Carneool zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carneool zaksteen

Zaksteen Carneool van ca. 3-5 cm. Carneool kan worden gebruikt om ervaringen uit vorige levens te onthullen om je te helpen op je spirituele reis in dit leven.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Carneool zaksteen kopen

Zaksteen Carneool van ca. 3-5 cm.

Werking Carneool

Carneool brengt een energie die vol leven en vitaliteit is. Indien gedragen, zal deze steen je helpen om je verankerd en comfortabel te voelen in zelfs de meest chaotische omgevingen. Kan ook uw motivatie en gedrevenheid verbeteren, waardoor u een efficiëntere weg naar succes in uw carrière en persoonlijke zaken kunt vinden. Carneool helpt bij het ondernemen van actie om je hoogste doelen en dromen te manifesteren.

Carneool kan worden gebruikt om ervaringen uit vorige levens te onthullen om je te helpen op je spirituele reis in dit leven. Deze steen activeert het verlangen om alledaagse patronen te ontdekken die je ervan weerhouden om zelfrealisatie te bereiken. Gebruik deze steen met de bedoeling jezelf tot in de kern te kennen en alles te omarmen wat je bent op alle niveaus. Je kunt grotere hoogten bereiken in meditatiebeoefening door zelfacceptatie en zelfkennis, en je spirituele aard te ontwikkelen.

De steen bevordert allerlei soorten creativiteit. Deze steen verbetert je analytisch vermogen en geeft je een helder inzicht.

Het is een uitstekende steen voor meditatie omdat het helpt bij het verwijderen van ongewenste gedachten terwijl je in de meditatieve staat bent. Carneool verscherpt de concentratie en verdrijft mentale lethargie. Carneool bevordert de heiligheid van huis en gezin. Deze steen verwarmt en geeft je energie en is bijzonder nuttig om traagheid tegen te gaan en lichaam en geest te stimuleren.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Carneool perfect bij jouw en heb jij behoefte aan de creativiteit en vitaliteit die Carneool jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Heiligbeenchakra (2e) en zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus tot 22 september) en Leeuw (22 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Carneool kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Wel oppassen met fel zonlicht, dan kan de steen verkleuren.

Datasheet
8718561007346
291 Items
8718561007346
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)