Groene Calciet kopen - Reinigend en Motiverend

Calciet Groen - Reinigend en Motiverend

Calciet Groen is lichtgroen tot helder groen. 

Werking Groene Calciet

Calciet Groen is een mooie heldergroene Calciet soort die versterkt en geneest. Calciet Groen is liefdevol en kan bij ziektes werken als lichtbrenger. Je kan Groene Calciet goed gebruiken bij fysieke klachten, zo helpt Groene Calciet bij maagzuur, hoge bloeddruk, en een abnormaal hartritme. De steen zorgt voor zelfacceptatie en helpt bij overgevoeligheid. Bij ziektes die zijn ontstaan vanuit woede of wrok kan Groene Calciet helpen met reinigen van deze belastende gevoelend. Ook stress kan door Groene Calciet uit je lijf worden gehaald. Groene Calciet zou je kunnen omschrijven als verfrissende energie die je zelfhelende vermogen bevordert.

Groene Calciet versterkt reiniging en healing. Helpt bij het loslaten van oude denk- en gedragspatronen. Het werkt motiverend en bevordert het zelfvertrouwen. Het haalt negatieve energie uit ruimten en verenigt gevoel en verstand. Hij werkt op het hartchakra, en helpt je empathie op te brengen voor je medemens. Maar ook het uiten van liefde zal makkelijker gaan met Groene Calciet. Ook zorgt de steen voor een gezonde drang om je leven in positieve zin te veranderen. Dit zal mogelijk worden door de vitaliteit, en doelgerichtheid waar dit Kristal voor zorgt. 

Gebruik van Groene Calciet

Calciet Groen kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Calciet Groen gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Let op, Calciet Groen kan beter niet in direct contact komen met water bij reinigen of in edelsteenwater.

Ook is Calciet Groen bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Keelchakra en hart chakra (4e)

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Groene Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Calciet groen (dubbelspaat) ruw nr.1233
Laatste items in voorraad
Een ruw stuk calciet groen van 12 x 11 x 6 cm en 2080 gram. Deze Calciet wordt ook wel dubbelspaat genoemd.
€ 129,00
Ruwe groene calciet +/- 500 g
Ruwe groene Calciet is een zeer krachtige hartsteen, verlicht onnodige dagelijkse stress, helpt de verbinding met gevoelens van liefde te versterken en geeft inzicht in waar we onze emoties op moeten richten. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 19,20
Aanbieding!-15%
Groene calciet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,36 €Groene Calciet is een zeer krachtige hartsteen, verlicht onnodige dagelijkse stress, helpt de verbinding met gevoelens van liefde te versterken en geeft inzicht in waar we onze emoties op moeten richten. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,08
€ 11,86
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger groene calciet 3 stuks
Prijs per stuk : 3,90 €Edelsteenhanger groene calciet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,71
€ 13,78
Calciet groen, nr.222
Laatste items in voorraad
Groot blok heldere groene Calciet, 26,75 kilo en de maten zijn 30 x 20 cm en 19 cm hoog.
€ 780,00