Calciet splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Calciet splitarmband + kaart

Calciet edelstenen split armband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek. 

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

€ 4,95 Inclusief belasting

€ 4,09 Exclusief belasting

Omschrijving

Calciet splitarmband + kaart kopen

Calciet edelstenen split armband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek. 

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

De werking van Calciet geel

Calciet Geel lijkt in haar werking iets op Calciet Citroen, beide stenen hebben natuurlijk een gelige kleur en maken vrolijk en standvastig. Calciet Citroen heeft een wat pittigere werking waar Calciet Geel je op een zachte wijze in je kracht zet. Calciet Geel kan ervoor zorgen dat jij je eigen wil merkt, en deze ook doorzet. Je kan met Calciet Geel succes aantrekken, omdat de steen zorgt voor positiviteit en absorbeert negativiteit. Zorg ervoor dat je de steen vaak reinigt (maar niet met water). Gele calciet is een fijne steen die zorgt voor doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en moed. 

Gele Calciet helpt je positiever door het leven te gaan en hoop en moed te voelen. Je kan met Gele Calciet je concentratie verhogen en standvastig je doelen bereiken. Op een zachte manier zet Gele Calciet je in je kracht en helpt je jouw standpunt te uiten. Gele Calciet trekt succes aan absorbeert negatieve energie. 

Calciet Geel werkt op het zonnevlechtchakra en stimuleert positieve gevoelens. Gele Calciet straalt positieve energie, levenslust en vitaliteit uit. Gele Calciet kan je helpen bij depressieve gevoelens en somberheid. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan doorzettingsvermogen en moed die de Calciet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Calciet geel werkt op de Kruin en zonnevlechtchakra (3e).

Sterrenbeeld 

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Zorg ervoor dat je de steen vaak reinigt (maar niet met water)

Datasheet
8718226691125
25 Items
8718226691125
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)