Blauwe Calciet kopen - Motiverend - Daadkracht

Calciet Blauw - Motiverend - Daadkracht

Geschiedenis Blauwe Calciet

De naam "Calciet" is afgeleid van het Latijnse woord "Calcis" en het Griekse woord "Khalx", die beide "kalk" betekenen. Deze edelsteen heeft een lange geschiedenis en is al sinds de oudheid bekend. Archeologische opgravingen hebben aangetoond dat de Egyptenaren blauwe calciet gebruikten bij de vervaardiging van kleine decoratieve voorwerpen zoals beeldjes en snuisterijen. Door de eeuwen heen heeft deze steen verschillende namen gehad, waaronder "kalksteenspar", "androdamas", "drewite" en "aphrite".

In de 17e eeuw begonnen experts zich te verdiepen in de opmerkelijke optische eigenschappen van IJslandse spar, een transparante variëteit van calciet. De ontdekking van dubbele breking in dit kristal door Rasmus Bartholin in 1669 leidde tot verdere studies door wetenschappers zoals Christiaan Huygens, Étienne Louis Malus en William Nicol. Johann Carl Freiesleben gaf in 1836 de naam "kalk" aan deze steen, verwijzend naar calciet.

Tegenwoordig wordt calciet nog steeds veel gebruikt, vooral in de industriële sector. Fabrikanten maken er gebruik van bij het smelten van glas, het maken van kalk en cement, en als grondstof voor bepaalde meststoffen.

Naast zijn industriële toepassingen heeft calciet fascinerende optische eigenschappen, die al in de 16e eeuw werden gebruikt om zich te oriënteren aan boord van schepen. Het kristal werd gevonden aan boord van een Vikingschip dat in 1592 in het Engelse Kanaal zonk. De unieke optische eigenschap van calciet stelt het in staat om het licht van de zon te breken, waardoor het mogelijk is om zich te oriënteren, zelfs bij bewolkte hemel of in het vallende avondlicht, wanneer de eerste nachtelijke sterren verschijnen. Deze bijzondere eigenschap maakte het tot een waardevol instrument voor navigatie in vroege tijden.

Blauwe Calciet is een relatief nieuwe edelsteen en heeft geen lange geschiedenis zoals sommige andere edelstenen. Het is een variant van het mineraal Calciet en staat bekend om zijn mooie blauwe kleur en kalmerende energie.

Calciet is een veel voorkomend mineraal dat al eeuwenlang wordt gebruikt in verschillende culturen. Het werd vaak gebruikt als bouwmateriaal, decoratie en als ingrediënt in verschillende traditionele geneesmiddelen.

De steen werd voor het eerst ontdekt in de jaren 1940 en is sindsdien steeds populairder geworden als edelsteen. Het wordt vaak gebruikt in edelsteenbehandelingen en spirituele praktijken vanwege zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen.

De energie van Blauwe Calciet wordt geassocieerd met het keelchakra, dat het vermogen om communicatie en expressie te bevorderen. Het helpt mensen om hun emoties op een duidelijke en constructieve manier uit te drukken.

Over het algemeen wordt Blauwe Calciet beschouwd als een steen van rust en vrede, die helpt bij het verlichten van stress en angstgevoelens. Het kan ook helpen om innerlijke rust en kalmte te bevorderen, waardoor het een waardevolle metgezel is voor meditatie en spirituele groei.

Hoewel Blauwe Calciet geen lange geschiedenis heeft, heeft het zijn eigen unieke plaats veroverd in de wereld van edelstenen en wordt het gewaardeerd om zijn helende eigenschappen en spirituele betekenis.

Oorsprong en samenstelling van Blauwe Calciet

Blauwe calciet is een variant van het mineraal calciet, dat behoort tot de carbonaatgroep. De naam "calciet" is afgeleid van het Latijnse woord "Calcis" en het Griekse woord "Khalx", wat beide "kalk" betekent, vanwege de overvloedige aanwezigheid van calciumcarbonaat in de steen. Blauwe calciet heeft zijn naam te danken aan de karakteristieke blauwe kleur, die kan variëren van een lichtblauwe tot een diepblauwe tint.

De chemische formule van calciet is CaCO3, wat betekent dat het bestaat uit calcium (Ca), koolstof (C) en zuurstof (O). Blauwe calciet kan ook sporen van andere elementen bevatten, wat verantwoordelijk kan zijn voor de verschillende kleurschakeringen.

De oorsprong van blauwe calciet kan variëren, maar het wordt vaak gevonden in sedimentaire gesteenten en kan worden aangetroffen in gebieden waar calciumrijke oplossingen langzaam kristalliseren. Veel voorkomende vindplaatsen zijn onder andere Mexico, Peru, de Verenigde Staten en andere delen van de wereld.

Blauwe calciet wordt gewaardeerd om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen, evenals de positieve effecten op communicatie en intuïtie. Het is een geliefde edelsteen in de wereld van lithotherapie en wordt vaak gebruikt in sieraden en als decoratieve steen vanwege zijn prachtige blauwe kleur en spirituele eigenschappen.

Vindplaatsen Blauwe Calciet

Blauwe calciet wordt op verschillende plaatsen over de hele wereld gevonden. Enkele bekende vindplaatsen zijn:

 • Mexico: Mexico is een van de belangrijkste producenten van blauwe calciet. Het staat bekend om zijn prachtige blauwe calciet kristallen, vooral die uit de regio Ojuela in Mapimí, Durango.

 • Peru: In Peru zijn er ook belangrijke vindplaatsen van blauwe calciet, zoals in de Andes-gebergte-regio's van Ancash en Huancavelica.

 • Verenigde Staten: In de VS wordt blauwe calciet gevonden in staten zoals Colorado, Ohio, New Mexico, en Illinois, waar het wordt gewonnen uit verschillende steengroeven en mijnen.

 • Brazilië: In Brazilië zijn er vindplaatsen van blauwe calciet, voornamelijk in de staten Minas Gerais en Bahia.

 • Madagaskar: Madagaskar staat bekend om zijn verscheidenheid aan edelstenen en mineralen, en blauwe calciet is daar ook te vinden.

 • Canada: In Canada wordt blauwe calciet aangetroffen in provincies zoals Ontario, Quebec en British Columbia.

Deze zijn slechts enkele van de bekende vindplaatsen van blauwe calciet, maar de steen kan ook op andere plaatsen worden gevonden, afhankelijk van de geologische omstandigheden en de aanwezigheid van calciumrijke oplossingen die nodig zijn voor de vorming ervan.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Blauwe Calciet op het mentale niveau

Blauwe calciet heeft een positieve invloed op het mentale niveau. Het staat bekend om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen, waardoor het een uitstekende steen is voor het verminderen van stress en angst. Het helpt de geest te ontspannen en zorgt voor helderheid van denken.

Deze edelsteen bevordert communicatie en helpt bij het uiten van gedachten en emoties op een constructieve manier. Het kan helpen om communicatieproblemen op te lossen en conflicten te verminderen.

Blauwe calciet stimuleert ook de creativiteit en inspiratie. Het kan de verbeeldingskracht vergroten en nieuwe ideeën naar voren brengen. Dit maakt het een waardevolle steen voor kunstenaars, schrijvers en iedereen die op zoek is naar nieuwe perspectieven.

Op mentaal niveau kan blauwe calciet ook helpen bij het loslaten van oude denkpatronen en overtuigingen die niet langer nuttig zijn. Het moedigt een open geest aan en helpt om nieuwe inzichten te verwelkomen.

Kortom, de werking van blauwe calciet op het mentale niveau omvat ontspanning, helder denken, verbeterde communicatie en stimulatie van creativiteit en inspiratie. Het kan helpen bij het bevorderen van een positieve mentale gesteldheid en het omarmen van verandering en groei.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Blauwe Calciet op het fysieke niveau

Blauwe calciet staat bekend om zijn heilzame werking op het fysieke niveau. Het kan helpen bij het verlichten van pijn en spanning, waardoor het nuttig is voor mensen die last hebben van spierpijn, hoofdpijn en andere vormen van fysieke ongemakken. Bovendien kan het de natuurlijke afweer van het lichaam versterken en het immuunsysteem ondersteunen, wat kan helpen bij het voorkomen van ziektes en infecties.

De steen staat ook bekend om zijn gunstige effecten op de ademhaling, waarbij het de luchtwegen kan openen en de ademhaling vergemakkelijkt. Dit maakt het waardevol voor mensen met ademhalingsproblemen, zoals astma.

Op het gebied van het skeletstelsel kan blauwe calciet bijdragen aan het versterken van botten en tanden, wat gunstig is voor het behoud van een gezond skelet. Het heeft ook een verzachtend effect op de keel, wat kan helpen bij het verlichten van keelpijn en ontstekingen.

Daarnaast heeft blauwe calciet een rustgevende invloed op het zenuwstelsel, wat kan bijdragen aan een goede nachtrust en een gevoel van ontspanning.

Het is belangrijk op te merken dat blauwe calciet geen vervanging is voor medische behandeling, maar het kan een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en welzijn.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Blauwe Calciet op het spirituele niveau

Op spiritueel niveau staat Blauwe Calciet bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het is een steen die helpt bij het loslaten van negatieve emoties en gedachten, waardoor het een gevoel van innerlijke rust en kalmte bevordert. Het opent en activeert het keelchakra, waardoor het gemakkelijker wordt om gevoelens en emoties te uiten en je waarheid te spreken.

Blauwe Calciet wordt ook geassocieerd met het derde oogchakra, dat het intuïtieve vermogen en spirituele inzichten versterkt. Het kan helpen bij meditatie en het verhogen van het bewustzijn, waardoor je gemakkelijker in contact komt met je hogere zelf en spirituele gidsen.

De steen wordt vaak gebruikt om heldere communicatie met het universum te vergemakkelijken, waardoor je gemakkelijker kunt afstemmen op de universele energieën en boodschappen kunt ontvangen.

De Blauwe Calciet kan je ook helpen bij het vinden van innerlijke vrede en het loslaten van emotionele bagage uit het verleden. Het werkt als een krachtige energiereiniger en kan negatieve energieën en blokkades in je aura verwijderen.

Door de kalmerende en ontspannende energie van Blauwe Calciet kun je gemakkelijker in contact komen met je hogere zelf en je spirituele pad duidelijker zien. Het is een steen van emotionele healing en spirituele groei, waardoor je je bewustzijn kunt verhogen en je spirituele ontwikkeling kunt versnellen.

Het dragen van Blauwe Calciet als sieraad of het plaatsen van de steen in je leefruimte kan je helpen om een gevoel van sereniteit en vrede te ervaren, terwijl je je spirituele reis voortzet. Het is een krachtige metgezel voor meditatie en spiritueel werk, waardoor je je dieper kunt verbinden met je innerlijke wijsheid en intuïtie.

Stenen en materialen die bij Blauwe Calciet passen

Stenen en materialen die goed passen bij Blauwe Calciet zijn:

 • Hematiet: Hematiet staat bekend om zijn aardende eigenschappen en kan helpen om de energie van Blauwe Calciet in evenwicht te brengen, zodat je beter geaard blijft terwijl je werkt met de spirituele energieën van Blauwe Calciet.

 • Seleniet: Seleniet is een krachtige reiniger van energie en kan helpen om negatieve energieën en blokkades op te lossen, waardoor de energie van Blauwe Calciet helder en zuiver blijft.

 • Amethist: Amethist heeft een sterk spirituele energie en kan helpen om je intuïtieve vermogens te versterken, waardoor het goed samenwerkt met Blauwe Calciet bij het werken aan spirituele groei en bewustzijn.

 • Lapis Lazuli: Lapis Lazuli is een steen van wijsheid en spirituele inzichten, en kan helpen om je te verbinden met je hogere zelf en spirituele gidsen, wat goed samengaat met de eigenschappen van Blauwe Calciet.

 • Clear Quartz: Clear Quartz is een krachtige versterker van energie en kan de werking van andere stenen versterken. Het kan helpen om de energie van Blauwe Calciet te versterken en te verhelderen.

 • Aquamarijn: Aquamarijn heeft een kalmerende en ontspannende energie, vergelijkbaar met Blauwe Calciet, en kan helpen om een gevoel van vrede en sereniteit te bevorderen.

 • Celestien: Celestien staat bekend om zijn connectie met engelen en hogere spirituele rijken, en kan helpen om je spirituele reis te ondersteunen wanneer je werkt met Blauwe Calciet.

 • Amazoniet: Amazoniet staat bekend om zijn balancerende eigenschappen en kan helpen om emoties in evenwicht te brengen, wat goed kan samengaan met de emotionele helende eigenschappen van Blauwe Calciet.

Deze stenen kunnen worden gebruikt in combinatie met Blauwe Calciet in sieraden, kristalrasters, meditatie of gewoon in je leefruimte om hun synergetische effecten te ervaren en je spirituele groei te ondersteunen.

Hoe kan je Blauwe Calciet reinigen en opladen?

Om Blauwe Calciet te reinigen en op te laden, zijn er verschillende methoden die je kunt gebruiken:

Reinigen Blauwe Calciet:

 1. Water: Blauwe Calciet kan worden gereinigd door het voorzichtig af te spoelen onder stromend koud water. Zorg ervoor dat je het water niet te lang gebruikt, want sommige calcietsoorten kunnen gevoelig zijn voor wateropname.

 2. Rook: Plaats de Blauwe Calciet voorzichtig in de rook van brandend salie, cederhout, of palo santo. Rook reinigt de energetische onzuiverheden en zuivert de steen.

 3. Aarde: Graaf een klein gat in de grond en plaats de Blauwe Calciet erin. Bedek het met aarde en laat het een nacht of een paar uur rusten om te ontladen.

Opladen Blauwe Calciet:

 1. Zonlicht: Leg de Blauwe Calciet voor een korte periode (niet te lang, om verkleuring te voorkomen) op een zonnige plek, bijvoorbeeld op een vensterbank. De zonnestralen zullen de energie van de steen versterken.

 2. Maanlicht: Plaats de Blauwe Calciet 's nachts buiten of op een vensterbank waar het maanlicht direct op de steen kan schijnen. Maanlicht heeft een verfrissende en opladende werking op kristallen.

 3. Bergkristal: Plaats de Blauwe Calciet naast een bergkristal, dat bekend staat om zijn versterkende eigenschappen. Het bergkristal zal de energie van de Blauwe Calciet versterken en helpen om het op te laden.

Zorg ervoor dat je de Blauwe Calciet regelmatig reinigt en oplaadt, vooral als je de steen vaak gebruikt voor spirituele of helende doeleinden. Op deze manier blijft de steen in optimale staat en behoudt hij zijn krachtige werking.

Het gebruik van Blauwe Calciet

Blauwe Calciet kan op verschillende manieren worden gebruikt vanwege zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen. Hier zijn enkele toepassingen van Blauwe Calciet:

 • Meditatie: Plaats een stuk Blauwe Calciet in je meditatieruimte of houd het vast tijdens meditatiesessies. De steen kan helpen om een diepere staat van ontspanning en innerlijke rust te bereiken.

 • Communicatie: Draag een Blauwe Calciet als een hanger of leg het naast je tijdens gesprekken of discussies. Het kan helpen om helderheid en efficiëntie in communicatie te bevorderen, en kan ondersteunend zijn bij het uiten van je gedachten en emoties.

 • Emotionele balans: Plaats Blauwe Calciet in je leefruimte om een kalmerende en rustgevende sfeer te creëren. Het kan helpen om stress, angst en negatieve emoties te verminderen en emotionele balans te bevorderen.

 • Slaapverbetering: Plaats een stuk Blauwe Calciet onder je kussen of naast je bed om een rustgevende slaapomgeving te creëren. Het kan helpen om een diepere en meer verkwikkende slaap te bevorderen.

 • Helende eigenschappen: Vanwege de helende eigenschappen kan Blauwe Calciet worden gebruikt voor het bevorderen van zelfgenezing en het verlichten van lichamelijke kwalen, zoals keelpijn, hoofdpijn en spijsverteringsproblemen.

 • Chakra-balans: Blauwe Calciet wordt vaak geassocieerd met het keelchakra, dat verantwoordelijk is voor communicatie en zelfexpressie. Het kan helpen om dit chakra in balans te brengen en de communicatievaardigheden te verbeteren.

 • Feng Shui: Plaats Blauwe Calciet in het oosten van je huis of kamer om een positieve en rustgevende energie te bevorderen.

Het gebruik van Blauwe Calciet is divers en afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en intenties. Of je het nu als decoratief stuk in je huis plaatst, als meditatiehulpmiddel gebruikt of het bij je draagt als sieraad, de kalmerende energie van Blauwe Calciet kan een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijks leven.

Blauwe Calciet Kristallen Grid

Een Blauwe Calciet Kristallen Grid kan worden samengesteld om specifieke intenties te versterken en de harmoniserende energie van Blauwe Calciet te benutten. Hier is een eenvoudige Blauwe Calciet Kristallen Grid-opstelling:

Benodigdheden:

 1. Een groter stuk Blauwe Calciet in het midden van het grid als focuspunt.
 2. Vier kleinere stukken Blauwe Calciet rond het middelste punt om de energie uit te breiden.
 3. Optioneel: aanvullende stenen die je associeert met je intentie, zoals Bergkristal voor versterking, Amethist voor spirituele verbinding of Rozenkwarts voor liefde en compassie.

Instructies:

 1. Reinig en laad alle kristallen die je in het grid wilt gebruiken, zoals eerder beschreven.
 2. Plaats het grotere stuk Blauwe Calciet in het midden van de grid. Dit zal dienen als het centrale punt van je intentie.
 3. Zet de vier kleinere stukken Blauwe Calciet rond het middelste punt, zodat ze in de vorm van een kruis wijzen.
 4. Als je aanvullende stenen wilt gebruiken, plaats ze dan strategisch tussen de Blauwe Calciet-stukken om hun specifieke eigenschappen toe te voegen aan de intentie van het grid.
 5. Neem even de tijd om je intentie duidelijk voor ogen te houden en visualiseer de energie die door het grid stroomt.
 6. Activeer het grid door met je handen over de kristallen te gaan en je intentie krachtig uit te spreken. Bijvoorbeeld: "Ik activeer dit grid om emotionele balans en heldere communicatie te bevorderen."
 7. Laat het grid staan op een plek waar je het regelmatig kunt zien en waar het niet gestoord zal worden. Herhaal indien nodig de activatie en intentie-instelling.

Onthoud dat het werken met kristallen een persoonlijke ervaring is en dat je je intuïtie kunt volgen bij het opzetten van je Blauwe Calciet Kristallen Grid. Experimenteer met verschillende stenen en indelingen om te ontdekken welke combinaties het beste voor jou werken.

Sterrenbeeld Blauwe Calciet

Blauwe Calciet wordt geassocieerd met het sterrenbeeld Kreeft (22 juni tot 22 juli). Mensen geboren onder het teken van Kreeft staan bekend om hun emotionele aard, zorgzaamheid en intuïtieve vermogens. Blauwe Calciet kan een waardevolle metgezel zijn voor Kreeften vanwege de volgende eigenschappen:

 • Emotionele ondersteuning: Blauwe Calciet staat bekend om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen. Voor Kreeften, die soms overweldigd kunnen raken door hun intense emoties, kan Blauwe Calciet helpen om gevoelens van angst en stress te verminderen en een gevoel van kalmte en balans te bevorderen.

 • Intuïtie en helderheid: Kreeften hebben vaak sterke intuïtieve vermogens. Blauwe Calciet kan deze intuïtieve gaven versterken en helpen bij het ontwikkelen van helderheid en inzicht in hun gevoelens en intuïties.

 • Communicatie: Kreeften hebben soms moeite om hun emoties en behoeften duidelijk uit te drukken. Blauwe Calciet kan de communicatie vergemakkelijken en helpen bij het uiten van emoties en behoeften op een zachte en begripvolle manier.

 • Zelfzorg: Kreeften hebben de neiging om voor anderen te zorgen, maar kunnen soms hun eigen behoeften verwaarlozen. Blauwe Calciet herinnert Kreeften eraan om ook voor zichzelf te zorgen en hun eigen welzijn te prioriteren.

Als Kreeft kan het dragen of werken met Blauwe Calciet je helpen om meer in contact te komen met je emoties, je intuïtieve vermogens te versterken en een gevoel van innerlijke rust en balans te bevorderen. Vertrouw op je intuïtie bij het kiezen en gebruiken van Blauwe Calciet, en ontdek hoe het voor jou kan werken in je spirituele en emotionele groei.

Chakra's en Blauwe Calciet Keelchakra Derde oog chakra

Blauwe Calciet heeft voornamelijk invloed op de keelchakra en het voorhoofdchakra (derde oogchakra):

 1. Keelchakra: Blauwe Calciet stimuleert en opent het keelchakra, dat zich bevindt in het gebied van de keel. Deze steen helpt bij het verbeteren van de communicatie en het uiten van gedachten en emoties op een duidelijke en effectieve manier. Het kan ook helpen bij het loslaten van onderdrukte gevoelens en het bevorderen van eerlijke en open communicatie. Ontdek meer over het keelchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 5e Chakra in spirituele groei

 2. Voorhoofdchakra (Derde Oogchakra): Blauwe Calciet werkt ook in op het voorhoofdchakra, dat zich tussen de wenkbrauwen bevindt. Door dit chakra te activeren, kan Blauwe Calciet de intuïtie en het innerlijk weten versterken. Het kan helpen bij het ontwikkelen van helderheid, inzicht en bewustzijn van de diepere aspecten van het leven. Ontdek meer over het derde oog chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 6e Chakra in spirituele groei

Het is belangrijk op te merken dat de werking van kristallen op chakra's kan variëren afhankelijk van de individuele gevoeligheid en de intentie van de persoon. Bij het werken met Blauwe Calciet om de chakra's in balans te brengen, is het essentieel om je intuïtie te volgen en te luisteren naar wat jouw lichaam en geest nodig hebben.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Calciet blauw edelsteen hanger ruw
Ruwe edelsteen hanger van Calciet blauw, ca. 15-20 mm.Laat je betoveren door de unieke schoonheid en geschiedenis van de ruwe blauwe Calciet edelsteen hanger. Deze hanger is een natuurlijk kunstwerk dat de essentie van de aarde vastlegt.
€ 1,94
-10%
Calciet blauw ruw
Calciet blauw, ruwe brokjes van 3 tot 7 cm.
€ 56,25
€ 62,50
-10%
Calciet blauw ruw nr. 1562
Laatste items in voorraad
Mooi ruw stuk van blauwe Calciet. Het ruwe stuk is 19 x 16 x 9 cm en weegt 2,75 kg.
€ 154,80
€ 172,00
-10%Niet op voorraad
Calciet blauw trommelstenen (mt3), per gram
Niet op voorraad
Ontdek de rustgevende energie van Blauwe Calciet Trommelstenen - een reis naar kalmering en communicatie! Onze zorgvuldig geselecteerde Blauwe Calciet stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor de natuurlijke pracht en helende eigenschappen volledig tot uiting komen.
€ 0,32
€ 0,36
-10%
Doosje Calciet blauw
Ervaar de serene energie van ruwe Blauwe Calciet met ons prachtige exemplaar, zorgvuldig verpakt om de natuurlijke schoonheid te behouden! Blauwe Calciet, met zijn rustgevende blauwe tinten, voegt niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe aan je collectie, maar brengt ook kalmerende en helende energieën in jouw leefruimte.
€ 3,56
€ 3,95
Handsteen Calciet blauw
Handsteen van blauwe Calciet, ca. 5 cm lang en 2 cm hoog. Afkomstig uit Madagaskar. De steen staat bekend dat hij je spirituele ontwikkeling laat groeien.
€ 13,50
Aanbieding!-15%
Blauwe calciet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,36 € Blauwe calciet is een zeer krachtige steen om emoties te kalmeren en biedt mentale en etherische aura bescherming. Opent een sterker communicatiekanaal tussen je gedachten en gevoelens. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,08
€ 11,86
Ruwe blauwe calciet ±500 g
Ruwe blauwe calciet is een zeer krachtige steen om emoties te kalmeren en biedt mentale en etherische aura bescherming. Opent een sterker communicatiekanaal tussen je gedachten en gevoelens. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 19,20
-10%
Calciet blauw trommelstenen 100 gr. (mt3)
100 gram Calciet blauw trommelstenen in mooie kwaliteit, formaat 20-40 mm, ca. 3-4 stuks.Blauwe Calciet, met zijn serene blauwe tinten, staat bekend om het bevorderen van ontspanning en het versterken van communicatievaardigheden. Deze stenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook krachtige metgezellen op je reis naar innerlijke rust en duidelijke expressie.
€ 35,64
€ 39,60