Chalcopyriet - Kennis en Helder denken

Chalcopyriet - Kennis en Helder denken

Chalcopyriet is goudgeel soms met zwart aders.

Werking Chalcopyriet

Chalcopyriet is een mineraal wat werkt als energiebegeleider. Bevordert kennis en helder denken. De steen helpt je inzicht te geven in de oorzaak van verschillende problemen. Tevens verbetert het de waarneming en werkt de steen heilzaam bij tumoren, artritis, ontstekingen en koorts. 

Gebruik van Chalcopyriet

Chalcopyriet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Chalcopyriet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Chalcopyriet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Steenbok

Verzorging

Chalcopyriet kan beter niet gereinigd worden met water.

Chalcopyriet verkoopdoos
Laatste items in voorraad
20 kleine doosjes met daarin een ruwe steen van Chalcopyriet, de brokjes zijn ca. 3 -4 cm.
€ 95,00
Chalcopyriet ruw, p/kg
Chalcopyriet ruw, brokken van ca. 3 tot 6 cm. De prijs is per kilo, 8 tot 10 brokken per kilo.
€ 100,00
Doosje Chalcopyriet
Ruw stukje Chalcopyriet uit Marokko verpakt in een handig doosje van 5x5 cm.
€ 5,00