Calciet honing trommelstenen (mt3) per gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Calciet honing trommelstenen (mt3) per gram

Ontdek de verwarmende energie van Honing Calciet Trommelstenen - een reis naar zachtheid en zelfvertrouwen! Onze zorgvuldig geselecteerde Honing Calciet stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke pracht en helende eigenschappen volledig tot uiting komen.

€ 0,36 Inclusief belasting

€ 0,30 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 200.
Omschrijving

Calciet honing trommelstenen (mt3) per gram kopen

Ontdek de verwarmende energie van Honing Calciet Trommelstenen - een reis naar zachtheid en zelfvertrouwen! Onze zorgvuldig geselecteerde Honing Calciet stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke pracht en helende eigenschappen volledig tot uiting komen.

Honing Calciet, met zijn warme en zachte tinten, staat bekend om het bevorderen van een gevoel van comfort en het versterken van zelfvertrouwen. Deze stenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook krachtige metgezellen op je reis naar innerlijke zachtheid en positieve eigenwaarde.

Gebruik Honing Calciet Trommelstenen tijdens meditatie om de verwarmende energie te ervaren en zelftwijfel los te laten. Plaats ze in verschillende ruimtes van je huis om een geruststellende sfeer te creëren en een positieve mindset te bevorderen. Draag ze als een dagelijkse metgezel om de geruststellende energie van Honing Calciet altijd binnen handbereik te hebben.

Online bestellen

Laat Honing Calciet je begeleiden op je pad naar innerlijke zachtheid en zelfvertrouwen. Bestel vandaag nog je Honing Calciet Trommelstenen online en laat je inspireren door de verwarmende schoonheid en helende kracht van deze unieke edelsteen.

De werking van Honing Calciet

Honing Calciet staat bekend om zijn verwarmende en zelfvertrouwen bevorderende eigenschappen. De warme en zachte kleuren van deze steen brengen een gevoel van comfort en geborgenheid met zich mee.

Het gebruik van Honing Calciet tijdens meditatie kan helpen om de verwarmende energie te ervaren en zelftwijfel los te laten. Het wordt vaak geassocieerd met het zonnevlechtchakra, wat kan leiden tot verbeterd zelfvertrouwen en een positieve eigenwaarde.

Deze steen wordt ook geassocieerd met het kalmeren van emoties en het stimuleren van een gevoel van welzijn. Het kan helpen bij het overwinnen van angst en het bevorderen van een positieve mindset.

Honing Calciet wordt beschouwd als een krachtige reiniger van negatieve energieën en kan een harmoniserende sfeer bevorderen. Het stimuleert een positieve instelling en kan helpen bij het ontwikkelen van zelfliefde.

Het dragen, mediteren of simpelweg plaatsen van Honing Calciet in je leefomgeving biedt de mogelijkheid om te profiteren van de verwarmende energie en helende kracht die deze unieke steen met zich meebrengt. Onthoud echter dat ervaringen met edelstenen subjectief zijn en van persoon tot persoon kunnen verschillen.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Honing Calciet? Deze kan je vinden op onze pagina Calciet Honing - Krachtig reiniger - Rustgevend

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 - 4 cm
Gewicht0,200 kg
MateriaalCalciet
KleurBruin
ChakraSacraal chakra (2e) - Zonnevlecht chakra (3e)
SterrenbeeldKreeft
VerzorgingHoning Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226696694
8843 Items
8718226696694
Je bent misschien ook geïnteresseerd in