Chakra sieraden - Edelstenen en Mineralen

Chakra sieraden

Chakra’s zijn eigenlijk poeltjes van stromende energie in je lijf. Klinkt allemaal heel abstract, maar zie het als verschillende poeltjes die allemaal met elkaar in verbinding staan door een traag kabbelend beekje die van poel naar poel stroomt. Er zijn meerdere chakra’s, maar de meest bekende zijn de zeven “basis” chakra’s. Zolang de poeltjes allemaal in balans zijn, kan het kabbelende beekje stromen van het ene poeltje naar het andere poeltje, waardoor elk chakra van evenveel energie wordt voorzien. Zo worden alle chakra’s voorzien van evenveel energie.
Chakra armband dubbele rij verstelbaar
Armband met twee rijen chakra mineralen, gemaakt met echte edelstenen:Paars: AmethistDonkerblauw: SodalietLichtblauw: Angeliet Groen: Groene aventurijn Geel: Gele aventurijnOranje: TijgeroogRood: Granaat
€ 9,10
Chakra splitarmband met slotje
Chakra armbandje van 17 cm in de stenen Amethist, Ioliet, Topaas, Peridoot, Citrien, Carneool en Granaat. Het slotje is van nikkelvrij materiaal.
€ 4,80
Aanbieding!-10%
Armband 7 chakra's elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 6,19 €Deze armband is gemaakt van de volgende 7 mineralen, in de kleuren van de 7 chakra's: amethist, sodaliet, turkoois (gestabiliseerd), groene aventurijn, gele aventurijn, carneool en granaat.De kralen zijn gescheiden door metalen ringen met glazen kristalletjes.
€ 12,38
€ 13,75
Chakra Bergkristal mala ketting
Mala ketting met 108 kralen van Bergkristal met 12 chakra kralen van deze edelstenen: Jaspis rood, Carneool, Agaat geel, Roze kwarts, Aquamarijn, Lapis Lazuli, Amethist, Tijgeroog, Maansteen, Calciet geel, Lepidoliet en Mokaiet.
€ 47,50
Chakra Rhudraksha mala ketting
Mala ketting met 108 kralen van Rhudraksha noten met 12 chakra kralen van deze edelstenen: Jaspis rood, Carneool, Agaat geel, Roze kwarts, Aquamarijn, Lapis Lazuli, Amethist, Tijgeroog, Maansteen, Calciet geel, Lepidoliet en Mokaiet.
€ 37,50
Chakra splitarmband cluster met sluiting
Splitarmband in de chakra kleuren, de stenen zijn geclusterd geregen met goudkleurige details. De splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm. De armband is 19 cm lang en heeft een verlengketting van 4 cm.
€ 12,50
Orgonite Chakra ster hanger
Orgonite Ster-hanger in de Chakra kleuren, deze sterhanger is 45 mm breed en 9 mm dik. Hij bevat echte en synthetische edelstenen en een koperen spiraal aan de voorkant.
€ 9,95
Chakra levensboom hanger 30 mm Chakra wire
Handgemaakte chakra hanger met een levensboom en kleine splitsteentjes. De gebruikte stenen zijn Amethist, Ioliet, Aquamarijn (gekleurd), Peridoot, Citrien, Carneool en Granaat. De hanger is 3 cm in doorsnede.
€ 6,95
Chakra hanger boeddha
Boeddha hanger met echte en synthetische steentjes in de chakra kleuren. De hanger is 47 mm lang.
€ 8,75
Chakra hanger levensboom
Levensboom hanger met echte en synthetische steentjes in de chakra kleuren. De hanger is 38 mm in doorsnede.
€ 8,75
Chakra hanger ohm
Ohm hanger met echte en synthetische steentjes in de chakra kleuren. De hanger is 40 mm in doorsnede.
€ 8,75
Chakra hanger levensbloem
Levensbloem hanger met echte en synthetische steentjes in de chakra kleuren. De hanger is 40 mm in doorsnede.
€ 8,75
Chakra hanger zon
Zon hanger met echte en synthetische steentjes in de chakra kleuren. De hanger is 31 mm in doorsnede.
€ 8,75
Chakra hanger vleugel
Chakra hanger vleugels met echte en synthetische steentjes in de chakra kleuren. De hanger is 50 mm lang.
€ 8,75
Chakra hanger ankh
Ankh hanger met echte en synthetische steentjes in de chakra kleuren. De hanger is 50 mm lang.
€ 8,75
Chakra hanger kruis
Kruis hanger met echte en synthetische steentjes in de chakra kleuren. De hanger is 47 mm lang.
€ 8,75
Orgonite Chakra hart hanger
Orgonite Harthanger in de Chakra kleuren, deze hart hanger is 37 mm breed en 8 mm dik. Hij bevat echte en synthetische edelstenen en metalen afbeelding aan de achterkant (kan variëren tussen Ohm, Cho-ku-rei-Levensboom en Levensbloem).
€ 9,95
Chakra bar armband
Bar armband met splitstenen in de Chakra-kleuren, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de armband is verstelbaar in maat. De armband is verzilverd en nikkelvrij.
€ 6,50
Chakra bar ketting
Bar ketting met splitstenen splitstenen in de Chakra-kleuren, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 7,95
Chakra splitketting cluster
Splitketting chakra met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Deze stenen zijn geclusterd geregen.
€ 17,15
Chakra splitketting
Splitketting Chakra met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm
€ 7,25