Bronziet kopen - Beschermend en Aardend

Bronziet - Beschermend en Aardend

Bronziet is een opvallende steen gevormd door een mengsel van silica en ijzer.

Werking Bronziet

Bronziet is een prachtig Kristal dat zelfvertrouwen kan stimuleren. Je zult merken dat je assertiever kunt reageren en meer kracht ervaart. Bronziet werkt beschermend en aardend, en in situaties waarin je eerder geleefd werd pak je nu zelf de leiding. De kracht die Bronziet met zich mee brengt kan tevens zorgen voor een gevoel van innerlijke rust. Bronziet werkt met name op de onderste chakra's en kan je eenvoudig helpen met aarden. Fysiek gezien is Bronziet een heler, zo heeft deze Edelsteen een positief effect op het hart en de nieren en wordt de ijzeropname gestimuleerd

Gebruik van Bronziet

Bronziet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Bronziet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Bronziet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Bronziet werkt op Alle chakra's maar met name op de basischakra (1e) 

Sterrenbeeld

Leeuw (23 juli tot 23 augustus) 

Verzorging

Bronziet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.