Candle Kwarts - Intuïtie en Meditatie

Candle Kwarts - Intuïtie en Meditatie

Werking Candle Kwarts

Candle Kwarts, ook wel Merlijnkwarts, kaarskwarts of pineapple kwarts genoemd, is een bijzonder sterke healer. Candle kwarts komt voor als punten  met een enigszins gekleurde bovenzijde en lijkt op een brandende kaars. Candle kwarts kan voor healing op alle chakra's worden ingezet en versterkt de levensenergie. De steen is heilzaam bij mentale onrustigheid en voor genezing in het algemeen. Candle kwarts geeft rust en vertrouwen en is goed voor het zelfbeeld. De steen versterkt je intuïtie en zorgt voor helderheid. Candle kwarts is zeer geschikt om mee te mediteren en is verbonden met de Akasha kronieken. Zo kun je informatie krijgen over vorige levens en je levensdoelen, maar ook kun je met Candle kwarts contact krijgen met hogere dimensies en met je hogere zelf. 

Gebruik van Candle Kwarts

Candle Kwarts kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Candle Kwarts gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Candle Kwarts bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Candle Kwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Doosje Candle kwarts
Ruw stukje Candlekwarts verpakt in een handig doosje van 5x5 cm.
€ 3,00