Gele Calciet kopen - Doorzettingsvermogen - Moed

Calciet Geel - Doorzettingsvermogen en Moed

Calciet Geel is lichtgeel tot geel, af en toe wit. 

Werking Gele Calciet

Calciet Geel lijkt in haar werking iets op Calciet Citroen, beide stenen hebben natuurlijk een gelige kleur en maken vrolijk en standvastig. Calciet Citroen heeft een wat pittigere werking waar Calciet Geel je op een zachte wijze in je kracht zet. Calciet Geel kan ervoor zorgen dat jij je eigen wil merkt, en deze ook doorzet. Je kan met Calciet Geel succes aantrekken, omdat de steen zorgt voor positiviteit en absorbeert negativiteit. Zorg ervoor dat je de steen vaak reinigt (maar niet met water). Gele calciet is een fijne steen die zorgt voor doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en moed. 

Gebruik van Calciet Geel

Calciet Geel kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Calciet Geel gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Let op, Calciet Geel kan beter niet in direct contact komen met water bij reinigen of in edelsteenwater.

Ook is Calciet Geel bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e).en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Gele Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Calciet geel A zaksteen Madagaskar
Zaksteen of oplegsteen van gele Calciet, het formaat van deze Calciet is ca. 4 tot 5 cm. De vindplaats van deze gele Calciet is Madagaskar.
€ 9,95
Aanbieding!-15%
Gele calciet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,36 € Gele calciet is een opbeurende steen die zorgt voor diepe ontspanning. Het is ook de perfecte steen voor meditatie, channelling, sjamanistisch werk en het ontwikkelen van bovennatuurlijke gaven. Het zuivert en verwijdert gifstoffen in je omgeving en aura. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,08
€ 11,86
Calciet geel groot ruw nr.2
Laatste items in voorraad
Groot brok ruwe gele Calciet. Deze Calciet is 3,93 kilo en 23 x 8 x 14 cm. Vindplaats Mexico.
€ 229,85
Calciet geel leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen gele Calciet, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 19,95
Doosje Calciet geel
Doosje met daarin een ruwe gele Calciet van ca. 4 cm groot.
€ 4,50
Calciet geel oorbellen bol 8 mm
Calciet geel oorbellen met 8 mm bolletjes. De oorbellen zijn 12 mm lang (gemeten zonder het haakje)
€ 5,07
Calciet geel powerbead armband
Calciet powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.
€ 8,45