Boeddha_Geruststelling_met_troon
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-17%

Boeddha Geruststelling met troon

Boeddhabeeld van de Boeddha van de geruststelling met Abhaya mudra. Met prachtige details in zijn kleding en troon. Geschikt voor gebruik binnenshuis.

€ 8,72 Inclusief belasting

€ 7,20 Exclusief belasting

€ 10,50 -17%

Omschrijving

Boeddha Geruststelling met troon kopen

Ervaar een gevoel van geruststelling en bescherming met het Boeddha Geruststelling met Troon beeld. Dit prachtige boeddha beeld toont de Boeddha van de geruststelling in een majestueuze troon, met gedetailleerde accenten in zijn kleding en troon.

De Boeddha zit in een rustige en ontspannen houding op zijn troon, terwijl zijn handen de Abhaya mudra vormen. Deze mudra, of heilig handgebaar, symboliseert geruststelling, bescherming en vrijheid van angst. Het is een gebaar van moed en zekerheid, waarmee de Boeddha degenen die naar hem kijken geruststelt en hen aanmoedigt om hun angsten los te laten.

Dit boeddha beeld is met zorg vervaardigd en heeft prachtige details in de kleding van de Boeddha en de troon waarop hij zit. Elk element is zorgvuldig uitgewerkt om de schoonheid en de spirituele betekenis van het beeld tot uiting te brengen.

Het beeld Boeddha Geruststelling met Troon is geschikt voor gebruik binnenshuis en kan een prachtige toevoeging zijn aan je spirituele ruimte, meditatieruimte of interieur. Het herinnert je eraan dat je altijd kunt vertrouwen op de innerlijke kracht en bescherming die beschikbaar is, zelfs in moeilijke tijden.

Laat het Boeddha beeld Geruststelling met Troon je inspireren en een gevoel van vrede en geruststelling brengen. Bestel vandaag nog en creëer een sfeer van rust en sereniteit in je leefomgeving.

Betekenis Abhaya mudra 

is een heilig handgebaar of 'zegel' dat wordt gebruikt tijdens yoga- en meditatiebeoefening als middel om de stroom van vitale levensenergie, bekend als prana, te kanaliseren. Abhaya mudra is een symbool van veiligheid, bescherming, vrede en geruststelling, en kan worden aangeroepen in moeilijke tijden.

Eigenschappen

Materiaal : Polyresine
Afmetingen : 10x7.8x16.8 cm
Totaal gewicht : 358 gr

Datasheet
PH18116
359 Items
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)