Calciet Regenboog - Optimisme en Zelfrespect

Calciet Regenboog - Optimisme en Zelfrespect

Werking Regenboog Calciet

Regenboog Calciet is een steen die ervoor zorgt dat je optimistischer in het leven staat, meer zelfrespect en zelfvertrouwen voelt. Calciet Regenboog zorgt ervoor dat je vertrouwt op je eigen krachten. Regenboog Calciet kan stagnerende energie opheffen en de geest kalmeren. Regenboog Calciet is een goede steen om bij je te dragen bij afvallen. 

Gebruik van Calciet Regenboog

Calciet Regenboog kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Calciet Regenboog gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Calciet Regenboog kan beter niet in direct contact komen met water bij reinigen of edelsteenwater. 

Ook is Calciet Regenboog bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Regenboog Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.