Boeddha rood
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Boeddha rood, 9 cm, schaal en kruik

Deze prachtige Boeddha is slechts 9 cm hoog met zowel een schaal als een kruik.

€ 10,25 Inclusief belasting

€ 8,47 Exclusief belasting

Omschrijving

Boeddha rood, 9 cm, schaal en kruik kopen

Deze prachtige Boeddha is slechts 9 cm hoog met zowel een schaal als een kruik.

Onze Boeddha Rood straalt een gevoel van rust, sereniteit en harmonie uit. Met zijn stralende glimlach, de symbolische betekenis van zowel de schaal als de kruik, is deze Boeddha een perfecte aanvulling op elke spirituele ruimte of als decoratief element in jouw interieur.

De dieprode kleur symboliseert passie, geluk en positieve energie. De schaal staat symbool voor overvloed en welvaart, terwijl de kruik staat voor spirituele zuivering en vernieuwing.

Met een hoogte van slechts 9 cm is deze Boeddha perfect geschikt voor kleine altaren, meditatiehoekjes of als persoonlijke geluksbrenger. Plaats hem op een prominente plek en laat zijn aanwezigheid je herinneren aan innerlijke balans en positieve vibes.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze Boeddha zorgvuldig vormgegeven om de essentie van Boeddha's wijsheid vast te leggen. Dankzij zijn compacte formaat kun je hem gemakkelijk overal neerzetten en genieten van de vreedzame uitstraling die hij met zich meebrengt.

Bestel vandaag nog jouw Boeddha Rood, 9 cm, met zowel de schaal als de kruik, en breng een vleugje rust en spirituele verrijking in jouw leven. Ontdek de schoonheid en betekenis van deze bijzondere Boeddha en laat hem je begeleiden op jouw persoonlijke reis naar balans en harmonie.

Datasheet
8718561020512
5 Items
8718561020512
Je bent misschien ook geïnteresseerd in