Chalcedoon splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chalcedoon splitarmband + kaart

Chalcedoon edelstenen split armband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

€ 6,85 Inclusief belasting

€ 5,66 Exclusief belasting

Omschrijving

Chalcedoon splitarmband + kaart kopen

Splitarmband chalcedoon, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Chalcedoon

Chalcedoon is een steen die werkt op je communicatieve vaardigheden. De steen zorgt ervoor dat je spraakzaam, kalm en vanuit jouw waarheid spreekt en zorgt ervoor dat je gemakkelijk woorden vindt die je zoekt. Ook als de emoties hoop oplopen zorgt Chalcedoon ervoor dat jij je verhaal kunt houden. De steen maakt positief, welbespraakt, creatief, open en enthousiast. Ook is het een fijne steen bij eenzaamheid, je ervaart een gevoel van saamhorigheid en maakt gemakkelijk een praatje. Chalcedoon zorgt ook voor inzichten, wanneer je last hebt van diepe woede patronen helpt Chalcedoon deze op te lossen.

Hij heeft een troostende werking bij eenzaamheid en depressie, en de steen verbeterd het geheugen en werkt kalmerend bij examens. De steen wekt moedergevoelens op en zorgt dat je bereid bent om te dealen met grote veranderingen. Fysiek werkt de Chalcedoon stimulerend bij borstvoeding. Over het algemeen heeft de steen reinigende, verkoelende en ontstekingsremmende werkingen. Chalcedoon helpt bij spraakproblemen en stotteren. En Chalcedoon heeft een heilzame werking op het bloed, de longen, het lymfestelsel en de insuline productie. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Chalcedoon splitarmband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan communicatieve vaardigheden en inzichten die Chalcedoon jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Onbekend

Verzorging

Chalcedoon kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226691576
23 Items
8718226691576
Je bent misschien ook geïnteresseerd in