Boeddha in hand wit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Boeddha in hand wit

Een Boeddha in hand wit is meer dan alleen een decoratief stuk; het vertegenwoordigt een diepe betekenis van vrede en spirituele groei. Deze prachtige sculptuur combineert de rustgevende uitstraling van de Boeddha met de symboliek van de hand, wat een krachtige boodschap van sereniteit en innerlijke harmonie overbrengt.

€ 52,07 Inclusief belasting

€ 43,03 Exclusief belasting

€ 57,85 -10%

Omschrijving

Boeddha in Witte Hand: Een Symbool van Vrede en Spirituele Groei

Een Boeddha in hand wit is meer dan alleen een decoratief stuk; het vertegenwoordigt een diepe betekenis van vrede en spirituele groei. Deze prachtige sculptuur combineert de rustgevende uitstraling van de Boeddha met de symboliek van de hand, wat een krachtige boodschap van sereniteit en innerlijke harmonie overbrengt.

Boeddha: Een Symbool van Vrede en Verlichting

Boeddha, de verlichte, staat symbool voor vrede, innerlijke rust en verlichting. Het beeld van de Boeddha in een witte hand herinnert ons eraan dat vrede en verlichting binnen handbereik zijn en dat we ze kunnen vinden door innerlijke groei en contemplatie. Nodigt uit tot meditatie en reflectie, en herinnert ons eraan om in het moment te leven en vrede te vinden in onszelf.

De Symboliek van de Hand: Kracht en Bescherming

De hand heeft in veel culturen en tradities een diepe symbolische betekenis. Het staat vaak symbool voor kracht, bescherming en spirituele leiding. Het beeld van de Boeddha in een hand benadrukt het idee van bescherming en begeleiding op onze spirituele reis. Het herinnert ons eraan dat we nooit alleen zijn en dat we altijd de kracht hebben om onze eigen weg naar verlichting te vinden.

Een Visueel en Spiritueel Meesterwerk

De Boeddha in hand wit is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een krachtig symbool van spirituele groei en vrede. Het beeld voegt een vleugje sereniteit toe aan elke ruimte en dient als een constante herinnering aan het belang van innerlijke harmonie en vrede in ons leven.

Een Betekenisvol Geschenk voor Elke Gelegenheid

Een Boeddha in een witte hand is een betekenisvol geschenk voor vrienden, familieleden of collega's die streven naar vrede en spirituele vervulling. Het is perfect voor verjaardagen, jubilea, housewarmings of als een teken van waardering voor iemand die een speciale plaats in je hart heeft.

In essentie vertegenwoordigt een Boeddha in een witte hand de zoektocht naar innerlijke vrede en spirituele groei. Het is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een krachtig symbool van sereniteit en verlichting dat een diepe indruk achterlaat op iedereen die het ziet.

Een Symbool van Bescherming en Compassie

De Boeddha in hand wit symboliseert ook bescherming en compassie. De open handpalm suggereert een gevoel van welwillendheid en acceptatie, terwijl de aanwezigheid van de Boeddha innerlijke rust en harmonie vertegenwoordigt. Door dit symbool in uw ruimte te plaatsen, creëert u een sfeer van vrede en mededogen die iedereen ten goede komt.

Kortom, een Boeddha in hand wit is niet alleen een decoratief object, maar ook een krachtig symbool van vrede, verlichting en compassie dat een diepgaande betekenis kan toevoegen aan elke ruimte en een bron van inspiratie en troost kan zijn voor degenen die het zien.

Ontdek ook ons assortiment Hindoeïstische beelden en leer meer over de symboliek en betekenis achter deze culturele schatten.

Eigenschappen

Materiaal : Polyresine
Afmetingen : 14x23 cm
Totaal gewicht : 1235 gr
EAN code : 8718969177214

Datasheet
PH17285
Nieuw
12 Items
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)