Oranje Calciet - Spiritualiteit en Ontspanning

Calciet Oranje - Spiritualiteit en Ontspanning

Werking Oranje Calciet 

Het mineraal Calciet Oranje versterkt het optimisme, zelfvertrouwen, zelfrespect, en vertrouwen in eigen capaciteiten. Het brengt emoties in balans, verbetert de werking van de galblaas en darmen. Helpt bij het genezen van bindweefsel, huid en botten. Oranje Calciet is daarnaast een spirituele steen die jou in contact kan brengen met je hoogste leiding, en kan de steen zorgen voor een diepe ontspanning. 

Gebruik van Calciet Oranje

Calciet Oranje kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Calciet Oranje gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Calciet Oranje kan beter niet in direct contact komen met water bij reinigen of edelsteenwater. 

Ook is Oranje Calciet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Oranje Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Ruwe oranje calciet ±1Kg
Oranje calciet heeft, naast de algemene effecten van calciet, een specifieke reinigende en vitaliserende werking. Het herstelt de mentale balans, verbetert je stemming en heeft een positief effect op angst en depressieve gevoelens. (*)Ruwe, natuurlijke oranje calciet kan worden gebruikt ter decoratie, bij healing of om op een altaar te plaatsen.
€ 16,90
Ruwe oranje calciet A kwaliteit in doos ±700-900 g
Ruwe, natuurlijke oranje calciet kan worden gebruikt ter decoratie, bij healing of om op een altaar te plaatsen.Let op: Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en afmeting kan varieëren en afwijken van de getoonde foto.
€ 22,30
Aanbieding!-15%
Oranje calciet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,36 € Oranje Calciet is de perfecte steen om te gebruiken bij het ontgrendelen van creatieve energieën. Zijn oranje stralen weerspiegelen de stralen van de zon. Iedereen die op zoek is naar het 'vuur' om opnieuw 'aan' te gaan, dit is de steen voor jou. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,08
€ 11,86
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger oranje calciet 3 stuks
Prijs per stuk : 3,90 €Edelsteenhanger oranje calciet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,71
€ 13,78