Bloem des Levens Nature's Design Producten

Bloem des Levens Nature's Design Producten

Bloem des Levens Nature Design Producten - glas en porselein


In deze bijzondere categorie leveren wij unieke producten met een unieke werking, gemaakt door Nature design uit Zwitserland:
* Prachtige karaffen (in diverse formaten) voor water en andere vloeistoffen, ook een speciale wijnkaraf, met in de bodem het symbool van de Bloem des Levens gebrand. Dit symbolen is in 4 kleuren leverbaar, alle met een speciale uitwerking: goud, zilver, wit en veelkleurig. Sommige grote karaffen hebben een apart bestelbare houten voet.
* Energieplaten en de Vitaalschalen met een grote Bloem des Levens ingebrand, om van allerlei voedingswaren of vloeistoffen op te laden met de bijzondere energie.
* Drinkglazen met in de bodem de Bloem des Levens in de verschillende kleuren, maar ook met zes verschillende affirmaties (verkrijgbaar in het Engels, het Frans en het Duits), in even zovele kleuren uitgevoerd. Ook in voordelige sets van 6 leverbaar.
* Het summum voor de thee ceremonie: een theepot, een thee/koffiemok en een kop en schotel van ivoorkleurig porselein, met de Bloem des Levens in zilver op de bodem.
* Tenslotte is er nu ook een mooi geurbrandertje.

Bloem des Levens Nature's Design kopen

De 'Bloem des Levens' geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze 'Bloem des Levens' bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen in deze serie.

Waterkwaliteit
Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in dezelfde leidingen verzwakt. Slechts drie minuten in karaf is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland.
De karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden. De trapsgewijze opzet van zes opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie die overeenkomt met een van de eerste zes nummers van de universele Fibonacci-reeks, die in een lijn ligt met de geometrie die overal in de natuur te vinden is. Gerevitaliseerd water toont een zeszijdige kristallijne structuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. De holte-resonantie van de Alladin karaf komt overeen met de geluidsfrequentie van de toon F. Deze frequentie is de informatiedrager van een verticale energiestroom, vergelijkbaar met de energieke bewegingen in bomen.

Productie
Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van de producten vereist. Alle karaffen zijn mondgeblazen en door voorbewerkte mallen in vorm gebracht. Dit maakt elke karaf uniek. Het levensbloemmotief wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand. Het glas dat TC gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoog-energetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood en andere zware metalen.

Karaffen
Wanneer vloeistof (water, wijn) eenmaal gevitaliseerd is in onze karaffen blijft de stabiliteit van deze oplading wel een hele week intact, zonder verdere afname. Het effect van Nature design glasproducten is gegarandeerd zolang de geometrische vorm en de bijbehorende symboliek intact blijft. De wetenschap omschrijft het materiële effect dat Nature design producten hebben op de biologische vitaliteit van water en andere vloeistoffen als 'coherentie'. Het is onder wetenschappers bekend dat coherentie tussen de verschillende delen van een systeem, of tussen verschillende delen van informatie, zorgt voor harmonie en een versterking van het totaal. Bij gebruik van TC glasproducten zijn er geen andere energetische invloeden (elektronisch, magnetisch, geestelijk of anderszins) noodzakelijk om het effect te bereiken van de glasproducten als zodanig. Zet de TC karaf op een vast aanwezige plek waardoor de vormkracht ook de atmosfeer in de ruimte kan beïnvloeden. Let er echter op dat de TC karaf niet aan direct zonlicht blootgesteld wordt.

Symbolen en Affirmaties
Symbolen zijn in alle culturen op aarde sinds de oertijd in gebruik. Om de effectiviteit van symbolen te begrijpen is het noodzakelijk om de inherente resonantie of vibratie die deze symbolen in zich hebben te begrijpen. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, mathematische reeksen of klanken.
Water blijkt ook in staat om informatie te herkennen van de vele soorten symbolen, en de informatie in zich te dragen.
Van het Flower-of-Life symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van het leven zoals wij het kennen op de planeet Aarde bevat. Het is een universeel symbool van energie, het leven en de verbinding tussen alle dingen.

Aanbieding!-10%
Nature's Design Energieplaat met Bloem des Levens goud klein
De energieplaat is een met de hand gepolijste onderzetter, met daarin gegoten het symbool van de Bloem des Levens in 24-karaat goud.De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat erop gezet wordt.Deze onderzetter is niet geschikt voor gebruik van hete borden of andere hete voorwerpen.Goud 23,8 karaat, het goud is met 600 graden in het glas gebrand; ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem.
€ 15,21
€ 16,90
Aanbieding!-10%
Nature's Design Energieplaat met Bloem des Levens goud groot
Goud 23,8 karaat, het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem.De energieplaat is een met de hand gepolijste onderzetter, met daarin gegoten het symbool van de Bloem des Levens in 24-karaat goud.De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat erop gezet wordt.Deze onderzetter is niet geschikt voor gebruik van hete borden of andere hete voorwerpen.
€ 33,21
€ 36,90
Aanbieding!-10%
Nature's Design Drinkglas Jasmina met Bloem des Levens goud
Dit drieledige ontwerp werd samengesteld volgens de wet van de gulden snede. Het is de verrijking van de biologische waarde en bloemrijke smaak van water of vruchtensap. Elk stuk is mondgeblazen en een origineel stuk.Mondgeblazen, loodvrij glas.Goud 23,8 karaat - het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem.
€ 16,11
€ 17,90
Aanbieding!-10%
Nature's Design Drinkglas Mythos met Bloem des Levens goud
Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met alle Nature design glaswerk, is gemaakt met behulp van de «natuurlijke wet volgens de gulden snede».Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de «Heilige Geometrie,» omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.
€ 10,35
€ 11,50
Aanbieding!-10%
Nature's Design Drinkglas Mythos met Bloem des Levens platina
Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met alle Nature design glaswerk, is gemaakt met behulp van de «natuurlijke wet volgens de gulden snede».Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de «Heilige Geometrie,» omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.Machinegeblazen, loodvrij glas.
€ 10,35
€ 11,50
Aanbieding!-10%
Nature's Design Drinkglas Mythos met Bloem des Levens veelkleurig
Het ontwerp van het Nature design glas Mythos, zoals met alle Nature design glaswerk, is gemaakt met behulp van de «natuurlijke wet volgens de gulden snede».Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de «Heilige Geometrie,» omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.Mondgeblazen, loodvrij glas.
€ 9,45
€ 10,50
Aanbieding!-10%
Nature's Design Drinkglas Mythos met Bloem des Levens wit gegraveerd
Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met alle Nature design  glaswerk, is gemaakt met behulp van de «natuurlijke wet volgens de gulden snede».Dit wiskundig model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de «Heilige Geometrie,» omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het kan niet omvallen en kan gebruikt worden voor warme dranken zoals koffie, thee, zowel warm als koud. Ideaal voor dagelijks gebruik.Machinegeblazen, loodvrij glas.
€ 9,45
€ 10,50
Aanbieding!-10%
Nature's Design Chakra drinkglazen set
Vitaalwater drinkglazen "Mythos" met chakra affirmaties op de bodem van de glazen. De affirmaties zijn  ieder een combinatie van symbool, kleur en woorden. Allemaal met de intentie om iemands kwaliteiten en potentie te herkennen.Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met alle Nature design glaswerk, is gemaakt met behulp van de «natuurlijke wet volgens de gulden snede».
€ 66,15
€ 73,50
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Basic Alladin
Normaal leidingwater is door overmatig hoge leidingdruk - en door het stromen in dezelfde leidingen - verzwakt. Slechts drie minuten in de Nature’s Design karaf is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen.
€ 47,70
€ 53,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Golden Alladin met BDL goud
De 'Alladin' karaf van Nature's Design is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 62,10
€ 69,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf & 4 Mythos glazen goud
De 'Alladin' karaf van Nature's Design is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 103,50
€ 115,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Platin Alladin met BDL platina
De Nature's design karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 64,80
€ 72,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Happy Alladin met BDL kleur
De Nature's Design karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 53,10
€ 59,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf White Alladin met BDL wit
De Nature design karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 53,10
€ 59,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwaterkaraf Golden Alladin Family
De TC karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden.
€ 98,10
€ 109,00
Aanbieding!-10%
Nature's design Standaard voor Karaf 5 L
Eenvoudige, maar elegante houten standaard voor de Flower of Life karaf 5 Liter met kraantje, zodat je gemakkelijk de glazen kunt vullen.Gemaakt van berkenhout.
€ 116,10
€ 129,00
Aanbieding!-20%
Nature's design Vitaalwater karaf Beauty Platinum 5 L
De ‘Beauty’ karaf is ideaal voor op kantoor, de werkplek, of thuis om altijd goed water te kunnen tappen. Wordt geleverd met een glazen buis die gevuld kan worden met edelstenen (edelstenen niet meegeleverd).
€ 279,20
€ 349,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwater Drinkfles Lagoena 500 ml
Deze waterfles van Nature Design is een goed alternatief voor de gewone plastic waterflesjes waarvan bekend is dat ze in bepaalde omstandigheden giftige stoffen afgeven en het milieu belasten.
€ 26,91
€ 29,90
Aanbieding!-10%
Nature's design Vervanging houten dop Lagoena
Het houten dopje is gemaakt van beukenhout en FSC gecertificeerd. Het binnendopje is gemaakt van hout Bio Massa, natuurlijke harsen en was, zetmeel, cellulose, natuurlijke oliën.
€ 4,41
€ 4,90
Aanbieding!-10%
Nature's Design Lagoena reservefles 500 ml
Dit is alleen de glazen fles, zonder dop of huls. Voor als de fles vervangen moet worden maar de andere onderdelen nog prima zijn.
€ 8,91
€ 9,90