Blaufluss trommelstenen (synth) (mt3) per gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blaufluss trommelstenen (synth) (mt3) per gram

Trommelstenen Blaufluss, prijs is per gram, formaat 20-40 mm. Ca. 7-9 stuks in 100 gram. Dit is een synthetische steen.

€ 0,18 Inclusief belasting

€ 0,15 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 100.
Omschrijving

Trommelstenen (knuffelstenen) Blaufluss, prijs is per gram, formaat 20-40 mm. Ca. 7-9 stuks in 100 gram. Dit is een synthetische steen.
 

Blaufluss (ook wel blauwsteen genoemd) is een steen die onstaan is toen Monniken in de 16e eeuw goud probeerden te maken. Dit deden ze via alchemistische processen. Blaufluss is een synthetische glassoort met deeltjes van koper erin. Blaufluss is dus geen steen die zo in de natuur voorkomt, maar heeft door haar samenstelling wel een bepaalde werking. Blaufluss staat voor blijheid en positiviteit. Het versterkt de positieve kanten en geeft levensvreugde. Fysiek werkt de steen op het hart, ogen en nieren. Het kan bloedarmoede, reuma en onrust verminderen. Werkt ook goed bij krampen en zorgt voor snelle heling. Blauwsteen geeft balans op je emotionele lichaam. Laat je leven zien zoals het is.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718226696656
2701 Items
8718226696656
Edelsteen
Goldfluss
Gewicht
0
001
Kleur
Blauw
Omschrijving
Trommelstenen Blaufluss
formaat 20-40 mm. Ca. 7-9 stuks in 100 gram. Dit is een synthetische steen.
prijs is per gram
Werking
Blaufluss zorgt voor heling na operaties zodat sneller herstel plaatsvindt. Geeft meer balans op emotioneel en lichamelijk gebied. Maakt je vergeving gezind naar andere mensen.