Calciet Honing - Krachtig reiniger - Rustgevend

Calciet Honing - Krachtig reiniger - Rustgevend

Honing Calciet is lichtgeel tot geel, oranje tot donker oranje. 

Werking Honing Calciet

Calciet Honing helpt je een positieve levenshouding aan te nemen en geeft zelfvertrouwen, hoop en moed. De energie van honing calciet vertegenwoordigd warmte en zachtheid, maar bezit ook een sterke transformerende kracht. De steen helpt je met name oude pijnstukken rondom het 2e en 3e chakra te helen, zodat je weer op je eigen kracht kunt vertrouwen en stukken rondom macht en slachtofferschap kunt loslaten. 

De edelsteen is daarnaast een krachtig reiniger van ruimtes en verwijdert negatieve energie. De steen helpt het hoofd en het hart met elkaar te verbinden, waarmee gevoel en verstand samen smelten. Tot slot werkt honing calciet ook rustgevend en versterkt het het geheugen. Kortom een bijzonder ascensiekristal.

Calciet Honing is een zachte, liefdevolle steen. Honing Calciet zorgt voor openheid, dit kristal zorgt ervoor dat je uit verkramping komt en je weer openstelt. Honing Calciet werkt op het 2e en 3e chakra, en stelt je letterlijk open. Omdat de steen een zachter werking heeft hoef je het niet direct te voelen, maar weet dat Calciet Honing haar werk doet. Calciet Honing heeft een zonnige werking en stoomt ons klaar te zijn voor nieuwe energie die ze meebrengt.

Gebruik van Calciet Honing

Calciet Honing kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Calciet Honing gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Let op, Calciet Honing kan beter niet in direct contact komen met water bij reinigen of in edelsteenwater.

Ook is Calciet Honing bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Alle Chakra's

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Honing Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Nieuw
Hart knuffelsteen honing calciet ±115 g - ±6x6x2.5 cm
AA kwaliteit Honing calciet uit Afghanistan, ook wel bekend als gouden calciet, heeft een sterke connectie met de zon en haar energie. Is volgens overlevering een steen die de intuïtieve wijsheid activeert en het hart verwarmd. (*) 
€ 13,50
Calciet honing obelisk nr.8
Laatste items in voorraad
Gepolijste Calciet honing punt van 3,5 x 5 x 11,5 cm. De Calciet honing obelisk weegt 297 gram.
€ 41,60
Calciet honing obelisk nr.4
Laatste items in voorraad
Mooie Calciet honing obelisk van 4 x 4 x 13 cm. De honing Calciet punt weegt 310 gram. 
€ 43,50
Doosje Calciet honing punt
Calciet honing edelsteen in ruwe puntvorm. Deze Honingcalciet is ca. 3 tot 4 cm groot en ca. 50 gram, maar let op, kleuren en vormen kunnen afwijken van de foto.
€ 7,50
Doosje Calciet honing
Doosje met daarin een ruwe honing Calciet edelsteen van ca. 4 cm groot.
€ 3,95