Calciet geel edelsteen schedel klein
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Calciet geel edelsteen schedel klein

Calciet geel schedeltje van ca. 45 mm. Calciet Geel lijkt in haar werking iets op Calciet Citroen, beide stenen hebben natuurlijk een gelige kleur en maken vrolijk en standvastig.

€ 35,12 Inclusief belasting

€ 29,02 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Calciet geel edelsteen schedel klein kopen

Calciet geel schedeltje van ca. 45 mm

Werking Gele Calciet

Calciet Geel lijkt in haar werking iets op Calciet Citroen, beide stenen hebben natuurlijk een gelige kleur en maken vrolijk en standvastig. Calciet Citroen heeft een wat pittigere werking waar Calciet Geel je op een zachte wijze in je kracht zet. Calciet Geel kan ervoor zorgen dat jij je eigen wil merkt, en deze ook doorzet. Je kan met Calciet Geel succes aantrekken, omdat de steen zorgt voor positiviteit en absorbeert negativiteit. Zorg ervoor dat je de steen vaak reinigt (maar niet met water). Gele calciet is een fijne steen die zorgt voor doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en moed. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteen schedel Gele Calciet perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de inspiratie en energie die de Gele Calciet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de schedel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e).en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Gele Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Datasheet
8718561001528
1 Item
8718561001528
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)