Blauwe Calciet kopen - Motiverend - Daadkracht

Calciet Blauw - Motiverend - Daadkracht

Blauwe Calciet is lichtblauw tot blauw tot donkerblauw van kleur

Werking Blauwe Calciet

Blauwe Calciet is een veelvoorkomende en geliefde Calciet soort. Blauwe Calciet werkt motiverend, daadkrachtig en standvastig. Blauwe Calciet werkt vooral op je vijfde chakra, het keelchakra, en helpt zo met het uitspreken van gevoelens, emoties en meningen. Calciet werkt ook kalmerend en trekt succes aan. Blauwe calciet geeft hoop en moed, en helpt je lichamelijk, spiritueel en geestelijk te groeien.  

Gebruik van Blauwe Calciet

Blauwe Calciet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Blauwe Calciet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen zoals in een ruimte waar je harmonie en rust wilt brengen, zoals je woonkamer of praktijk. Let er op dat Blauwe Calciet het beste niet in direct contact kan komen met water, bij het reinigen of in edelsteenwater. 

Blauwe Calciet kan gebruikt worden in een kristallen grid. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Derde oogchakra (6e) en keelchakra (5e)

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Blauwe Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Handsteen Calciet blauw
Handsteen van blauwe Calciet. Deze Calciet blauw handsteen is ca. 5 cm lang en 2 cm hoog.
€ 13,50
Calciet blauw ruw nr. 1562
Laatste items in voorraad
Mooi ruw stuk van blauwe Calciet. Het ruwe stuk is 19 x 16 x 9 cm en weegt 2,75 kg.
€ 172,00
Ruwe blauwe calciet ±500 g
Ruwe blauwe calciet is een zeer krachtige steen om emoties te kalmeren en biedt mentale en etherische aura bescherming. Opent een sterker communicatiekanaal tussen je gedachten en gevoelens. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 19,20
Aanbieding!-15%
Blauwe calciet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,36 € Blauwe calciet is een zeer krachtige steen om emoties te kalmeren en biedt mentale en etherische aura bescherming. Opent een sterker communicatiekanaal tussen je gedachten en gevoelens. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,08
€ 11,86
Doosje Calciet blauw
Ruw stukje blauwe Calciet verpakt in een handig doosje van 5x5 cm.
€ 3,95