Biologische thee

Biologische thee

Biologische thee


Biologische thee om lekker te ontspannen. De Biologische theeën die wij aanbieden zijn op een bewuste en eerlijke manier geproduceerd.

Solaris - Pavilion (Ayurvedische thee) - Shoti Maa - Fiore d'Oriente
Numi Biologische Kruidenthee Ginger Lemon 4 stuks
Gecertificeerde Fair Trade en Biologische kruidenthee met citroen, gember, zoethout en venkel. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Klimaat neutraal geproduceerd.
€ 15,96
Numi Biologische Kruidenthee Sweet Night 4 stuks
Gecertificeerde Fair Trade en Biologische kruidenthee met kamille, lavendel, zoethout en valeriaan. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Klimaat neutraal geproduceerd.
€ 15,96
Numi Biologische Kruidenthee Rooibos 4 stuks
Een volle, zacht zoete Zuid-Afrikaanse rooibos, rijk aan anti-oxidanten is een traktatie voor iedere thee liefhebber. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch.
€ 15,96
Numi Biologische Witte Thee Roos 4 stuks
Echte rozenblaadjes geven deze in het voorjaar geplukte witte thee een uitdagend zoete smaak. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch en Fair Trade.
€ 15,96
Numi Biologische Groene Thee Maté Citroen 4 stuks
De 'Yerba Maté' uit Zuid-Amerika met citroenmelisse geven een frisse citroensmaak aan deze groene thee. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch.
€ 15,96
Numi Biologische Thee Aged Earl Grey 4 stuks
Premium Assam zwarte thee doortrokken met écht Italiaans Bergamot fruit. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch en Fair Trade.
€ 15,96
Numi Biologische Thee Numi's Selection 4 stuks
Een assortiment van 9 heerlijke varianten biologische zwarte, groene, witte, pu-erh thee en infusies van kruiden en specerijen. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak.
€ 17,56
Solaris Biologische Kamille Thee losse kruidenthee
Geniet van deze aromatische en zoete smaak van kamille en roos. Deze cafeïnevrije biologische thee is de perfecte blend om mee te ontspannen na een drukke dag. Een kalme geest en rustige slaap liggen immers aan de basis van emotioneel en fysiek welzijn.
€ 7,99
Solaris Biologische Groene Thee Chai losse thee
Deze premium kwaliteit groene Sencha thee is handgemengd met prachtige kruiden die zorgen voor een zinnenstrelende blend. De kruiden geven het mengsel subtiele spicy top-tonen waardoor deze groene thee variant zich echt onderscheid van andere groene theeën. Een verrijking voor je theecollectie. Om een hoog vitamine en anti-oxidant niveau te garanderen is alleen first flush Sencha groene thee gebruikt. Sencha is de minst bewerkte groene thee variant die er is.
€ 6,99
Solaris Biologische Earl Grey Thee losse thee
Deze biologische Earl Grey thee is in de prijzen gevallen (winnaar van 3 gouden sterren bij de Great Taste Awards 2007). Hij is gemaakt van handgeplukte topkwaliteit Darjeeling thee van de Singtom theeplantage in het Darjeeling disctrict in India. Deze verkwikkende thee is verrijkt met subtiele citrus ondertonen die de zinnen strelen. Het stomen van de Darjeeling thee boven Italiaanse bergamot olie geeft hem de perfecte smaakbalans.
€ 7,99
Solaris Biologische Rooibos Cacao Chai Thee losse thee
Deze met zorg gemengde biologische Zuid-Afrikaanse Rooibos thee met cacaoschillen en Oriëntaalse specerijen is een heerlijke verzachtende cafeïnevrije thee-variant. Z'n zoete delicate smaak en hoge concentratie antioxidanten maakt hem tot een favoriet van fervente theedrinkers. Deze ontspannen blend is de ideale afsluiter van een drukke dag.
€ 6,99
Solaris Biologische Witte Thee Chai losse thee
Witte thee is van alle soorten thee het minst bewerkt en onderzoek aantoonbaar het hoogste percentage antioxidanten. Derhalve is witte thee beter voor de gezondheid dan bijvoorbeeld zware thee. Deze premium kwaliteit first flush witte thee is van nature laag in cafeïne. Hij is handmatig gemengd met vers gemalen kruiden om zo een unieke en verleidelijke blend te creëren.
€ 6,99
Solaris Biologische Thee Kruin Chakra
Dit is een authentiek Indiaas Chai recept, gemaakt met premium kwaliteit first flush groene theeblaadjes. Een levendige, verkwikkende blend die tevens zuivert en ontspant.
€ 5,95
Solaris Biologische Thee Keel Chakra
Deze verfijnde blend, met citrus boventonen, bevat citroengras, hibiscus en gember. Dit mengsel is zowel verzachtend als energie-gevend. Verlicht een geïrriteerde keel.
€ 5,95
Solaris Biologische Thee Sacraalchakra
Deze thee blend is een geavanceerde rooibosvariant, met een decadente touch van cacaoschil en echte Bourbon vanille, om je zinnen te strelen.
€ 5,95
Solaris Biologische Thee Wortelchakra
Dit kalmerende oriëntaalse specerijenmengsel met gember, kaneel en cacaoschil heeft een volle, aardse smaak en een natuurlijke zoetheid die je een veilig en geaard gevoel geeft.
€ 5,95
Aanbieding!-5%
Shoti Maa Peace on Earth Joy thee BIO 6 stuks
Prijs per stuk : 2,935 €Peace on EarthDe Peace on Earth theeën zijn een uitnodiging om te ontspannen en je innerlijke rust te ontdekken. Want als we de vrede in onszelf vinden begint de wereld om ons heen te veranderen, en wordt alles een beetje vrediger. Een percentage van de omzet van deze theeën zal worden gedoneerd aan vredesinitiatieven.
€ 17,61
€ 18,54
Aanbieding!-5%
Shoti Maa Peace on Earth zoete matcha BIO 6 stuks
Prijs per stuk : 2,935 €Peace on Earth
De Peace on Earth theeën zijn een uitnodiging om te ontspannen en je innerlijke rust te ontdekken. Want als we de vrede in onszelf vinden begint de wereld om ons heen te veranderen, en wordt alles een beetje vrediger. Een percentage van de omzet van deze theeën zal worden gedoneerd aan vredesinitiatieven.
€ 17,61
€ 18,54
Aanbieding!-5%
Shoti Maa appel & citroen thee BIO 6 stuks
Prijs per stuk : 2,935 €Joyful Silence is een Ayurvedische thee op basis van biologische kruiden, bloemen en specerijen, met appel en citroen als belangrijkste ingrediënten. Joyful Silence houdt het element Ruimte in balans.
€ 17,61
€ 18,54
Aanbieding!-5%
Shoti Maa venkel kardemom & sinaasappel thee BIO 6 stuks

Prijs per stuk : 2,935 €
100% Biologische kruiden- & specerijenthee met venkel, kardemom & sinaasappel als belangrijkste ingrediënten (16 theezakjes).
Life on Wings houdt het element Lucht in balans, het element dat verbonden is met beweging en activiteit, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Drink deze verfijnde thee om te vermijden dat je te veel gaat zweven.
€ 17,61
€ 18,54
Aanbieding!-5%
Shoti Maa cacao munt & chili thee BIO 6 stuks
Prijs per stuk : 2,935 €Purity Flame is een Ayurvedische thee op basis van biologische kruiden, bloemen en specerijen met cacaobonen, munt, harmoniserend zoethout en een vleugjeSpaanse chilipeper als belangrijkste ingrediënten. Purity Flame houdt het element Vuur in balans.
€ 17,61
€ 18,54
Aanbieding!-5%
Shoti Maa Emotional detox thee hibiscus & munt BIO 6 stuks
Prijs per stuk : 2,935 €100% Biologische thee op basis van biologische kruiden, bloemen en specerijen met zoete hibiscus en munt als belangrijkste ingrediënten.'Emotional Detox' ondersteunt en houdt het element Water in balans, het element dat verbonden is met je emotionele 'flow' (of juist een gebruik daarvan).Drink deze geweldige thee als je je emoties even niet meer de baas bent of emotioneel niet jezelf bent.
€ 17,61
€ 18,54