Bijenwas, sojawas en smeltwaskaarsen

Bijenwas, sojawas en smeltwaskaarsen

Bijenwas, sojawas en smeltwaskaarsen. 100% natuurlijke kaarsen van de beste kwaliteit.
Vata tuberoos jasmijn Ayurveda geurkaars
Ayurvedische geurkaars gemaakt van luxe kokosboter en sojawas, geparfumeerd met de fijnste essentiële oliën.Handgegoten met een katoenen lont in een bruin gekleurde glazen pot, verpakt in een stijlvolle kartonnen kokerverpakking met kwastje.Geurprofiel Vata doshaDe noten van verse Indiase jasmijnbloemen combineren fantastisch met witte bloesems van tuberoos, om een opbeurend en stressverlichtend parfum te vormen. Van groot nut voor personen met vata dosha.
€ 10,80
Kapha salie munt Ayurveda geurkaars
Ayurvedische geurkaars gemaakt van luxe kokosboter en sojawas, geparfumeerd met de fijnste essentiële oliën.Handgegoten met een katoenen lont in een bruin gekleurde glazen pot, verpakt in een stijlvolle kartonnen kokerverpakking met kwastje.Geurprofiel Kapha doshaDeze aardse melange met heilige salie reinigt de omgeving, terwijl de verkoelende eigenschappen van munt je de hele dag opgeladen en verkwikt houden. Past het beste bij mensen met een kapha dosha.
€ 10,80
Tridosha lavendel citroengras Ayurveda geurkaars
Ayurvedische geurkaars gemaakt van luxe kokosboter en sojawas, geparfumeerd met de fijnste essentiële oliën.Handgegoten met een katoenen lont in een bruin gekleurde glazen pot, verpakt in een stijlvolle kartonnen kokerverpakking met kwastje.Geurprofiel TridoshaDe prachtige balans tussen de kalmerende kracht van lavendel en verfrissende essentie van citrusachtig citroengras maakt dit de ideale essentiële olie melange voor Tridosha.
€ 10,80
Pitta aqua oud Ayurveda geurkaars
Ayurvedische geurkaars gemaakt van luxe kokosboter en sojawas, geparfumeerd met de fijnste essentiële oliën.Handgegoten met een katoenen lont in een bruin gekleurde glazen pot, verpakt in een stijlvolle kartonnen kokerverpakking met kwastje.Geurprofiel Pitta doshaDe verfijnde en verkoelende aquanoten combineren perfect met de onweerstaanbare warme en verzachtende geur van Assam agarhoutolie. Dit is een must-have kaars voor pitta dosha.
€ 10,80
Organic Goodness soja was kaars Patchouli Vanille
Organic Goodness kaars geparfumeerd met etherische olie van Patchouli & Vanille. De rijke mix van romige vanille en kalmerende patchouli zorgt ervoor dat je je ontspannen en opgeladen voelt. Verwen uzelf met deze luxe geur na een dag hard werken.
€ 11,50
Vata tuberoos jasmijn geurkaars met 2 lonten in pot
Verlicht je pad naar innerlijke harmonie met deze luxe kokosboter/sojawas geurkaars. De kaars is met de hand gegoten met 2 lonten in een prachtige verkoperde metalen pot, doordrenkt met het goede van Ayurvedische essentiële oliën.De geur van verse Indiase jasmijn combineert fantastisch met de witte bloesem van tuberoos en geeft een opbeurende, stressverlichtende geur. In het bijzonder weldadig voor mensen met een vata dosha.
€ 14,22
Desi Gulab Roos smeltkaarsjes 3 stuks
100% natuurlijke smeltkaarsjes van soyawas en het aroma van etherische oliën.Met verleidelijke rozengeur.Een verpakking van 40 gram bevat 7 a 8 smeltkaarsjes.
€ 9,60
Madurai Jasmijn smeltkaarsjes 3 stuks
100% natuurlijke smeltkaarsjes van soyawas en het aroma van etherische oliën.Met zoete bloemige jasmijngeur.Een verpakking van 40 gram bevat 7 a 8 smeltkaarsjes.
€ 9,60
Patchouli Vanille smeltkaarsjes 3 stuks
100% natuurlijke smeltkaarsjes van soyawas en het aroma van etherische oliën.Met de warme oriëntaalse geur van patchouli en vanille.Een verpakking van 40 gram bevat 7 a 8 smeltkaarsjes.
€ 9,60