Citroen Calciet kopen - Eigenwaarde en Zelfvertrouwen

Calciet Citroen - Eigenwaarde en Zelfvertrouwen

Calciet Citroen is lichtgeel tot geel, af en toe wit. 

Werking Citroen Calciet

Calciet Citroen is een opbeurende steen, die verlichtend werkt en positief laat voelen. Deze gele Calciet soort is vrij doorzichtig voor Calciet en maakt je zelfverzekerd, blij en actief. Calciet Citroen maakt dat je actie onderneemt en erop uit gaat. Calciet Citroen vergroot je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Citroen Calciet ontspant en maakt je tegelijkertijd actief en levenslustig.

Gebruik van Calciet Citroen

Calciet Citroen kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Calciet Citroen gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Let op, Calciet Citroen kan beter niet in direct contact komen met water bij reinigen of in edelsteenwater.

Ook is Calciet Citroen bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

-

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Citroen Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.