Carneool powerbead armband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carneool powerbead armband

Carneool powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

€ 8,45 Inclusief belasting

€ 6,98 Exclusief belasting

Omschrijving

Carneool powerbead armband kopen

Carneool powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

De werking van Carneool

De edelsteen Carneool werkt aardend en heft de angst voor de dood op. Hij is een opbeurende steen en geeft je meer zelfvertrouwen, standvastigheid. Hij brengt succes en stimuleert het vermogen om snel en pragmatisch problemen op te lossen. De halfedelsteen Carneool beschermt je tegen negatieve emoties van anderen zoals jaloezie en woede.  Carneool kan de motivatie, creativiteit, vertrouwen verbeteren. Hij activeert de basischakra en ondersteunt de opname van vitamines en mineralen. Over de edelsteen Carneool wordt gezegd dat hij nachtmerries vermindert en heilzaam werkt bij fantoompijnen, darmstoornissen, spierpijnen. Ook kan Carneool helpen bij problemen van seksuele aard zoals frigiditeit en impotentie. Hij leert je te accepteren, werkt kalmerend en heeft een positieve werking op de spijsvertering en de nieren, spataderen en hielspoor, de vrouwelijke geslachtsorganen waardoor vruchtbaarheid ondersteund wordt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Carneool powerbead armband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan zelfvertrouwen en bescherming tegen negatieve emoties van anderen die Carneool jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Carneool werkt op het Heiligbeenchakra (2e) en zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld 

Maagd (24 augustus tot 22 september) en Leeuw (22 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Carneool kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden, wel opletten met fel zonlicht. Dan kan de steen van kleur veranderen.

Datasheet
8718561016713
161 Items
8718561016713
Je bent misschien ook geïnteresseerd in