Boeddha rood
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Boeddha rood, 9 cm, staand met kruik

Deze prachtige Boeddha is 9 cm hoog en staat statig met een kruik in zijn handen.

€ 10,25 Inclusief belasting

€ 8,47 Exclusief belasting

Omschrijving

Boeddha rood staand met kruik kopen

Deze prachtige Boeddha is 9 cm hoog en staat statig met een kruik in zijn handen.

Deze Boeddha Rood straalt rust en sereniteit uit, en is een perfecte aanvulling op elke ruimte. Of je nu een meditatieve hoek wilt creëren, een vleugje spiritualiteit wilt toevoegen aan je interieur of gewoon een bijzonder cadeau zoekt, deze Boeddha is een uitstekende keuze.

Zijn dieprode kleur symboliseert passie, geluk en positieve energie. Door zijn staande houding en de kruik in zijn handen, straalt hij overvloed en welvaart uit.

Deze Boeddha Rood is niet alleen een esthetisch aantrekkelijk decoratief item, maar heeft ook een diepere betekenis. Boeddha wordt beschouwd als een symbool van verlichting, vrede en innerlijke balans. Door deze Boeddha in je omgeving te plaatsen, kun je een gevoel van harmonie en positieve vibes bevorderen.

Onze Boeddha Rood is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zorgvuldig vormgegeven om de essentie van Boeddha's wijsheid vast te leggen. Hij is ook compact en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en op verschillende plaatsen kunt neerzetten.

Bestel vandaag nog jouw Boeddha Rood, 9 cm, staand met kruik en breng een vleugje spiritualiteit en vrede in jouw leven.

Datasheet
8718561020529
17 Items
8718561020529
Je bent misschien ook geïnteresseerd in