Chalcedoon kopen - Communicatie en Enthousiasme

Chalcedoon - Communicatie en Enthousiasme

Geschiedenis Chalcedoon

Chalcedoon is een edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en spirituele betekenis. De naam "chalcedoon" is afgeleid van de Griekse havenstad Chalkedon (het moderne Kadıköy in Turkije), waar de steen voor het eerst werd ontdekt en verhandeld.

In de oudheid werd chalcedoon gebruikt als amulet voor bescherming en om boze geesten af te weren. Het werd ook veelvuldig gebruikt voor het maken van sieraden en ornamenten, zoals cameeën en intaglio's, vanwege de mooie kleuren en patronen die in de steen voorkomen. De oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen waardeerden chalcedoon als een steen van harmonie en balans, die het welzijn en de gezondheid van de drager zou bevorderen.

In de Middeleeuwen adviseerde abdis Hildegard van Bingen het dragen van blauwe chalcedoonsteen vanwege de deugden die gevoeligheid, nervositeit en boze neigingen kalmeerden. Woede werd beschouwd als een bron van langdurige problemen, en de chalcedoonsteen werd gezien als een middel om het te voorkomen. De boodschap van de abdis was duidelijk: "Als een persoon een chalcedoon draagt, moet hij dat doen zodat de steen in contact komt met de huid, indien mogelijk het pad van een ader".

Spiritueel gezien wordt chalcedoon beschouwd als een steen van communicatie en zelfexpressie. Het wordt geassocieerd met het keelchakra en wordt gezien als een steen die helpt bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en liefdevolle manier.

Tegenwoordig wordt chalcedoon nog steeds gewaardeerd als een populaire edelsteen voor sieraden en spiritueel gebruik. Het wordt vaak gebruikt in meditatie om een gevoel van rust en sereniteit te bevorderen, en het wordt ook gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen bij verschillende fysieke en emotionele aandoeningen. Chalcedoon is een tijdloze steen die mensen over de hele wereld blijft inspireren en aantrekken vanwege zijn schoonheid en betekenis.

Oorsprong en samenstelling van Chalcedoon

Chalcedoon is een microkristallijne variëteit van het mineraal kwarts en behoort tot de siliciumdioxide-familie. Het wordt gekenmerkt door zijn fijne kristalstructuur, waardoor het een zachte en gladde uitstraling heeft. De steen is samengesteld uit kleine kwartskristallen die onzichtbaar zijn voor het blote oog.

De oorsprong van chalcedoon is vaak geassocieerd met vulkanische activiteit en hydrothermale processen. Het wordt gevonden in holtes en spleten van gesteenten, zoals basalt en andere vulkanische stollingsgesteenten. Chalcedoon wordt ook vaak aangetroffen in sedimentaire gesteenten, gevormd door de accumulatie van siliciumdioxide-rijke oplossingen.

De kleuren van chalcedoon variëren afhankelijk van de aanwezigheid van andere mineralen en sporenelementen. Enkele veelvoorkomende kleuren zijn wit, blauw, groen, roze, geel, grijs en bruin. Sommige chalcedoonvariëteiten hebben specifieke namen, zoals agaat (meerkleurig met bandpatronen), carneool (oranje tot roodbruin), en sardonyx (gestreept met wit en bruin). Elke kleur en variëteit heeft unieke energetische eigenschappen en toepassingen in lithotherapie en kristal healing.

Vindplaatsen Chalcedoon

Chalcedoon wordt wereldwijd op verschillende plaatsen gevonden. Enkele van de bekende vindplaatsen zijn:

 • Brazilië: Brazilië is een belangrijke producent van chalcedoon en verschillende variëteiten, waaronder agaat en amethist-agaat.

 • Uruguay: Uruguay staat bekend om zijn prachtige amethist-agaat en andere chalcedoonvariëteiten, die worden gewonnen in mijnen in de regio Artigas.

 • Duitsland: Chalcedoon wordt in verschillende regio's in Duitsland gevonden, met name in de Rijnvallei.

 • India: India is een belangrijke bron van chalcedoon en agaat, vooral in de deelstaat Maharashtra.

 • Namibië: De Tsumeb-mijn in Namibië produceert chalcedoon en andere waardevolle mineralen.

 • Verenigde Staten: Chalcedoon wordt in verschillende staten in de VS gevonden, waaronder Californië, Oregon, Arizona en Nevada.

 • Mexico: In Mexico zijn er mijnen waar chalcedoon en agaat worden gewonnen, zoals in Chihuahua en Sonora.

Dit zijn slechts enkele van de vele vindplaatsen van chalcedoon over de hele wereld. Deze prachtige edelsteen komt voor in een verscheidenheid aan kleuren en variëteiten, en elk gebied kan unieke eigenschappen en schoonheid aan de steen toevoegen.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Chalcedoon op het mentale niveau

Chalcedoon is een krachtige steen die de geestelijke gezondheid kan ondersteunen op verschillende manieren. Het werkt als een emotionele stabilisator en kan helpen bij het overwinnen van innerlijke spanningen en angsten. Dit maakt het een waardevolle metgezel voor mensen die worstelen met stress, depressie of angstgevoelens.

Een van de opvallende eigenschappen van Chalcedoon is het vermogen om communicatie te verbeteren. Het opent de keelchakra en stimuleert een eerlijke, open en harmonieuze communicatie met anderen. Voor mensen die moeite hebben om hun gevoelens en gedachten uit te drukken, kan Chalcedoon helpen om zichzelf beter te uiten en misverstanden te voorkomen.

Naast het bevorderen van effectieve communicatie, helpt Chalcedoon ook bij het luisteren naar anderen met begrip en empathie. Het vergroot het vermogen om te luisteren zonder oordeel, wat bijdraagt ​​aan betere relaties en wederzijds begrip.

Op het mentale niveau kan Chalcedoon creativiteit en inspiratie versterken. Het opent de geest voor nieuwe ideeën en stimuleert de verbeelding. Voor kunstenaars, schrijvers en creatieve mensen kan deze steen een bron van inspiratie zijn en hen helpen hun creatieve projecten tot leven te brengen.

Naast het bevorderen van positieve mentale eigenschappen, heeft Chalcedoon ook een reinigend effect op negatieve emoties. Het helpt bij het loslaten van wrok, boosheid en negatieve gedachten, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor meer liefde, vreugde en vrede.

Spiritueel gezien staat Chalcedoon bekend om zijn vermogen om spirituele groei te bevorderen en de verbinding met het hogere zelf te versterken. Het opent de intuïtieve kanalen en vergemakkelijkt de toegang tot hogere spirituele inzichten.

Al met al is Chalcedoon een veelzijdige steen die gunstig is voor zowel de geestelijke gezondheid als de spirituele ontwikkeling. Door zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen is het een waardevolle aanvulling op elke kristalcollectie en kan het een positieve invloed hebben op verschillende aspecten van het leven.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Chalcedoon op het fysieke niveau

Op fysiek niveau heeft Chalcedoon een aantal gunstige eigenschappen en effecten op het lichaam. Het staat bekend om zijn kalmerende werking op het zenuwstelsel, waardoor het stress en spanning kan verminderen. Hierdoor kan het helpen bij het verminderen van hoofdpijn en migraine, evenals het bevorderen van een betere nachtrust voor degenen die lijden aan slapeloosheid of slaapproblemen.

Chalcedoon wordt ook geassocieerd met het keelgebied en de keelchakra, waardoor het een positief effect heeft op de keel, het strottenhoofd en de stembanden. Het kan helpen bij het verminderen van keelpijn en schorre stemmen, en het stimuleert een gezonde en duidelijke stemcommunicatie.

Vanwege zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen wordt Chalcedoon soms gebruikt bij de behandeling van ontstekingen en irritaties in het lichaam, zoals bijvoorbeeld bij ontstoken slijmvliezen.

Daarnaast kan Chalcedoon helpen bij het verminderen van bloeddruk en het reguleren van het bloedsuikergehalte. Het bevordert ook een gezonde spijsvertering en kan verlichting bieden bij maag- en darmproblemen, zoals maagzuur en indigestie.

Chalcedoon staat bekend om zijn zuiverende werking op het bloed en de lymfatische systemen, wat kan bijdragen aan een betere circulatie en een sterker immuunsysteem.

Als een steen van harmonie en balans, kan Chalcedoon het algehele welzijn bevorderen en het lichaam in een staat van rust en ontspanning brengen, wat helpt om stress-gerelateerde klachten te verminderen.

Het is belangrijk op te merken dat kristallen en stenen geen vervanging zijn voor medische behandeling, en bij ernstige fysieke klachten dient altijd een gekwalificeerde arts te worden geraadpleegd. Echter, het dragen of gebruiken van Chalcedoon als aanvulling op een gezonde levensstijl kan bijdragen aan het bevorderen van de algehele gezondheid en het welzijn.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Chalcedoon op het spirituele niveau

Op spiritueel niveau staat Chalcedoon bekend om zijn kalmerende en balancerende energie, die kan helpen bij het bevorderen van innerlijke vrede en harmonie. Het wordt vaak geassocieerd met het keelchakra, dat het centrum is van communicatie en zelfexpressie. Chalcedoon helpt de communicatie te bevorderen, niet alleen met anderen, maar ook met onszelf. Het moedigt aan om op een eerlijke en authentieke manier uitdrukking te geven aan onze gedachten en gevoelens.

Chalcedoon heeft een zachte en geruststellende energie die helpt bij het verlichten van stress, angst en negatieve gedachten. Het kan een gevoel van kalmte en sereniteit bevorderen, waardoor het gemakkelijker wordt om te mediteren en in contact te komen met ons innerlijke zelf. Dit maakt het een waardevolle metgezel voor spirituele groei en introspectie.

Het dragen van Chalcedoon kan ons helpen om ons meer verbonden te voelen met ons hogere zelf en het goddelijke. Het opent ons hart voor liefde en mededogen, zowel voor onszelf als voor anderen, waardoor we meer in staat zijn om onvoorwaardelijke liefde te ervaren.

Chalcedoon kan ook een stimulerend effect hebben op onze intuïtie en innerlijke wijsheid. Het moedigt ons aan om te luisteren naar onze innerlijke stem en onze intuïtieve vermogens te versterken.

Daarnaast wordt Chalcedoon soms gebruikt bij het verkennen van vorige levens en spirituele regressie. Het kan helpen om herinneringen uit het verleden naar boven te brengen en ons te helpen begrijpen hoe deze ervaringen ons huidige leven beïnvloeden.

Over het algemeen staat Chalcedoon bekend als een steen van zachtheid, verbinding en heling. Het kan ons ondersteunen in ons spirituele pad en ons helpen om in contact te komen met onze diepste zelf en het goddelijke. Het is een steen die ons eraan herinnert dat we allemaal verbonden zijn met een grotere bron van liefde en wijsheid, en dat we altijd worden geleid en ondersteund op ons levenspad.

Stenen en materialen die bij Chalcedoon passen

Stenen en materialen die goed samengaan met Chalcedoon zijn onder andere:

 • Seleniet: Seleniet staat bekend om zijn zuiverende en kalmerende energie, en het kan goed samenwerken met Chalcedoon om negatieve energieën te verwijderen en een rustige sfeer te creëren.

 • Rozenkwarts: Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en mededogen, en het kan een mooie aanvulling zijn op Chalcedoon vanwege hun gecombineerde focus op het openen van het hartchakra en het bevorderen van liefdevolle communicatie.

 • Amethist: Amethist staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en kan helpen bij het bevorderen van intuïtie en spirituele groei, wat goed past bij de kalmerende en meditatieve aard van Chalcedoon.

 • Amazoniet: Amazoniet staat bekend om zijn balancerende eigenschappen en kan goed samengaan met Chalcedoon om harmonie en balans te bevorderen, zowel op fysiek als emotioneel niveau.

 • Aquamarijn: Aquamarijn heeft een kalmerende en verkoelende energie, wat goed past bij de kalmerende aard van Chalcedoon. Samen kunnen ze helpen bij het verlichten van stress en het bevorderen van heldere communicatie.

 • Lapis Lazuli: Lapis Lazuli staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en kan goed werken met Chalcedoon om spirituele wijsheid en intuïtie te bevorderen.

 • Bergkristal: Bergkristal is een krachtige versterker van energie en kan helpen om de energie van Chalcedoon te versterken en te verhelderen.

Bij het creëren van sieraden, kristalgrids, of het combineren van stenen in je persoonlijke ruimte, kun je spelen met de combinatie van Chalcedoon met deze andere stenen om een harmonieuze en gebalanceerde energetische omgeving te creëren. Het belangrijkste is om te luisteren naar je intuïtie en te experimenteren met welke combinaties voor jou het meest resoneren

Hoe kan je Chalcedoon reinigen en opladen?

Om Chalcedoon te reinigen en op te laden, zijn er verschillende methoden die je kunt gebruiken:

Reinigen Chalcedoon:

 1. Water: Omdat Chalcedoon een milde steen is, kun je hem voorzichtig afspoelen onder lauw stromend water. Let op dat je geen heet water gebruikt, omdat dit de steen kan beschadigen. Laat de steen daarna drogen.

 2. Rook: Plaats de Chalcedoon boven brandende salie, ceder of andere reinigende kruiden om de negatieve energieën te verdrijven. Rookzuivering wordt vaak gebruikt bij kristallen.

 3. Aarde: Graaf de Chalcedoon voorzichtig in een pot met aarde en laat het een dag rusten om te ontladen.

 4. Zoutwater: Vul een kom met water en voeg een beetje zeezout toe. Plaats de Chalcedoon in het water en laat hem enkele uren tot een dag weken. Spoel het daarna goed af om zoutresten te verwijderen.

Opladen Chalcedoon:

 1. Zonlicht: Leg de Chalcedoon enkele uren in direct zonlicht. De zonne-energie zal de steen helpen opladen.

 2. Maanlicht: Plaats de Chalcedoon 's nachts in het maanlicht, bij voorkeur tijdens volle maan. Het zachte licht van de maan zal de steen verfrissen.

 3. Bergkristal: Plaats de Chalcedoon naast een bergkristal of in een kom met bergkristal om het op te laden. Bergkristal is een krachtige versterker van energie.

 4. Intentie: Concentreer je op een positieve intentie en stel je voor dat de Chalcedoon wordt opgeladen met helende energie terwijl je hem vasthoudt.

Het is belangrijk om op je intuïtie te vertrouwen bij het kiezen van de reinigings- en oplaadmethode voor Chalcedoon. Sommige methoden kunnen beter werken dan andere, afhankelijk van de energie van de steen en jouw persoonlijke voorkeur. Herhaal de reiniging en het opladen regelmatig, vooral als je de steen intensief gebruikt, om zijn energie helder en krachtig te houden.

Het gebruik van Chalcedoon

Chalcedoon is een veelzijdige steen die op verschillende manieren kan worden gebruikt vanwege zijn helende eigenschappen. Hier zijn enkele manieren waarop je Chalcedoon kunt gebruiken:

 1. Meditatie: Houd een stuk Chalcedoon vast tijdens meditatie om een gevoel van kalmte en innerlijke rust te bevorderen. Het kan je helpen om beter in contact te komen met je innerlijke zelf en je intuïtie te versterken.

 2. Communicatie: Chalcedoon wordt geassocieerd met de keelchakra, waardoor het een krachtige steen is voor communicatie en zelfexpressie. Draag een Chalcedoon-hanger of leg een stuk Chalcedoon op je keelgebied om je communicatieve vaardigheden te verbeteren en je stem te laten horen.

 3. Emotionele balans: Als steen van zachtheid en emotionele heling, kan Chalcedoon je helpen bij het loslaten van negatieve emoties en trauma's. Het bevordert een gevoel van vrede en harmonie, waardoor je je emotioneel in balans voelt.

 4. Slaap en dromen: Leg een stuk Chalcedoon onder je kussen om een goede nachtrust te bevorderen en heldere dromen te stimuleren. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en nachtmerries.

 5. Creativiteit: Chalcedoon wordt ook geassocieerd met het sacrale chakra, dat verband houdt met creativiteit en passie. Het kan je creatieve stroom versterken en je inspireren tot nieuwe ideeën.

 6. Hanger of sieraad: Draag Chalcedoon als een hanger, armband of andere sieraden om zijn energie gedurende de dag bij je te houden en te profiteren van de helende voordelen.

 7. Feng Shui: Plaats Chalcedoon in je huis of op je werkplek om positieve energie en harmonie te bevorderen. Het kan helpen om een rustige en serene sfeer te creëren.

Onthoud dat de werking van kristallen persoonlijk kan zijn, en het is belangrijk om te luisteren naar je intuïtie bij het kiezen van de juiste manier om Chalcedoon te gebruiken. Experimenteer met verschillende methoden en ontdek wat het beste voor jou werkt.

Chalcedoon Kristallen Grid

Een Chalcedoon kristallen grid is een krachtige manier om de energie van Chalcedoon te versterken en te richten op een specifiek doel. Hier is een eenvoudige Chalcedoon kristallen grid die je kunt maken:

Benodigdheden:

 1. Een grote platte steen of een stuk stof als basis voor je grid.
 2. Zes kleine Chalcedoon kristallen.
 3. Een grotere Chalcedoon steen als focuspunt in het midden van het grid.
 4. Optioneel: andere stenen die bij je intentie passen (zie hierboven voor stenen die bij Chalcedoon passen).

Instructies:

 1. Kies een rustige en positieve ruimte waar je je grid wilt maken. Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het proces.

 2. Leg de grote platte steen of het stuk stof neer als basis voor je grid.

 3. Plaats het grotere Chalcedoon kristal in het midden van de grid. Dit kristal zal fungeren als het focuspunt en zal de energie van het grid leiden.

 4. Plaats de zes kleinere Chalcedoon kristallen rondom het grotere kristal. Dit vormt de basis van je grid en creëert een energetisch patroon.

 5. Voeg indien gewenst andere stenen toe die bij je intentie passen. Plaats ze tussen de Chalcedoon kristallen in, of rond de rand van het grid.

 6. Neem even de tijd om je intentie te bepalen voor het grid. Wat wil je manifesteren of welk doel wil je bereiken? Richt je aandacht en intentie op het grotere kristal in het midden.

 7. Activeer het grid door met je vingers een lijn te trekken tussen de kristallen, beginnend bij het grotere kristal en werkend naar de kleinere kristallen toe. Visualiseer hoe de energie stroomt en verbindt tussen de stenen.

 8. Laat het grid enige tijd staan om de energie te laten stromen en je intentie te versterken. Je kunt het grid laten staan zolang je wilt, maar het is goed om het regelmatig op te laden en te vernieuwen, vooral als je je intentie hebt bereikt of veranderd.

 9. Bedank de stenen en het universum voor hun ondersteuning en laat het grid staan of berg het op voor een volgende keer.

Onthoud dat kristallen grids een krachtige vorm van energiewerk zijn, maar het is belangrijk om je intuïtie te volgen en te vertrouwen op je eigen innerlijke kracht en wijsheid bij het werken met kristallen. Experimenteer en pas het grid aan op een manier die voor jou goed voelt.

Sterrenbeeld Chalcedoon

Chalcedoon wordt traditioneel geassocieerd met de sterrenbeelden Kreeft, Tweelingen en Boogschutter.

Kreeften zijn gevoelig, emotioneel en beschermend. Chalcedoon kan hen helpen om hun emoties te beheersen, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun creativiteit te stimuleren.

Tweelingen zijn nieuwsgierig, intelligent en communicatief. Chalcedoon kan hen helpen om hun creativiteit te stimuleren, hun intuïtie te ontwikkelen en hun relaties te verbeteren.

Boogschutters zijn optimistisch, avontuurlijk en eerlijk. Chalcedoon kan hen helpen om hun optimisme te vergroten, hun creativiteit te stimuleren en hun doelen te bereiken.

Chalcedoon is een kwartssoort die staat voor communicatie, harmonie en evenwichtige emoties.

De sterrenbeelden kunnen Chalcedoon dragen als sieraad, zoals een hanger, armband of ring, om de voordelen van de steen bij zich te dragen. Ook kunnen ze Chalcedoon in hun leefruimte plaatsen als decoratie of kristallen grid om een rustige en positieve energie te bevorderen.

Chakra's en Chalcedoon Zonnevlecht chakra Hartchakra Derde oog chakra Kruinchakra

Chalcedoon zijn veelzijdige edelstenen die met verschillende chakra's kunnen worden geassocieerd, afhankelijk van hun kleur en variëteit. Hieronder vindt u een overzicht van hoe chalcedonen elk chakra kunnen ondersteunen:

Hartchakra (Anahata)

 • Roze chalcedoon: Roze chalcedoon staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende energie, waardoor het ideaal is voor het balanceren van het hartchakra. Het kan helpen om emotioneel welzijn, zelfliefde en compassie te bevorderen.

Zonnevlechtchakra (Manipura)

 • Gele chalcedoon: Gele chalcedoon wordt geassocieerd met zelfvertrouwen, wilskracht en persoonlijk kracht. Het kan helpen om het zonnevlechtchakra te activeren, waardoor het zelfvertrouwen, motivatie en helderheid van doel verbetert.

Derde oogchakra (Ajna)

 • Blauwe chalcedoon: Blauwe chalcedoon wordt gekoppeld aan mentale helderheid, intuïtie en spiritueel bewustzijn. Het kan helpen om het derde oogchakra te openen en te activeren, waardoor focus, concentratie en paranormale vermogens worden verbeterd.

Kroonchakra (Sahasrara)

 • Witte chalcedoon: Witte chalcedoon wordt geassocieerd met spirituele verlichting, verbinding met hogere sferen en universeel bewustzijn. Het kan helpen om het kruinchakra te openen en te activeren, waardoor spirituele groei, creativiteit en innerlijke vrede worden bevorderd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chalcedoon gezondheids hanger
Gezondheidshanger Chalcedoon. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 4,60
Aanbieding!-15%
Chalcedoon edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,91 €Edelsteenhanger chalcedoon. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,73
€ 13,80
Niet op voorraad
Chalcedoon edelsteen hanger
Niet op voorraad
Laat je betoveren door de charmante en serene uitstraling van de Chalcedoon edelsteen hanger. Deze prachtige hanger is gemaakt van Chalcedoon, een edelsteen die bekend staat om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen.
-10%Niet op voorraad
Chalcedoon 50 gr. trommelstenen (mt3)
Niet op voorraad
Ontdek de magie van onze Chalcedoon trommelstenen - breng balans en sereniteit in je leven! Onze zorgvuldig geselecteerde Chalcedoon stenen zijn met precisie gepolijst, waardoor de natuurlijke pracht en helende eigenschappen van Chalcedoon volledig tot hun recht komen.
€ 7,43
€ 8,25
Chalcedoon splitarmband + kaart
Chalcedoon edelstenen split armband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 6,85
-10%Niet op voorraad
Chalcedoon roze 50 gr. trommelstenen (mt3)
Niet op voorraad
50 gram trommelstenen van de half-edelsteen roze Chalcedoon. Formaat 20-40 mm, ca. 4-5 stuks in 50 gram.Ontdek de betoverende energie van onze Roze Chalcedoon Trommelstenen - een reis naar liefdevolle energie en emotioneel evenwicht! Deze zorgvuldig geselecteerde stenen, met hun zachte roze tinten, combineren de kalmerende eigenschappen van Chalcedoon met de liefdevolle vibraties van het roze spectrum.
€ 11,88
€ 13,20
Splitketting Chalcedoon smal
Smalle splitketting van Chalcedoon. De Chalcedoon splitketting is 45 cm en heeft een slotje. 
€ 11,00
-10%Niet op voorraad
Chalcedoon roze trommelstenen (mt3), per gram
Niet op voorraad
Trommelstenen van de half-edelsteen roze Chalcedoon, de prijs is per gram. Formaat 20-40 mm, ca. 9 stuks in 100 gram.Roze Chalcedoon staat bekend om het bevorderen van liefdevolle energie en het ondersteunen van emotioneel evenwicht. De trommelstenen zijn nauwkeurig gepolijst om de natuurlijke schoonheid van de Chalcedoon te benadrukken en de helende eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen.
€ 0,22
€ 0,24
-10%Niet op voorraad
Chalcedoon trommelstenen (mt3) per gram
Niet op voorraad
Chalcedoon trommelstenen, de prijs is per gram. Stenen van ca. 20-40 mm in formaat en ca. 6-7 stuks in 100 gram.Gebruik de Chalcedoon trommelstenen tijdens meditatie om de rustgevende energie te ervaren en een diepere verbinding met je innerlijke wereld te creëren. Plaats ze op verschillende plekken in je huis om een vredige sfeer te bevorderen en spirituele groei te ondersteunen. Draag ze dagelijks bij je voor een constante bron van evenwicht en positieve energie.
€ 0,14
€ 0,15
Chalcedoon roze edelsteen hanger
Laat je betoveren door de zachte en romantische uitstraling van de Chalcedoon roze edelsteen hanger. Deze prachtige hanger is gemaakt van roze Chalcedoon, een edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en liefdevolle eigenschappen.
€ 5,21
-10%
Chalcedoon roze ruw, p/kg
Chalcedoon roze ruw, diverse maten, de prijs is per kilo. Deze Chalcedoon komt uit Marokko.
€ 198,00
€ 220,00
-10%
Doosje Chalcedoon Marokko
Breng de rustgevende energie van Chalcedoon in je leven met onze prachtige exemplaren, verpakt in een doosje! Chalcedoon voegt niet alleen een esthetisch element toe aan je kristalcollectie, maar brengt ook een kalmerende en evenwichtige sfeer in je leefruimte.
€ 6,75
€ 7,50
Zaksteen Chalcedoon/Pyriet
Prachtige Chalcedoon / Pyriet zaksteen van ca. 5 cm lang.  De vindplaats is Indonesië.
€ 49,00
-10%Niet op voorraad
Chalcedoon A trommelstenen (mt3), per gram
Niet op voorraad
Trommelstenen van A kwaliteit Chalcedoon edelsteen in 20-40 mm formaat. De prijs is per gram. Ca. 20 stuks in een kilo.Chalcedoon staat bekend om zijn zachte en kalmerende energie, waardoor het een perfecte metgezel is voor momenten van rust en introspectie. De kalmerende blauwe tinten van deze stenen bevorderen harmonie en evenwicht, terwijl ze ook verbondenheid met de innerlijke zelf versterken.
€ 0,38
€ 0,42
-10%
Chalcedoon mangaan trommelstenen (mt2-3)
Laatste items in voorraad
Chalcedoon trommelstenen in formaat van ca. 15 tot 35 mm.Ontdek de mystieke energie van de Chalcedoon Mangaan trommelstenen - een reis naar innerlijke kracht en spirituele groei! Deze zorgvuldig geselecteerde stenen combineren de rustgevende eigenschappen van Chalcedoon met de kracht van mangaan, wat resulteert in een unieke synergie van helende energieën.
€ 7,43
€ 8,25