Carneool - Creativiteit en Vitaliteit

Carneool - Creativiteit en Vitaliteit

Carneool is een gele, oranje oranjerode, roze of rode steen die wordt gevormd als kleine doorschijnende tot transparante kiezelstenen die af en toe insluitsels hebben.

Werking Carneool

Carneool brengt een energie die vol leven en vitaliteit is. Indien gedragen, zal deze steen je helpen om je verankerd en comfortabel te voelen in zelfs de meest chaotische omgevingen. Kan ook uw motivatie en gedrevenheid verbeteren, waardoor u een efficiëntere weg naar succes in uw carrière en persoonlijke zaken kunt vinden. Carneool helpt bij het ondernemen van actie om je hoogste doelen en dromen te manifesteren.

Carneool kan worden gebruikt om ervaringen uit vorige levens te onthullen om je te helpen op je spirituele reis in dit leven. Deze steen activeert het verlangen om alledaagse patronen te ontdekken die je ervan weerhouden om zelfrealisatie te bereiken. Gebruik deze steen met de bedoeling jezelf tot in de kern te kennen en alles te omarmen wat je bent op alle niveaus. Je kunt grotere hoogten bereiken in meditatiebeoefening door zelfacceptatie en zelfkennis, en je spirituele aard te ontwikkelen.

De steen bevordert allerlei soorten creativiteit. Deze steen verbetert je analytisch vermogen en geeft je een helder inzicht.

Het is een uitstekende steen voor meditatie omdat het helpt bij het verwijderen van ongewenste gedachten terwijl je in de meditatieve staat bent. Carneool verscherpt de concentratie en verdrijft mentale lethargie. Carneool bevordert de heiligheid van huis en gezin. Deze steen verwarmt en geeft je energie en is bijzonder nuttig om traagheid tegen te gaan en lichaam en geest te stimuleren.

Gebruik van Carneool

Carneool kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Carneool gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Carneool bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Heiligbeenchakra (2e) en zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus tot 22 september) en Leeuw (22 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Carneool kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Wel oppassen met fel zonlicht, dan kan de steen verkleuren.

Pendel facet Carneool
Facet geslepen Carneool pendel. De pendel is ca. 3 – 4 cm lang en het kettinkje is ca. 15 cm lang.
€ 18,50
Carneool haarclip
Unieke haarclip met Carneool steentjes. De haarclip is 7 cm en weegt 10 gram.
€ 8,95
Carneool trommelstenen A kwaliteit ±250 g
Carneool is gericht op het geven van energie, het stimuleren van creativiteit en het beschermen tegen negatieve emoties. Carneool is een bruinrode variant van chalcedoon en is al duizenden jaren in gebruik als edelsteen en krachtsteen. *
€ 15,22
Carneool fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Carneool, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Carneool kralen kinderarmbandje 4 mm
Laatste items in voorraad
Carneool kralen armband voor kinderen, de armband is 15 cm lang met 4 mm kralen en geregen op elastiek.
€ 5,50
Carneool kralenarmband 4 mm
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Carneool en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.
€ 7,50
Carneool Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Carneool. De Carneool hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Carneool oorbellen merkabah
Oorhangers met een Carneool bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Carneool groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Carneool schaal ca. 13 cm
Laatste items in voorraad
Carneool schaal, perfect als decoratie of het bewaren van sieraden. De onderkant is gesneden en heeft geen voetjes. De afmetingen van deze schaal is ca. 13 x 13,5 cm ca. 2,5 cm hoog, gewicht ca. 400 tot 500 gram.
€ 36,95
Carneool summer vibes ketting
Subtiel collier van heldere oranje Carneool, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Carneool ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Carneool summer vibes armband
Subtiele armband van helder oranje Carneool, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Carneool armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,95
Aanbieding!-15%
Carneool edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3.04 €Edelsteenhanger carneool. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72
Carneool leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Carneool, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 25,50