Calciet regenboog trommelstenen (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Calciet regenboog trommelstenen (mt3), per gram

Trommelstenen Calciet regenboog, per gram. Bestel minimaal 200 gram.

Calciet Regenboog, met zijn schitterende kleuren, staat bekend om het bevorderen van een evenwichtige energie en het verhogen van positieve vibraties. Deze stenen zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook krachtige metgezellen op je reis naar innerlijke balans en welzijn.

€ 0,29 Inclusief belasting

€ 0,24 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 200.
Omschrijving

Calciet regenboog trommelstenen (mt3), per gram kopen

Ontdek de magie van onze Calciet Regenboog Trommelstenen - een kleurrijk avontuur voor een gebalanceerde energie en positieve vibes! Onze zorgvuldig geselecteerde trommelstenen zijn gepolijst om de natuurlijke pracht en de helende eigenschappen van Calciet volledig te laten stralen.

Calciet Regenboog, met zijn schitterende kleuren, staat bekend om het bevorderen van een evenwichtige energie en het verhogen van positieve vibraties. Deze stenen zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook krachtige metgezellen op je reis naar innerlijke balans en welzijn.

Gebruik de Calciet Regenboog trommelstenen tijdens meditatie om de diverse energieën te omarmen en een harmonieuze balans te creëren. Plaats ze in verschillende ruimtes van je huis om een positieve atmosfeer te stimuleren en een vrolijke mindset te bevorderen. Draag ze dagelijks bij je om te profiteren van de veelzijdige en positieve energie van Calciet Regenboog.

Online bestellen

Ontdek vandaag nog de schittering en helende eigenschappen van deze unieke edelsteen! Bestel online en laat de betoverende kracht van Calciet Regenboog je leiden op je reis naar innerlijke harmonie en positieve energie. 

De werking van Calciet Regenboog

Regenboog Calciet is een edelsteen die bekend staat om zijn prachtige kleurenspectrum en diverse helende eigenschappen. Deze steen wordt vaak geassocieerd met het hartchakra en heeft een kalmerende en liefdevolle energie.

Emotioneel wordt Regenboog Calciet vaak gebruikt om evenwicht te bevorderen. Het schijnt te helpen bij het loslaten van onderdrukte emoties, het verminderen van stress en het cultiveren van positieve gevoelens. Het bevordert een gevoel van eigenwaarde en kan bijdragen aan liefdevolle relaties met anderen.

Regenboog Calciet is een krachtige energieversterker. Het wordt gezien als een steen die positieve energieën absorbeert en afgeeft, wat een heldere en optimistische sfeer kan creëren.

In meditatieve praktijken wordt Regenboog Calciet gebruikt om een diepe verbinding met de chakra's te vergemakkelijken. Het helpt bij het activeren en in balans brengen van verschillende chakra's, waardoor een harmonieuze energiestroom ontstaat.

Op het spirituele vlak wordt Regenboog Calciet geassocieerd met groei en bewustwording. Het opent het bewustzijn voor hogere niveaus van inzicht en intuïtie. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om positieve energie te verspreiden en het spirituele bewustzijn te vergroten. Het heeft een sterke band met het hogere bewustzijn en kan helpen bij het openen van het derde oog en de kruinchakra, waardoor intuïtie en spirituele inzichten worden versterkt.

Daarnaast staat Regenboog Calciet bekend om zijn kalmerende eigenschappen, wat kan helpen bij het verminderen van stress, angst en het bevorderen van een gevoel van kalmte en welzijn.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Regenboog Calciet? Deze kan je vinden op onze pagina Calciet Regenboog - Optimisme en Zelfrespect

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 - 4 cm
Gewicht0,200 kg
MateriaalCalciet
KleurTransparant
ChakraAlle chakra's
SterrenbeeldKreeft - Waterman - Steenbok
VerzorgingRegenboog Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561025562
238 Items
8718561025562
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)