Celestien - Kalmeren en Relativerend

Celestien - Kalmeren en Relativerend

Een Celestien is wit tot blauw, of transparant. 

Werking Celestien

Celestien is een mooie edelsteen met kristalvorming, en wordt soms ook Celestiet genoemd. De werking van Celestien is te omschrijven als kalmeren en relativerend. Met een Celestien zul je zien dat je het leven niet altijd serieus hoeft te nemen. De steen kalmeert bij stress en angsten, en geeft je vertrouwen in de toekomst. Celestien versnelt je spirituele ontwikkeling, en kan je tijdens meditaties in contact brengen met engelen. Celestien kan ervoor zorgen dat je meer focus hebt en je beter kunt concentreren, de steen helpt je bij het begrijpen van teksten en zorgt ervoor dat je goed uit je woorden komt.

De steen richt zich vooral op het keel-, voorhoofd-, en kruinchakra. De steen maakt spiritueel ontwikkeld en bevordert communicatie. Wonden, breuken, scheuren of schrammen genezen sneller met Celestien en de steen helpt je bij problemen aan oren en ogen. Bij nervositeit en gerelateerde klachten kan Celestien hulp bieden en bij menstruatieklachten biedt Celestien verlichting. Bij (chronische) vermoeidheid geeft Celestien energie, en bij ADHD brengt de steen focus. 

Gebruik van Celestien

Celestien kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Celestien gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Celestien bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Keelchakra (5e)

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Celestien kan beter niet te veel gereinigd worden met water en blootgesteld worden aan fel zonlicht.

Celestien brokje ruw ca. 3-5 cm per stuk
Celestien edelsteen brokjes van a. 3 tot 5 cm in mooie kwaliteit uit Madagaskar. Het gewicht ligt tussen ca. 40 en 110 gram. Let op! Hij kan afwijken van de foto.
€ 9,50
Celestien ruw nr.4
Laatste items in voorraad
Cluster van de edelsteen Celestien. Dit stuk is 1860 gram en 11 x 10 cm. Deze groeit vaak in bolvormige geoden, vindplaats Madagaskar.
€ 92,15
Doosje Celestien
Doosje van 5 cm met daarin een stukje Celestien, Celestien is een engelensteen.
€ 7,75