Calciet geel drakenschedel 50 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Calciet geel drakenschedel 50 mm

Drakenschedel van 50 mm lang van de half-edelsteen gele Calciet. Calciet Geel lijkt in haar werking iets op Calciet Citroen, beide stenen hebben natuurlijk een gelige kleur en maken vrolijk en standvastig.

€ 65,00 Inclusief belasting

€ 53,72 Exclusief belasting

Omschrijving

Calciet geel drakenschedel 50 mm kopen

Drakenschedel van 50 mm lang van de half-edelsteen gele Calciet.

Werking Gele Calciet

Calciet Geel lijkt in haar werking iets op Calciet Citroen, beide stenen hebben natuurlijk een gelige kleur en maken vrolijk en standvastig. Calciet Citroen heeft een wat pittigere werking waar Calciet Geel je op een zachte wijze in je kracht zet. Calciet Geel kan ervoor zorgen dat jij je eigen wil merkt, en deze ook doorzet. Je kan met Calciet Geel succes aantrekken, omdat de steen zorgt voor positiviteit en absorbeert negativiteit. Zorg ervoor dat je de steen vaak reinigt (maar niet met water). Gele calciet is een fijne steen die zorgt voor doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en moed. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Drakenschedel Gele Calciet perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan doorzettingsvermogen en moed die de Gele Calciet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de drakenschedel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e).en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Gele Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Datasheet
8718561063397
63 Items
8718561063397
Je bent misschien ook geïnteresseerd in