Calciet Orchidee - Moed en Hoop

Calciet Orchidee - Moed en Hoop

Werking Calciet Orchidee

Calciet Orchidee is een stemming verbeterende steen. Angst en neerslachtigheid worden vermindert door Calciet Orchidee. Calciet Orchidee zorgt eveneens voor zelfvertrouwen, moed, hoop en kalmte. Op het hart en het hartritme heeft Calciet Orchidee een positieve werking. Deze edelsteen stimuleert groei op allerlei vlakken. 

Gebruik van Calciet Orchidee

Calciet Orchidee kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Calciet Orchidee gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Calciet Orchidee wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Calciet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Orchidee Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.