Boeddha_van_Compassie_Chenresig
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Boeddha van Compassie Chenresig - 24 cm

Chenrezig (Tibetaans) of Avalokiteshvara (Sanskriet) is de Boeddha van het grote mededogen, van de oneindige compassie met alle levende wezens.

€ 15,75 Inclusief belasting

€ 13,02 Exclusief belasting

Omschrijving

Boeddha beeld van Compassie Chenresig


Boeddha van Compassie, Chenresig (Tibetaans) of Avalokiteshvara (Sanskriet) is de Boeddha van het grote mededogen, van de oneindige compassie met alle levende wezens. Chenresig heeft de krachtige belofte gedaan niet naar Nirvana terug te keren voordat alle levende wezens bevrijd zijn van hun lijden. Hij wordt gezien als de beschermheer van Tibet en zijn mantra OM MANI PEME HUM is de bekendste mantra uit het Tibetaans Boeddhisme.

In deze vier-armen versie zit Avalokiteshvara in volledige lotus positie. Zijn vier armen vertegenwoordigen de Vier Onmetelijke Kwaliteiten van een Bodhisattva: compassie, liefde, vreugde & gelijkmoedigheid. Avalokiteshvara herinnert ons eraan dat het ware ontwaken niet een vlucht is van onze persoonlijke of wereld problemen. Het is een actief uitreiken naar anderen, het omarmen van alle levende wezens op de gehele wereld met de oneindige liefde en compassie die in ons hart aanwezig is.

Eigenschappen

Materiaal : Polyresine
Afmetingen : 14x11x24 cm
Gewicht : 540 gr
Totaal gewicht : 663 gr
EAN code : 8719497610228

Datasheet
PH0125
Nieuw
124 Items