Beschermingshangers

Beschermingshangers

Bij de Goudsbloem vind je verscheidene beschermingshangers die je bij je kan dragen, in de woning of de wagen kan hangen.

Beschermingshangers online kopen

Vele mensen dragen een voorwerp voor geluk bij zich. Door het dragen van een Talisman voelen mensen zich beschermd. Meestal worden ze gedragen om negatieve invloeden af te weren en een gevoel van bescherming te geven.

Bij ons vind je beschermingshangers die je bij je kan dragen of in je woning of auto kan hangen.

Zo hebben wij de beschermingshangers met de afbeelding van een Boeddha, Tara, Vajra. Tevens vind je bij ons ook de Tibetaanse beschermingshangers met elk hun eigen trilling en eigenschap. De talisman kan op de volgende manieren gedragen worden: om de nek, in een tas of portemonnee, of opgehangen in het huis of in de auto.

Beschermhanger dubbele dorje met olifant 2 stuks
Boeddhistische beschermhanger voor in de auto, huis, of aan je tas of sleutelbos. De Dubble dorje staat symbool voor stabiliteit en bescherming tegen angst. De olifant staat symbool voor het transformeren van onbegrensde verlangens in concentratie en tevredenheid.
€ 15,64
Beschermhanger dubbele dorje met kartika 2 stuks
Boeddhistische beschermhanger voor in de auto, huis, of aan je tas of sleutelbos. De Dubble dorje staat symbool voor stabiliteit en bescherming tegen angst. Een Katari is een ritueel mes dat het doorklieven van onwetendheid en gehechtheid symboliseert.
€ 15,64
Beschermhanger dubbele dorje met bel 2 stuks
Boeddhistische beschermhanger voor in de auto, huis, of aan je tas of sleutelbos. De Dubble dorje staat symbool voor stabiliteit en bescherming tegen angst. De Bel is het symbool van wijsheid en het realiseren van de leegte van inherent bestaan.
€ 15,64
Dromenvanger hennep naturel M
Inheemse Amerikanen geloven dat de ruimte zowel met goede als slechte dromen is gevuld. Wanneer u de dromenvanger boven in de buurt van uw bed vrij laat slingeren worden de dromen gevangen. De goede dromen weten door de buitenste gaten van de dromenvanger en langs de zachte veren te glijden. De slechte dromen weten de weg niet, raken verstrikt in de dromenvanger en verdwijnen met het eerste licht van de nieuwe dag.
€ 11,90
Dromenvanger hennep regenboog M
Inheemse Amerikanen geloven dat de ruimte zowel met goede als slechte dromen is gevuld. Wanneer u de dromenvanger boven in de buurt van uw bed vrij laat slingeren worden de dromen gevangen. De goede dromen weten door de buitenste gaten van de dromenvanger en langs de zachte veren te glijden. De slechte dromen weten de weg niet, raken verstrikt in de dromenvanger en verdwijnen met het eerste licht van de nieuwe dag.
€ 13,52
Mandala Talisman hanger Seng Dongma 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €Deze talisman mandala 'Protection against Black Magic' belooft bescherming tegen obstakels en zwarte magie.De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermer Seng Dongma. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Yamantaka 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €Deze talisman mandala 'Increasing Power' belooft meer energie, lichamelijk en geestelijk.De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermer Yamantaka. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Manjushri 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €De talisman mandala 'Increasing Wealth' beschermt de energie om echte wijsheid en inzichten te vermeerderen, om uiteindelijk tot verlichting te komen. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermer Manjushri. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Zambala 2 stuks
Prijs per stuk : 5.90 €De talisman 'Increasing Wealth' helpt om rijkdom te creëren en in stand te houden, mits de aanwending van deze rijkdom zuivere bedoelingen kent.De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Zambala. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Kurukulle Love Purity 2 stuks
Prijs per stuk : 5.90 €De talisman 'Love and Purity' helpt om de innerlijke schoonheid te manifesteren en beschermen. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Kurukulle. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Chenrezig Compassion 2 stuks
Prijs per stuk : 3,60 €De talisman 'Compassion' helpt om geduldig te zijn en irritatie te vermijden.De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van Chenrezig . De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Maritse 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €Talisman 'Traveler's Friend' beschermt de reiziger. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Maritse, godin van het Licht. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Witte Tara 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €De talisman mandala 'Long Life' beschermt de 'leven in stand houdende energie'. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Witte Tara. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Groene Tara 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €Liberation from Suffering (Bevrijding van Lijden) De mantra van de Groene Tara helpt bij het verminderen van alle vormen van leed en lijden.Tara is de liefdevolle, toesnellende redster in nood. Haar mantra luidt: OM TARE TU TARE TURE SOHAM. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming.
€ 11,80
Tibetaanse bescherm-amulet hanger Nagpo Gujor
Deze Nagpo Gujor (beschermer van gezondheid) 'pil' is een traditionele Tibetaanse manier van bescherming tegen infectieziekten en epidemieën. Bevat een mengeling van kruiden en mineralen uit de Himalaya's die veel gebruikt worden in de Tibetaanse heelkunde. Volgens deze holistische methode manifesteert een ziekte zich eerst op energetisch niveau en dan pas op lichamelijk niveau.
€ 6,50
Auto- of raamhanger Witte Tara & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Witte Tara (Drolma in het Tibetaans) is een vrouwelijke manifestatie van verlichte energie; zij is zeer populair in het Tibetaanse Boeddhisme. Er zijn 21 manifestaties van Tara; de belangrijkste twee zijn Witte Tara en Groene Tara.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Boeddha & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Shakyamuni Boeddha symboliseert de verlichte kwaliteit van de geest, die alle levende wezens kunnen realiseren. Hij symboliseert ook alle eigenschappen die men maar kan bedenken in een volmaakte zuivere vorm.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Manjushri & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Manjushri is de Bodhisattva van Wijsheid. De Wijsheidsenergie van Manjusri helpt om onwetendheid te overwinnen, het voornaamste obstakel op weg naar de Verlichting.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Zambala & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Zambala is een deity die onze zuivere kristal-energie en innerlijke rijkdom realiseert. Zambala helpt om onze materiële condities te verbeteren en om de ontberingen van armoede te overwinnen.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Vajra Kilaya & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Vajrakilaya is een Boeddhistische deity, een zogenaamde toornige god, wiens verlichte kracht alle negativiteiten, obstakels, vervuiling en vijandige energieën doorklieft, zowel van binnenuit als van buiten komend.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Medicijnboeddha & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Om negatieve energie of onheil te weren en positiviteit te verspreiden. De Medicijn Boeddha (in Sanskriet: Bhaisajyaguru) vertegenwoordigt het genezende aspect van de historische Boeddha, Shukayamuni. Zijn visualisatiekleur is blauw als lapis lazuli. In de rechterhand houdt hij een tak van de myrobalan plant, in zijn linkerhand een kom gevuld met medicinale nectar.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Groene Tara & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €De Groene Tara is een vrouwelijke Boeddha. Haar naam betekent Ster of ook brug, overtocht, oversteek. Beeldspraak voor: zij die je helpt om de oceaan van lijden over te steken. De Groene Tara wordt afgebeeld als een meisje of jonge vrouw, ontspannen, speels en dynamisch.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Amithaba & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Amithaba Boeddha is één van de vijf Dhyani Boeddha's; hij symboliseert de wijsheid van onderscheidend bewustzijn en geheime taal. Zijn visualisatiekleur is rood en hij is verbonden met het keelchakra.
€ 12,18