Beschermingshangers

Beschermingshangers

Bij de Goudsbloem vind je verscheidene beschermingshangers die je bij je kan dragen, in de woning of de wagen kan hangen.

Beschermingshangers online kopen

Vele mensen dragen een voorwerp voor geluk bij zich. Door het dragen van een Talisman voelen mensen zich beschermd. Meestal worden ze gedragen om negatieve invloeden af te weren en een gevoel van bescherming te geven.

Bij ons vind je beschermingshangers die je bij je kan dragen of in je woning of auto kan hangen.

Zo hebben wij de beschermingshangers met de afbeelding van een Boeddha, Tara, Vajra. Tevens vind je bij ons ook de Tibetaanse beschermingshangers met elk hun eigen trilling en eigenschap. De talisman kan op de volgende manieren gedragen worden: om de nek, in een tas of portemonnee, of opgehangen in het huis of in de auto.

Mandala Talisman hanger Seng Dongma 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €Deze talisman mandala 'Protection against Black Magic' belooft bescherming tegen obstakels en zwarte magie.De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermer Seng Dongma. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Yamantaka 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €Deze talisman mandala 'Increasing Power' belooft meer energie, lichamelijk en geestelijk.De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermer Yamantaka. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Zambala 2 stuks
Prijs per stuk : 5.90 €De talisman 'Increasing Wealth' helpt om rijkdom te creëren en in stand te houden, mits de aanwending van deze rijkdom zuivere bedoelingen kent.De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Zambala. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Kurukulle Love Purity 2 stuks
Prijs per stuk : 5.90 €De talisman 'Love and Purity' helpt om de innerlijke schoonheid te manifesteren en beschermen. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Kurukulle. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Chenrezig Compassion 2 stuks
Prijs per stuk : 3,60 €De talisman 'Compassion' helpt om geduldig te zijn en irritatie te vermijden.De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van Chenrezig . De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Maritse 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €Talisman 'Traveler's Friend' beschermt de reiziger. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Maritse, godin van het Licht. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Witte Tara 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €De talisman mandala 'Long Life' beschermt de 'leven in stand houdende energie'. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Witte Tara. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend.
€ 11,80
Mandala Talisman hanger Groene Tara 2 stuks
Prijs per stuk : 5,90 €Liberation from Suffering (Bevrijding van Lijden) De mantra van de Groene Tara helpt bij het verminderen van alle vormen van leed en lijden.Tara is de liefdevolle, toesnellende redster in nood. Haar mantra luidt: OM TARE TU TARE TURE SOHAM. De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming.
€ 11,80
Tibetaanse bescherm-amulet hanger Nagpo Gujor
Deze Nagpo Gujor (beschermer van gezondheid) 'pil' is een traditionele Tibetaanse manier van bescherming tegen infectieziekten en epidemieën. Bevat een mengeling van kruiden en mineralen uit de Himalaya's die veel gebruikt worden in de Tibetaanse heelkunde. Volgens deze holistische methode manifesteert een ziekte zich eerst op energetisch niveau en dan pas op lichamelijk niveau.
€ 6,50
Auto- of raamhanger Chenrezig & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Chenrezig of Avalokiteshvara is de Boeddha van mededogen en liefdevolle vriendelijkheid. Hij wordt vaak afgebeeld met 4 of 1000 armen, waarmee hij levende wezens helpt hun lijden te transformeren.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Manjushri & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Manjushri is de Bodhisattva van Wijsheid. De Wijsheidsenergie van Manjusri helpt om onwetendheid te overwinnen, het voornaamste obstakel op weg naar de Verlichting.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Vajra Kilaya & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Vajrakilaya is een Boeddhistische deity, een zogenaamde toornige god, wiens verlichte kracht alle negativiteiten, obstakels, vervuiling en vijandige energieën doorklieft, zowel van binnenuit als van buiten komend.
€ 12,18
Auto- of raamhanger Amithaba & dorje 3 stuks
Prijs per stuk : 4.06 €Amithaba Boeddha is één van de vijf Dhyani Boeddha's; hij symboliseert de wijsheid van onderscheidend bewustzijn en geheime taal. Zijn visualisatiekleur is rood en hij is verbonden met het keelchakra.
€ 12,18