Bijenwas, sojawas en smeltwaskaarsen

Bijenwas, sojawas en smeltwaskaarsen

Bijenwas, sojawas en smeltwaskaarsen. 100% natuurlijke kaarsen van de beste kwaliteit.
Nieuw
Vata tuberoos jasmijn Ayurveda geurkaars
Ayurvedische geurkaars gemaakt van luxe kokosboter en sojawas, geparfumeerd met de fijnste essentiële oliën.Handgegoten met een katoenen lont in een bruin gekleurde glazen pot, verpakt in een stijlvolle kartonnen kokerverpakking met kwastje.Geurprofiel Vata doshaDe noten van verse Indiase jasmijnbloemen combineren fantastisch met witte bloesems van tuberoos, om een opbeurend en stressverlichtend parfum te vormen. Van groot nut voor personen met vata dosha.
€ 10,80
Nieuw
Kapha salie munt Ayurveda geurkaars
Ayurvedische geurkaars gemaakt van luxe kokosboter en sojawas, geparfumeerd met de fijnste essentiële oliën.Handgegoten met een katoenen lont in een bruin gekleurde glazen pot, verpakt in een stijlvolle kartonnen kokerverpakking met kwastje.Geurprofiel Kapha doshaDeze aardse melange met heilige salie reinigt de omgeving, terwijl de verkoelende eigenschappen van munt je de hele dag opgeladen en verkwikt houden. Past het beste bij mensen met een kapha dosha.
€ 10,80
Nieuw
Tridosha lavendel citroengras Ayurveda geurkaars
Ayurvedische geurkaars gemaakt van luxe kokosboter en sojawas, geparfumeerd met de fijnste essentiële oliën.Handgegoten met een katoenen lont in een bruin gekleurde glazen pot, verpakt in een stijlvolle kartonnen kokerverpakking met kwastje.Geurprofiel TridoshaDe prachtige balans tussen de kalmerende kracht van lavendel en verfrissende essentie van citrusachtig citroengras maakt dit de ideale essentiële olie melange voor Tridosha.
€ 10,80
Nieuw
Pitta aqua oud Ayurveda geurkaars
Ayurvedische geurkaars gemaakt van luxe kokosboter en sojawas, geparfumeerd met de fijnste essentiële oliën.Handgegoten met een katoenen lont in een bruin gekleurde glazen pot, verpakt in een stijlvolle kartonnen kokerverpakking met kwastje.Geurprofiel Pitta doshaDe verfijnde en verkoelende aquanoten combineren perfect met de onweerstaanbare warme en verzachtende geur van Assam agarhoutolie. Dit is een must-have kaars voor pitta dosha.
€ 10,80
Nieuw
Dehn Al Oudh Agarhout smeltkaarsen 3 stuks
100% natuurlijke smeltkaarsjes van soyawas en het aroma van etherische oliën.Met de mystieke geur van agarhout, ook bekend als oudh of oud en bloem des levens symbool.Een verpakking van 40 gram bevat 7 a 8 smeltkaarsjes.
€ 9,60
Organic Goodness soja was kaars Roos
Organic Goodness kaars geparfumeerd met etherische olie van Desi Gulab Roos. Fluweelzacht om aan te raken en hemels om te ruiken. De subtiele geur van rozen is heerlijk fris. Een vleugje van deze romantische geur en we weten zeker dat je er verliefd op zult worden.
€ 11,50
Organic Goodness soja was kaars Sandelhout
Organic Goodness kaars geparfumeerd met de subtiele geur van Mysore Chandan Sandelhout. De fascinerende geur van sandelhout kalmeert alle zintuigen en ontspant de geest. Deze geur voert je mee naar een zalige staat van kalmte en rust.
€ 11,50
Organic Goodness soja was kaars Patchouli Vanille
Organic Goodness kaars geparfumeerd met etherische olie van Patchouli & Vanille. De rijke mix van romige vanille en kalmerende patchouli zorgt ervoor dat je je ontspannen en opgeladen voelt. Verwen uzelf met deze luxe geur na een dag hard werken.
€ 11,50
Organic Goodness soja was kaars Agarhout
Organic Goodness kaars van natuurlijke sojawas, geparfumeerd met grondende etherische Agarhout olie. In India staat deze geur bekend als Dehn Al Oudh.
€ 11,50
Organic Goodness soja was kaars Jasmijn
Organic Goodness kaars geparfumeerd met etherische olie van jasmijn uit de stad Madurai in India. Deze bijzondere jasmijn is de koningin van de geuren in India en wordt geassocieerd met liefde en romantiek.
€ 11,50
Organic Goodness soja was kaars Sinaasappel
Organic Goodness kaars geparfumeerd met essentiële olie van Narangi sinaasappel. Deze verleidelijke citrusgeur van verse sinaasappels doordrenkt de omgeving met zijn levendige energie en vitaliteit. Deze geur werkt perfect om de geest te verheffen en te verjongen.
€ 11,50
Pitta aqua oud geurkaars met 2 lonten in pot
Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze luxe kokosboter/sojawas geurkaars. De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische essentiële oliën.De verfijnde en verkoelende aqua-noten combineren perfect met de onweerstaanbare warme en verzachtende geur van Assam agarhoutolie. Dit is een must-have kaars voor pitta dosha.
€ 14,22
Kapha salie munt geurkaars met 2 lonten in pot
Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze luxe kokosboter/sojawas geurkaars. De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische essentiële oliën.Deze grondende melange van heilige salie is zuiverend, terwijl de verkoelende eigenschappen van munt opladen en verkwikken. Past het beste bij mensen met kapha dosha.
€ 14,22
Vata tuberoos jasmijn geurkaars met 2 lonten in pot
Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze luxe kokosboter/sojawas geurkaars. De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische essentiële oliën.De geur van verse Indiase jasmijn combineert fantastisch met de witte bloesem van tuberoos en geeft een opbeurende, stressverlichtende geur. In het bijzonder weldadig voor mensen met een vata dosha.
€ 14,22
Veda geurkaarsen in pot met deksel set van 3
Set van 3 luxe veda geurkaarsen in een cadeauverpakking. Een kaars voor elke dosha, in een verkoperd metalen potje met deksel:Vata - tuberoos & jasmijngeurPitta - Aqua oudhgeurKapha - salie & muntgeur
€ 20,50
Tridosha lavendel citroengras geurkaars met 2 lonten in pot
Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze luxe kokosboter/sojawas geurkaars. De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische essentiële oliën.De prachtige balans tussen de kalmerende geur van lavendel en verfrissende essentie van citroengras maakt de ideale etherische olie geurmix voor Tridosha.
€ 14,22
Desi Gulab Roos smeltkaarsjes 3 stuks
100% natuurlijke smeltkaarsjes van soyawas en het aroma van etherische oliën.Met verleidelijke rozengeur.Een verpakking van 40 gram bevat 7 a 8 smeltkaarsjes.
€ 9,60
Madurai Jasmijn smeltkaarsjes 3 stuks
100% natuurlijke smeltkaarsjes van soyawas en het aroma van etherische oliën.Met zoete bloemige jasmijngeur.Een verpakking van 40 gram bevat 7 a 8 smeltkaarsjes.
€ 9,60
Patchouli Vanille smeltkaarsjes 3 stuks
100% natuurlijke smeltkaarsjes van soyawas en het aroma van etherische oliën.Met de warme oriëntaalse geur van patchouli en vanille.Een verpakking van 40 gram bevat 7 a 8 smeltkaarsjes.
€ 9,60