaart van 3.5 cm met een lijfje van Amethist. Het engeltje wordt geleverd zonder ketting.Ontdek de spirituele pracht van onze Beschermengel hanger met Amethist, speciaal ontworpen voor degenen die in februari geboren zijn. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de kalmerende eigenschappen van Amethist, een edelsteen die wordt geassocieerd met innerlijke rust en spirituele groei.
€ 8,06
Beschermengel Juli op kaartje
Een zilverkleurig engeltje op kaartje van 3.5 cm met een lichaam van Carneool. Deze engelhanger wordt geleverd zonder ketting.Laat de krachtige energie van onze Beschermengel Hanger met Carneool je begeleiden, vooral als je in juli bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de vitaliteit en passie van Carneool, een edelsteen die bekend staat om zijn stimulerende eigenschappen.
€ 8,06
Beschermengel Juni op kaartje
Een zilverkleurige engel op kaartje van 3.5 cm met een lichaam van Bronziet. Deze engelhanger wordt geleverd zonder ketting.Laat de beschermende kracht van onze Beschermengel Hanger met Bronziet je begeleiden, vooral als je in juni bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de engelachtige bescherming met de aardende energie van Bronziet, een edelsteen die bekend staat om zijn stabiliserende eigenschappen.
€ 8,06
Beschermengel Mei op kaartje
Een zilverkleurig engeltje op kaartje van 3.5 cm met een lijfje van Jade Serpentijn. Deze engelhanger wordt geleverd zonder ketting.Laat de beschermende energie van onze Beschermengel Hanger met Jade Serpentijn je begeleiden, vooral als je in mei bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de kalmerende eigenschappen van Jade Serpentijn, een edelsteen die bekend staat om zijn evenwichtige en harmoniserende effecten.
€ 8,06
Beschermengel November op kaartje
Zilverkleurig engeltje op kaartje van 3.5 cm met een lijfje van gele Calciet. Hanger wordt zonder ketting geleverd.Laat de warme straling van onze Beschermengel Hanger met Gele Calciet je begeleiden, vooral als je in november bent geboren. Deze betoverende hanger combineert de beschermende kracht van een engel met de positieve energie van Gele Calciet, een edelsteen die bekend staat om zijn zonnige uitstraling en helende eigenschappen.
€ 8,06