Blaufluss splitarmband (synth)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blaufluss splitarmband (synth)

Splitarmband Blaufluss (of goldfluss blauw), splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. 

€ 3,00 Inclusief belasting

€ 2,48 Exclusief belasting

Omschrijving

Blaufluss splitarmband (synth) kopen

Splitarmband Blaufluss (of goldfluss blauw), splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. 

De werking van Blaufluss

Blaufluss (ook wel blauwsteen genoemd) is een steen die ontstaan is toen Monniken in de 16e eeuw goud probeerden te maken. Dit deden ze via alchemistische processen. Blaufluss is een synthetische glassoort met deeltjes van koper erin. Blaufluss is dus geen steen die zo in de natuur voorkomt, maar heeft door haar samenstelling wel een bepaalde werking. Blaufluss staat voor blijheid en positiviteit. Het versterkt de positieve kanten en geeft levensvreugde. Fysiek werkt de steen op het hart, ogen en nieren. Het kan bloedarmoede, reuma en onrust verminderen. Werkt ook goed bij krampen en zorgt voor snelle heling. Blauwsteen geeft balans op je emotionele lichaam. Laat je leven zien zoals het is.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online 

Past deze Blaufluss splitarmband (synth) perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan balans en levensvreugde die Blaufluss jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Blaufluss is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld

Sterrenbeeld 

Blaufluss is niet gerelateerd aan een Chakra

Verzorging

Blaufluss kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561017550
90 Items
8718561017550
Edelsteen
Goldfluss
Gewicht
0
015
Kleur
Blauw
Omschrijving
Splitarmband Blaufluss (of goldfluss blauw)
splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Blaufluss is een synthetische steen.
Werking
Blaufluss zorgt voor heling na operaties zodat sneller herstel plaatsvindt. Blaufluss geeft meer balans op emotioneel en lichamelijk gebied. Maakt je vergevingsgezind naar andere mensen.
Je bent misschien ook geïnteresseerd in