Blaufluss (blauwsteen) kopen - Blijheid en Positiviteit

Blaufluss (blauwsteen) - Blijheid en Positiviteit

Blaufluss (ook wel blauwsteen genoemd) is een steen die ontstaan is toen Monniken in de 16e eeuw goud probeerden te maken. Dit deden ze via alchemistische processen. Blaufluss is een synthetische glassoort met deeltjes van koper erin. 

Blaufluss is dus geen steen die zo in de natuur voorkomt, maar heeft door haar samenstelling wel een bepaalde werking.

Werking Blaufluss

Blaufluss staat voor blijheid en positiviteit. Het versterkt de positieve kanten en geeft levensvreugde. Blauwsteen geeft balans op je emotionele lichaam. Laat je leven zien zoals het is. Fysiek werkt de steen op het hart, ogen en nieren. Het kan bloedarmoede, reuma en onrust verminderen. Werkt ook goed bij krampen en zorgt voor snelle heling. 

Gebruik van Blaufluss

Blaufluss kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Blaufluss gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Blaufluss bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

-

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Blaufluss kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.