Blauwe Kwarts kopen - Vitaliserend en Rustgevend

Blauwe Kwarts - Vitaliserend en Rustgevend

Blauwe Kwarts is lichtblauw tot blauw. 

Werking Blauwe Kwarts

Blauwe Kwarts is een vitaliserende en rustgevende edelsteen. De steen zorgt voor rust, kalmte en ontspanning in tijden van stress en chaos. Blauwe Kwarts helpt je orde op zaken te stellen en zorgt ervoor dat een angstig gevoel snel afneemt. De steen zorgt voor geborgenheid en tevredenheid. Blauwe Kwarts stimuleert creativiteit en helder denken. De steen reinigt het keel- en voorhoofdchakra en stelt je open. De steen geeft hoop en kan je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Blauwe Kwarts heeft ook fysiek fijne werkingen, zo versterkt de steen je immuunsysteem en kan het helpen bij griep en verkoudheid. Blauwe Kwarts kan helpen bij zenuw- en spierproblemen. Zo helpt de steen bij zenuwpijn, verlamming, spierzwakte en gevoelsstoornis. 

Gebruik van Blauwe Kwarts

Blauwe Kwarts kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Blauwe Kwarts gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Blauwe Kwarts bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Keelchakra (5e) 

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Blauwe kwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Blauwe kwarts trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Blauwe kwarts heeft een kalmerend effect wanneer men zich gestrest of angstig voelt. Het bevordert een ontspannen geest en heldere communicatie. Is verbonden met het keelgebied en de keelchakra. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Ruwe blauwe kwarts A kwaliteit in doos ±700-900 g
Ruwe, natuurlijke blauwe kwarts kan worden gebruikt ter decoratie, bij healing of om op een altaar te plaatsen.Let op: Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en afmeting kan varieëren en afwijken van de getoonde foto.
€ 17,95
Blauwe kwarts leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Blauwe kwarts, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 25,50
Aanbieding!-10%
Blauwe kwarts yoni stick bol
Blauwe kwarts yoni massage staaf met een bol aan het einde. 10 cm lang en 2 tot 2,5 cm dik.
€ 31,46
€ 34,95