Chalcedoon - Communicatie en Enthousiasme

Chalcedoon - Communicatie en Enthousiasme

Chalcedoon kan meerdere kleuren hebben; zoal blauw, roze, geel, bruin, wit, paars, groen, grijs en rood. 

Werking Chalcedoon

Chalcedoon is een steen die werkt op je communicatieve vaardigheden. De steen zorgt ervoor dat je spraakzaam, kalm en vanuit jouw waarheid spreekt en zorgt ervoor dat je gemakkelijk woorden vindt die je zoekt. Ook als de emoties hoop oplopen zorgt Chalcedoon ervoor dat jij je verhaal kunt houden. De steen maakt positief, welbespraakt, creatief, open en enthousiast. Ook is Chalcedoon een fijne steen bij eenzaamheid, je ervaart een gevoel van saamhorigheid en maakt gemakkelijk een praatje. Chalcedoon zorgt ook voor inzichten, wanneer je last hebt van diepe woede patronen helpt Chalcedoon deze op te lossen.

De steen heeft een troostende werking bij eenzaamheid en depressie, en de steen verbeterd het geheugen en werkt kalmerend bij examens. De steen wekt moedergevoelens op en zorgt dat je bereid bent om te dealen met grote veranderingen. Fysiek werkt de Chalcedoon stimulerend bij borstvoeding. Over het algemeen heeft de steen reinigende, verkoelende en ontstekingsremmende werkingen. Chalcedoon helpt bij spraakproblemen en stotteren. En Chalcedoon heeft een heilzame werking op het bloed, de longen, het lymfestelsel en de insuline productie. 

Gebruik van Chalcedoon

Chalcedoon kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Chalcedoon gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Chalcedoon bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Derde oog Chakra (6e) en keelchakra (5e)

Sterrenbeeld

Boogschutter (23 november tot 21 december) en Waterman ( 21 januari tot 17 februari) 

Verzorging

Chalcedoon kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Zaksteen Chalcedoon/Pyriet
Prachtige Chalcedoon / Pyriet zaksteen van ca. 5 cm lang.  De vindplaats is Indonesië.
€ 49,00
Splitketting Chalcedoon smal
Smalle splitketting van Chalcedoon. De Chalcedoon splitketting is 45 cm en heeft een slotje. 
€ 11,00
Chalcedoon kralen longdrop - 11 st.
Langwerpige kralen van Chalcedoon. De kralen zijn ca. 12-20 mm. In het zakje zitten 11 Chalcedoon longdrop kralen.
€ 5,00
Chalcedoon roze ruw stuk nr.1
Laatste items in voorraad
Ruw stuk roze Chalcedoon van 14 x 8 x 6 cm en 235 gram. Deze Chalcedoon komt uit Marokko.
€ 51,90
Chalcedoon roze ruw, p/kg
Chalcedoon roze ruw, diverse maten, de prijs is per kilo. Deze Chalcedoon komt uit Marokko.
€ 220,00
Aanbieding!-15%
Chalcedoon edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,91 €Edelsteenhanger chalcedoon. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,73
€ 13,80
Doosje Chalcedoon Marokko
Ruw stukje Chalcedoon uit Marokko verpakt in een handig doosje van 5x5 cm.
€ 7,50
Chalcedoon splitarmband + kaart
Chalcedoon edelstenen split armband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 6,85
Chalcedoon gezondheids hanger
Gezondheidshanger Chalcedoon. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 4,60