Blauwe kwarts zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blauwe kwarts zaksteen

Edelstenen zaksteen / oplegsteen Blauwe Kwarts van ca. 3 tot 5 cm. Blauwe Kwarts is een vitaliserende en rustgevende edelsteen. De steen zorgt voor rust, kalmte en ontspanning in tijden van stress en chaos.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Blauwe kwarts zaksteen kopen

Edelstenen zaksteen / oplegsteen Blauwe Kwarts van ca. 3 tot 5 cm.

Werking Blauwe Kwarts

Blauwe Kwarts is een vitaliserende en rustgevende edelsteen. De steen zorgt voor rust, kalmte en ontspanning in tijden van stress en chaos. Blauwe Kwarts helpt je orde op zaken te stellen en zorgt ervoor dat een angstig gevoel snel afneemt. De steen zorgt voor geborgenheid en tevredenheid. Blauwe Kwarts stimuleert creativiteit en helder denken. De steen reinigt het keel- en voorhoofdchakra en stelt je open. De steen geeft hoop en kan je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Blauwe Kwarts heeft ook fysiek fijne werkingen, zo versterkt de steen je immuunsysteem en kan het helpen bij griep en verkoudheid. Blauwe Kwarts kan helpen bij zenuw- en spierproblemen. Zo helpt de steen bij zenuwpijn, verlamming, spierzwakte en gevoelsstoornis. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Blauwe Kwarts perfect bij jouw en heb jij behoefte aan kalmte en ontspanning die Blauwe Kwarts jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Keelchakra (5e) 

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Blauwe kwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007681
125 Items
8718561007681
Je bent misschien ook geïnteresseerd in