Witte Calciet - Reinigend en Activerend

Calciet Wit - Reinigend en Activerend

Werking Witte Calciet

Witte Calciet zorgt voor een verbinding tussen emoties en het intellect. Deze edelsteen zorgt ervoor dat je met een open hart nieuwe connecties durft aan te gaan. Witte Calciet werkt activerend en kan van pas komen wanneer je wat laag in energie zit. Net als de andere Calciet soorten werkt ook Witte Calciet reinigend en kan dit Kristal ervoor zorgen dat negatieve energie verwijdert kan worden. Fysiek heeft Witte Calciet een positieve werking op de stofwisseling. 

Gebruik van Calciet Wit

Witte Calciet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Witte Calciet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Witte Calciet kan beter niet in direct contact komen met water bij reinigen of edelsteenwater. 

Ook is Witte Calciet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld

Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Witte Calciet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.